Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έχει ταξιδέψει πρόσφατα με παιδιά ! Πρόκειται να ταξιδέψουμε οικογενειακώς εγω ο συζηγος και τα 3 κάτω των 12 ετών παιδιά μας !!! Χρειάστηκε λοιπόν να τους βγάλουμε διαβατήρια και να υπογράψουμε αγχώνομαι σε αυτές τις διαδικασίες έτσι όταν χρειάστηκε να το παραλάβουμε και να πάρουμε το διαβατήριο στη μία από τις 3 υπογραφές έβαλα ένα επιπλέον κύκλο ( στο κλείσιμο της υπογραφής) το αστυνομικό κέντρο είπε ότι δεν υπάρχει θέμα και το παρέλαβα κανονικά. Θεωρείτε ότι θα υπάρχει θέμα αμφισβήτησης από το αεροδρόμιο; 

Δημοσ.
33 minutes ago, Papaki1991 said:

Καλησπέρα σας , θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έχει ταξιδέψει πρόσφατα με παιδιά ! Πρόκειται να ταξιδέψουμε οικογενειακώς εγω ο συζηγος και τα 3 κάτω των 12 ετών παιδιά μας !!! Χρειάστηκε λοιπόν να τους βγάλουμε διαβατήρια και να υπογράψουμε αγχώνομαι σε αυτές τις διαδικασίες έτσι όταν χρειάστηκε να το παραλάβουμε και να πάρουμε το διαβατήριο στη μία από τις 3 υπογραφές έβαλα ένα επιπλέον κύκλο ( στο κλείσιμο της υπογραφής) το αστυνομικό κέντρο είπε ότι δεν υπάρχει θέμα και το παρέλαβα κανονικά. Θεωρείτε ότι θα υπάρχει θέμα αμφισβήτησης από το αεροδρόμιο; 

ola good.καλο ταξιδι.πολλες φορες κοιτανε να υπαρχει υπογραφη και οχι τι υπογραφη

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Papaki1991 είπε

Κανενα πρόβλημα δεν υπάρχει.Δεν αντιπαραβάλλουν υπογραφές .

Καλό ταξίδι με λιγότερο άγχος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...