stcp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Παραγγελια στο eshop, με παραλαβη και πληρωμη σε καταστημα (20/12). Δεν εχει μπει τιποτα!
ioannischr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου ουτε θα μπει αποτι γνωριζω δεν μπαινει επιστροφη σε αυτη την περιπτωση μονο αν πληρωνες ηλεκτρονικα η ειχε διαθεσιμο σε καταστημα και πληρωνες εκει
georgeppg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, ioannischr είπε ουτε θα μπει αποτι γνωριζω δεν μπαινει επιστροφη σε αυτη την περιπτωση μονο αν πληρωνες ηλεκτρονικα η ειχε διαθεσιμο σε καταστημα και πληρωνες εκει έχεις δίκιο, αλλα πουθενά στους όρους της προσφοράς δεν αναφερόταν κατι τέτοιο, άσε που σε μένα στο τοπικό κατάστημα Γερμανός που πήγα να παραλάβω παραγγελία online η ταμίας ήταν σίγουρη οτι δικαιούμαι επιστροφή, συμπέρασμα... ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ
kosmasgr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ioannischr είπε ουτε θα μπει αποτι γνωριζω δεν μπαινει επιστροφη σε αυτη την περιπτωση μονο αν πληρωνες ηλεκτρονικα η ειχε διαθεσιμο σε καταστημα και πληρωνες εκει Νομίζω δεν παίζει ρόλο αν παρήγγειλε online και πλήρωσε στο κατάστημα. Αρκεί να πληρώσει στο σωστό POS. Και εγώ παρήγγειλα online και πλήρωσα σε κατάστημα , αλλά δεν την πήρα ακόμα , αύριο θα επικοινωνήσω να δω τι παίζει Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από kosmasgr
stcp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Σε οτι αφορα εμενα η επισημη απαντηση ειναι οτι η παραγγελια εγινε και τιμολογηθηκε στις 18/12, ασχετως αν παρεληφθη και πληρωθηκε στις 20/12, ημερα εναρξης της προσφορας. Δεν υποστηριξαν οτι φταιει η αντικαταβολη στο καταστημα. Να σημειωσω οτι μετα τις 20/12 νομιζω πως το κινητο ηταν ηδη εξαντλημενο. Απο τους ορους της προσφορας: 2. Η διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας ορίζεται από 20/12/2024, ώρα 00:00:01 έως και 07/01/2025, ώρα 22:59:59 (εφεξής «Διάρκεια»). 3. Η Προωθητική Ενέργεια αφορά σε συναλλαγές πληρωμών... Οι οροι αναφερουν "πληρωμες", οχι παραγγελιες. Αλλα αυτοι (Γερμανος) ειναι ανενδοτοι. Α, by the way ο Γερμανος ειναι υπευθυνος για την εγκριση της επιστροφης. Η Payzy με παρεπεμψε στο Γερμανο, το cs του οποιου αφου μου ζητησε μεχρι το αποκομμα του pos, μου εριξε το ακυρο...
ioannischr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Αυτά που αναφερα ισχύουν σίγουρα σε επιστροφή μεσω καρτων της εθνικής η eurobank που βάζει κατά διαστήματα ο Γερμανός -το αναφέρει πάντα ρητώς στους ορους- Μέσω payzy πρέπει να ισχύει το ίδιο χωρίς ναμαι 100/100 σίγουρος όπως στην πρώτη περιπτωση Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από ioannischr
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 53 λεπτά πριν, ioannischr είπε Αυτά που αναφερα ισχύουν σίγουρα σε επιστροφή μεσω καρτων της εθνικής η eurobank που βάζει κατά διαστήματα ο Γερμανός -το αναφέρει πάντα ρητώς στους ορους- Μέσω payzy πρέπει να ισχύει το ίδιο χωρίς ναμαι 100/100 σίγουρος όπως στην πρώτη περιπτωση To εχουμε ξαναπει αυτο, οτι σε αλλες τραπεζικες υπηρχε ρητη αναφορα οτι ΔΕΝ γινεται, στην τρεχουσα με το payzy ΔΕΝ υπηρχε αυτη η εξαιρεση στους ορους. Οποτε αυτο που γραφεις ειναι, επετρεψε μου, ακυρο για το παρον τοπικ και την σχετικη κουβεντα.
567agdop Δημοσ. Τρίτη στις 06:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:50 μμ Παραγγελια στο eshop, με παραλαβη και πληρωμη σε κατάστημα στις 31 Δεκεμβρίου μου πιστώθηκε πριν από λίγο cashback 15% και αφού είχε προηγηθεί την Παρασκευή αποστολή της απόδειξης μαζί με αυτή από το pos.Μεσα από την σελίδα του Γερμανού έκανα αίτημα και ζητούσα την επιστροφή. Επικοινώνησαν άμεσα μαζί μου από τα κεντρικά μου εστάλη ένα email και έκανα επισυναψη των αποδείξεων 2
kosmasgr Δημοσ. Τρίτη στις 07:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:16 μμ 25 λεπτά πριν, 567agdop είπε Παραγγελια στο eshop, με παραλαβη και πληρωμη σε κατάστημα στις 31 Δεκεμβρίου μου πιστώθηκε πριν από λίγο cashback 15% και αφού είχε προηγηθεί την Παρασκευή αποστολή της απόδειξης μαζί με αυτή από το pos.Μεσα από την σελίδα του Γερμανού έκανα αίτημα και ζητούσα την επιστροφή. Επικοινώνησαν άμεσα μαζί μου από τα κεντρικά μου εστάλη ένα email και έκανα επισυναψη των αποδείξεων Ακριβώς τα ίδια έκανα και εγώ πριν λίγο τα έβαλαν
Dcmpaira Δημοσ. Τρίτη στις 08:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:17 μμ Και εμενα εγινε επιστροφη ενω ειχα κανει παραγγελια πριν την προσφορα και πληρωσα σε καταστημα. Δε χρειαστηκε να τους στειλω κατι.
spocky Δημοσ. Τρίτη στις 08:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:32 μμ 13 minutes ago, Dcmpaira said: Και εμενα εγινε επιστροφη ενω ειχα κανει παραγγελια πριν την προσφορα και πληρωσα σε καταστημα. Δε χρειαστηκε να τους στειλω κατι. Εγω εκανα την παραγγελια πριν την προσφορα αλλα πληρωσα σε καταστημα με payzy οταν υπηρχε η προσφορα. Δεν εχει μπει τπτ απο ποντους
stcp Δημοσ. Τρίτη στις 08:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:56 μμ Λοιπον. Δεν ξερουν τι τους γινεται. Μου μπηκε κι εμενα σημερα η επιστροφη!!! 4 μερες μετα την υποτιθεμενη καταληκτικη ημερομηνια και αφου την Παρασκευη μου εριξαν οριστικο ακυρο οτι δεν θα την παρω! Δε με χαλασε...
georgeppg Δημοσ. Τρίτη στις 10:54 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:54 μμ 3 ώρες πριν, 567agdop είπε Παραγγελια στο eshop, με παραλαβη και πληρωμη σε κατάστημα στις 31 Δεκεμβρίου μου πιστώθηκε πριν από λίγο cashback 15% και αφού είχε προηγηθεί την Παρασκευή αποστολή της απόδειξης μαζί με αυτή από το pos.Μεσα από την σελίδα του Γερμανού έκανα αίτημα και ζητούσα την επιστροφή. Επικοινώνησαν άμεσα μαζί μου από τα κεντρικά μου εστάλη ένα email και έκανα επισυναψη των αποδείξεων που ακριβώς κάνεις αίτημα επιστροφής στη σελίδα του Γερμανού; μήπως εκει που λέει επικοινώνησε μαζί μας, αν ναι θέμα επικοινωνίας τι επιλεγείς; ευχαριστώ
spocky Δημοσ. Τετάρτη στις 12:08 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:08 πμ Μολις ειδα κι εγω ενα ποσο πιστωσης 29,85 απο cosmote payments. Αυτο ειναι;
567agdop Δημοσ. Τετάρτη στις 09:45 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:45 πμ 10 ώρες πριν, georgeppg είπε που ακριβώς κάνεις αίτημα επιστροφής στη σελίδα του Γερμανού; μήπως εκει που λέει επικοινώνησε μαζί μας, αν ναι θέμα επικοινωνίας τι επιλεγείς; ευχαριστώ Καλημερα Ναι εκεί πας βάλε άλλο θέμα έτσι κι αλλιώς δεν έχει μεγάλη σημασία.Σημασια έχει να τουςπεις το πρόβλημα σου και μετά λογικά θα επικοινωνησουν μαζί σου να σου πουν τι πρέπει να κάνεις.Στην ανάρτηση μου άναφερω την διαδικασία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα