Tony2025 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα την παρέα.εχω πρόγραμμα vdsl 200 mbps απεριοριστα σταθερά και κινητά στα 27.20 πρώτο χρόνο συν 1.50 τον δεύτερο με συμβόλαιο.. είμαι περίπου 15 χρόνια στο what's up όχι φοιτητικό.ειμαι ευχαριστημένος από σήμα απλά δεν μου φτάνουν τα δεδομένα.παλαιοτερα η ελάχιστη ανανέωση ήταν γύρω στο 10ρικο πλέον έχει αυξηθεί με αποτέλεσμα να βάζω 13.50 πρόγραμμα με 2.5 giga ξεχωριστα το reloaded παρε μοιρασε πάντοτε χωρις payzy.πολλες φορές βάζω 2 φορές κάρτα μόνο για επιπλέον data η βάζω τα 25 ευρώ πρόγραμμα combo όλα απεριοριστα για χρήστες what's up. Η ερώτηση είναι αξίζει να πάω σε vodafone συμβόλαιο?μένω Αθήνα δεν ξέρω από σήμα και κάλυψη πως θα είναι και στις μεταβάσεις στην επαρχία.επισης ενδιαφέρομαι μόνο για το πρόγραμμα με όλα απεριοριστα και δεν ξέρω ποια τιμή θα χαρακτηρίζεται συμφέρουσα μαζί με σταθερή κινητή όλα σε μια εταιρία για πρακτικούς λόγους.επιπροσθετα διαβάζω πως κάποιοι λένε πως δεν είναι πραγματικό απεριοριστο πρόγραμμα αλλά κόβει τα δεδομένα μετά από ένα όριο.κυριως όμως με ενδιαφέρει το σήμα τους.ευχαριστω για τις οποίες απαντήσεις και αντιπρότασεις ακόμα και σε cosmote! Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από Tony2025
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα