Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 31/12/2024 στις 5:58 ΜΜ, captaintzim είπε

Εσεις βρήκατε δυνανότητα για διπλότυπες εφαρμογές; Αν ναι, πείτε μου πως γιατί έχω ξενερώσει... Εχω 2 λογαριασμούς σε κάθε σοσιαλ, προσωπικό και επαγγελματικο... 

Στον ασφαλή χώρο, από εκεί μέσα θα "κατεβάσεις" ξανά την εφαρμογή. 

Είναι λίγο μπελάς το ότι πρέπει συνεχώς να την ξεκλειδώνεις, αλλά είναι ένας τρόπος κι αυτός. 

• Like 1
  • Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 1/1/2025 στις 5:01 ΠΜ, Mhlogiatros είπε

Τελικα έμεινε στη Courier Center να το βάλουν στο πάτο τους μαζί με τόσα που δε παραδίδουν ..... Ο γερμανος τους το έχει στείλει 2 βδομάδες τώρα ντροπή τέτοιους χαμένους ούτε να σηκώνουν τηλέφωνα ...

Θεσσαλονίκη ;

Δημοσ.

Περιμένω κι εγώ να το παραλάβω πιθανόν αύριο.

Το edge 30 neo που είχα πάρει τον Μάρτιο, μετά από πολλά updates μαζεμένα κόλλαγε αρκετά.

Τελικά κατέβασα το software fix της Lenovo και πέρασα από την αρχή καθαρό το τελευταίο update. Από τότε είναι πολύ καλύτερη η απόδοση. 

Το ίδιο σκοπεύω να κάνω μόλις παραλάβω, δηλαδή να του περάσω κατευθείαν την τελευταία ενημέρωση και να αποφύγω τα μαζεμένα updates.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παρήγγειλα την Πέμπτη 02/01 το απόγευμα ( έβγαλε διαθέσιμο το μαύρο για λίγο) και το παρέλαβα σήμερα Σάββατο  το πρωί σε επαρχία. Η θήκη που έχει μαζί, λέει τίποτα; Θήκη άλλη καλύτερη υπάρχει κάποια αξιόλογη; Επίσης τζαμάκι ή μεμβράνη τι προτείνεται;

Επεξ/σία από dispi
Δημοσ.
Στις 2/1/2025 στις 5:06 ΜΜ, Centurion είπε

Το edge 30 neo που είχα πάρει τον Μάρτιο, μετά από πολλά updates μαζεμένα κόλλαγε αρκετά.

Τελικά κατέβασα το software fix της Lenovo και πέρασα από την αρχή καθαρό το τελευταίο update. Από τότε είναι πολύ καλύτερη η απόδοση.

Υπαρχει καποιο link?

Δημοσ.

Για αυτούς που παρέλαβαν . Το Bluetooth είναι καλό ; Διάβασα κάτι αρνητικά σχόλια . Αύριο είναι να παραλάβω και το σκέφτομαι .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτελους το πήρα . Απο πριν τις γιορτές με 2 φορές να το χάσουν ...... Thanks και για το link . Έμενα μου αρέσουν τα μικρά μαζεμένα κινητά . Φυσικά το -15 % τώρα δεν έπαιζε αλλά δε βαριέσαι ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tetix είπε

Αυτό εγκαθίσταται στον υπολογιστή. Πώς σχετίζεται με τη βελτίωση του κινητού;

Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Centurion είπε

Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή.

Ωραία, κατανοητό. Και με ποιο τρόπο είναι καλύτερη η απόδοση του κινητού; Τι ακριβώς γίνεται ξέρουμε;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tetix είπε

Ωραία, κατανοητό. Και με ποιο τρόπο είναι καλύτερη η απόδοση του κινητού; Τι ακριβώς γίνεται ξέρουμε;

Κατεβάζει την τελευταία έκδοση και περνάει από την αρχή το software. 

Σε εμένα δούλεψε, αλλά μπορεί να μην κάνει για όλους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...