Donnut Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας. Μόλις με πήραν τηλέφωνο για προσφορά της Cosmote για συμβόλαιο με απεριόριστα λεπτά προς όλους (και για εξωτερικό), απεριόριστα data και 2000 sms τον μήνα με 24 ευρώ. Άμα είσαι ήδη πελάτης cosmote μέσω του Cosmote One, η τιμή πάει στα 22 ευρώ και κάνοντας πακέτο family στα 19 ευρώ με συμβόλαιο 18 μηνών. Επίσης έχει δωρεάν τον πρώτο μήνα της συνδρομής και δωρεάν πάγιο. Είναι σχετικά καλή προσφορά πιστεύω. 4
tonyz21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Οι προσφορές είναι προσωποποιημένες. Δεν ανεβαίνουν εδώ. 4
Ravager Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 αυτή η προσφορά υπάρχει εδώ και καιρό στον Γερμανό. Είναι για να νέους συνδρομητές όχι για ανανεώσεις.
Donnut Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, tonyz21 είπε Οι προσφορές είναι προσωποποιημένες. Δεν ανεβαίνουν εδώ. Δεν ξέρω, πρώτη φορά παίρνω προσφορά και υπέθεσα πως είναι κάποιου είδους προσφορά για όλους. Άμα δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους αναρτήσεις θα κατέβει. Μόλις τώρα, Ravager είπε αυτή η προσφορά υπάρχει εδώ και καιρό στον Γερμανό. Είναι για να νέους συνδρομητές όχι για ανανεώσεις. Ένας γνωστός μου πήγε σε άλλη εταιρία για μία ημέρα και μετά γύρισε στην Cosmote με παρόμοια προσφορά.
IcemanGr71 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, Ravager said: αυτή η προσφορά υπάρχει εδώ και καιρό στον Γερμανό. Είναι για να νέους συνδρομητές όχι για ανανεώσεις. Καλημέρα... Μήπως έχεις κάποιο link???
Ravager Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Καλημέρα... Μήπως έχεις κάποιο link??? όχι στα καταστήματα την δίνουν προφανώς σε δικούς τους, Εγώ το έμαθα από κάποιον γνωστό που δουλεύει σε ένα κατάστημα και την προσφορά αυτή την έχουν πάρει ήδη 3 φίλοι μου. 1 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις