miltostammy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παιδιά εγώ πάντα παίρνω τηλέφωνο σε μαγαζί Γερμανός, το παραγγέλνουν αυτοί σαν μαγαζί και πάω και το αγοράζω. Πληρώνω στο μαγαζί με payzy ανέπαφα στο pos τους. Προφανώς ξέρω τα παιδιά. Σε μικρές πόλεις δεν είναι δύσκολο να γνωρίστεις με κάποιους από το κατάστημα, εάν πας 2 με 3 φορές και μιλήσεις μαζί τους είτε για πληρωμές είτε για αγορες Έτσι πάντα παίρνω επιστροφή. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από miltostammy
567agdop Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, miltostammy είπε Παιδιά εγώ πάντα παίρνω τηλέφωνο σε μαγαζί Γερμανός, το παραγγέλνουν αυτοί σαν μαγαζί και πάω και το αγοράζω. Πληρώνω στο μαγαζί με payzy ανέπαφα στο pos τους. Προφανώς ξέρω τα παιδιά. Σε μικρές πόλεις δεν είναι δύσκολο να γνωρίστεις με κάποιους από το κατάστημα, εάν πας 2 με 3 φορές και μιλήσεις μαζί τους είτε για πληρωμές είτε για αγορες Έτσι πάντα παίρνω επιστροφή. Τελικά δεν υπάρχει επιστροφή όπως μου είπαν στον Γερμανό γιατί η συναλλαγή έπρεπε να ολοκληρωθεί online επειδή η παραγγελία έγινε στο e-shop απλά το στέλνουν στο μαγαζί δεν το πουλάει το μαγαζί για να πας να το αγοράσεις κατευθείαν από κει με την payzy οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα ίσχυε η επιστροφή .Με λιγα λόγια είτε το παραλάβεις από το μαγαζί είτε στο φέρει ο currier το ίδιο πράγμα είναι δεν υφίσταται επιστροφή 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 33 λεπτά πριν, 567agdop είπε Τελικά δεν υπάρχει επιστροφή όπως μου είπαν στον Γερμανό γιατί η συναλλαγή έπρεπε να ολοκληρωθεί online επειδή η παραγγελία έγινε στο e-shop απλά το στέλνουν στο μαγαζί δεν το πουλάει το μαγαζί για να πας να το αγοράσεις κατευθείαν από κει με την payzy οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα ίσχυε η επιστροφή .Με λιγα λόγια είτε το παραλάβεις από το μαγαζί είτε στο φέρει ο currier το ίδιο πράγμα είναι δεν υφίσταται επιστροφή Αυτο στο ειπε ενας σε εναν Γερμανο. Δεν λενε ολοι τα ιδια. Εμενα ο ανθρωπος στο ταμειο μου ειπε οτι φυσικα και θα μπει το 15% αφου η πληρωμη γινεται με καρτα payzy. Ενας απο τους δυο προφανως κανει λαθος, ο αλλος εχει δικιο. Ποιος ομως; 😄 Διαβαζοντας τους ορους, θεωρω σχεδον σιγουρο οτι θα μπει το 15%. Παλια που υπηρχε εξαιρεση για ονλαιν παραγγελια με πληρωμη σε καταστημα (για αλλες τραπεζικες, οχι payzy), αν δεν κανω λαθος, αναφεροταν στους ορους η εξαιρεση, ξεκαθαρα. Διαβαζω τοσες ημερες παντου για το ποσο "φλου" ειναι ολο αυτο στον καθε πελατη και ο κοσμος παει στα τυφλα, δεν ειχα γραψει ομως αποψη.
567agdop Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, matrixxx είπε Αυτο στο ειπε ενας σε εναν Γερμανο. Δεν λενε ολοι τα ιδια. Εμενα ο ανθρωπος στο ταμειο μου ειπε οτι φυσικα και θα μπει το 15% αφου η πληρωμη γινεται με καρτα payzy. Ενας απο τους δυο προφανως κανει λαθος, ο αλλος εχει δικιο. Ποιος ομως; 😄 Διαβαζοντας τους ορους, θεωρω σχεδον σιγουρο οτι θα μπει το 15%. Παλια που υπηρχε εξαιρεση για ονλαιν παραγγελια με πληρωμη σε καταστημα (για αλλες τραπεζικες, οχι payzy), αν δεν κανω λαθος, αναφεροταν στους ορους ξεκαθαρα. Διαβαζω τοσες ημερες παντου για το ποσο "φλου" ειναι ολο αυτο στον καθε πελατη και ο κοσμος παει στα τυφλα, δεν ειχα γραψει ομως αποψη. Μου το είπαν και στα κεντρικά του Γερμανού μου το είπαν και στο μαγαζί εδώ στην Περιοχή μου.Δεν ισχύει όπως μου είπαν στο φυσικό μαγαζί που ρωτησα γιατί την παραγγελία την έκανα από το e-shop τους. Αν ζητούσα να αγορασω το κινητό από το κατάστημα τους και δεν το είχαν και έκαναν αυτοί την παραγγελία σαν καταστημα και πήγαινα και το αγοραζα από το κατάστημα τους απευθείας θα ίσχυε κανονικα!Μακάρι να μην ισχύουν αυτά που μου είπαν και να γίνει η επιστροφή κανονικά γιατί και γω περιμένω να το στείλουν στο κατάστημα και να το πληρώσω με την payzy
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, 567agdop είπε Μου το είπαν και στα κεντρικά του Γερμανού μου το είπαν και στο μαγαζί εδώ στην Περιοχή μου.Δεν ισχύει όπως μου είπαν στο φυσικό μαγαζί που ρωτησα γιατί την παραγγελία την έκανα από το e-shop τους. Αν ζητούσα να αγορασω το κινητό από το κατάστημα τους και δεν το είχαν και έκαναν αυτοί την παραγγελία σαν καταστημα και πήγαινα και το αγοραζα από το κατάστημα τους απευθείας θα ίσχυε κανονικα!Μακάρι να μην ισχύουν αυτά που μου είπαν και να γίνει η επιστροφή κανονικά γιατί και γω περιμένω να το στείλουν στο κατάστημα και να το πληρώσω με την payzy Πιστευω οτι σου απαντησαν με βαση τα παλιοτερα οπως εγραψα και παραπανω. Συνηθως υπαρχει μια καθυστερηση στην γνωση σε παρα πολλες περιπτωσεις, σε μαγαζια, υπηρεσιες κλπ. Πιθανολογω αυτο.
567agdop Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, matrixxx είπε Πιστευω οτι σου απαντησαν με βαση τα παλιοτερα οπως εγραψα και παραπανω. Συνηθως υπαρχει μια καθυστερηση στην γνωση σε παρα πολλες περιπτωσεις, σε μαγαζια, υπηρεσιες κλπ. Πιθανολογω αυτο. Εσύ παραλαβές;Στο ταμείο ούτος που σου το είπε γνώριζε ότι η παραγγελία έγινε από το e-shop η μήπως νόμιζε ότι το αγόρασες από το κατάστημα.Γιατι στην αρχή και σε μένα έτσι νόμιζε αλλά μόλις του είπα ότι η παραγγελία έγινε στο e-shop μου τα γυρισε
miltostammy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 17 ώρες πριν, miltostammy είπε https://support.payzy.gr/hc/el-gr/articles/30666102594705-15-payzy-cashback-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82 Θεωρω στο 4 τα ξεκαθαρίζει όλα. Διαβάστε παρακαλώ τους παραπάνω όρους. Στη εισαγωγή ξεκαθαρίζει τον όρο 'καταστηματα'. για αγορά προϊόντων τεχνολογίας αξίας, ανά συναλλαγή, εκατόν σαράντα εννέα (149) ευρώ και άνω, στα φυσικά καταστήματα με τα σήματα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» ή «COSMOTE» ή στα ηλεκτρονικά καταστήματα germanos.gr και cosmote.gr των εταιρειών «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ – ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ » και «ΟΤΕ Α.Ε.», καθώς και στα καταστήματα των εμπορικών συνεργατών τους (δικαιοδόχων) που χρησιμοποιούν τα παραπάνω σήματα (εφεξής «Καταστήματα»). Στη συνέχεια λέει για την πληρωμή παράγραφος 4. 4. H Προωθητική Ενέργεια αφορά στην πλήρη εξόφληση του αντιτίμου της αγοράς, εντός της Διάρκειας, απευθείας και αποκλειστικά με τη χρήση της Κάρτας στα Καταστήματα και όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, όπως ενδεικτικά όταν ο Συμμετέχων ή η Συμμετέχουσα Επιχείρηση, δια του Διαχειριστή της, χρησιμοποιήσει την Κάρτα για πληρωμή με αντικαταβολή μέσω του POS ταχυμεταφορέα (courier). Είναι ξεκάθαρα. Οποίος έκανε παραγγελία από τα 'καταστήματα' και πληρωσε σε 'καταστημα'. Προσοχή το 'καταστημα' είναι ένα από αυτά στην εισαγωγή που περιγράφει παραπάνω. Άρα αγορά από φυσικό κατάστημα και πληρωμή σε αυτό. Αγορά από germanos.gr. ή cosmote. gr και πληρωμή σε αυτό. Παραγγελία από ηλεκτρονικό κατάστημα και αγορά από φυσικό. Γιαυτό και δεν στέλνουμε όπως άλλες φορές την απόδειξη από αγορές. Θα πάρουν τα δεδομένα από τα pos των καταστημάτων είτε ιντερνετικων είτε φυσικων 1
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το δικό μου είναι Courier Center όπως λέει το σύστημα απο τις 23 γιατί 3 φορές το φέρνουνε αλλά δε θέλει Παράδοση κατάστημα έπρεπε να το βάλω και εγώ για να μην έχω τα γνωστά κόλπα των Κούριερ .... Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2024 από Mhlogiatros
567agdop Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Το δικό μου είναι Courier Center όπως λέει το σύστημα απο τις 23 γιατί 3 φορές το φέρνουνε αλλά δε θέλει Παράδοση κατάστημα έπρεπε να το βάλω και εγώ για να μην έχω τα γνωστά κόλπα των Κούριερ .... Και στα καταστήματα με curier τα πάνε την acs οπότε.....
georgeppg Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Παρέλαβα σήμερα από Γερμανός Πάτρας (Μαιζώνος), παραγγελία μεσω germanos.gr πληρωμή με κάρτα payzy στο κατάστημα, η ταμίας ήταν σίγουρη ότι δικαιούμαι cashback 15% αφού η συναλλαγή εγινε σε pos καταστήματος και όχι σε κουριερ, προσωπικά εχω τις αμφιβολίες μου αλλα για δώρο που το ήθελα η τιμή 199 είναι καλή και το κινητό τίμιο, τώρα υπομονή ως 31/1/2025 και θα δούμε τι τελικά ισχύει ...καλή χρονιά να έχουμε με ή χωρίς cashback 3
miltostammy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, georgeppg είπε Παρέλαβα σήμερα από Γερμανός Πάτρας (Μαιζώνος), παραγγελία μεσω germanos.gr πληρωμή με κάρτα payzy στο κατάστημα, η ταμίας ήταν σίγουρη ότι δικαιούμαι cashback 15% αφού η συναλλαγή εγινε σε pos καταστήματος και όχι σε κουριερ, προσωπικά εχω τις αμφιβολίες μου αλλα για δώρο που το ήθελα η τιμή 199 είναι καλή και το κινητό τίμιο, τώρα υπομονή ως 31/1/2025 και θα δούμε τι τελικά ισχύει ...καλή χρονιά να έχουμε με ή χωρίς cashback Θα τα πάρεις. 1
captaintzim Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλή χρονιά συνφορουμίτες! Παρέλαβα το κινητό. Τρώει κάτι κολληματάκια. Περίμενα να είναι πιο γρήγορο και να μην κολλάει καθόλου... Αυτο που με ξενέρωσε περισσότερο είναι οτι δεν εχει δυνατότητα για διπλότυπες εφαρμογές, όπως το προηγούμενο Xiaomi μου. Εσεις βρήκατε δυνανότητα για διπλότυπες εφαρμογές; Αν ναι, πείτε μου πως γιατί έχω ξενερώσει... Εχω 2 λογαριασμούς σε κάθε σοσιαλ, προσωπικό και επαγγελματικο... Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2024 από captaintzim
Dcmpaira Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, captaintzim είπε Καλή χρονιά συνφορουμίτες! Παρέλαβα το κινητό. Τρώει κάτι κολληματάκια. Περίμενα να είναι πιο γρήγορο και να μην κολλάει καθόλου... Αυτο που με ξενέρωσε περισσότερο είναι οτι δεν εχει δυνατότητα για διπλότυπες εφαρμογές, όπως το προηγούμενο Xiaomi μου. Εσεις βρήκατε δυνανότητα για διπλότυπες εφαρμογές; Αν ναι, πείτε μου πως γιατί έχω ξενερώσει... Εχω 2 λογαριασμούς σε κάθε σοσιαλ, προσωπικό και επαγγελματικο... Έχει πολλά update να του κάνεις και στρώνει 2
spocky Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, captaintzim said: Καλή χρονιά συνφορουμίτες! Παρέλαβα το κινητό. Τρώει κάτι κολληματάκια. Περίμενα να είναι πιο γρήγορο και να μην κολλάει καθόλου... Αυτο που με ξενέρωσε περισσότερο είναι οτι δεν εχει δυνατότητα για διπλότυπες εφαρμογές, όπως το προηγούμενο Xiaomi μου. Εσεις βρήκατε δυνανότητα για διπλότυπες εφαρμογές; Αν ναι, πείτε μου πως γιατί έχω ξενερώσει... Εχω 2 λογαριασμούς σε κάθε σοσιαλ, προσωπικό και επαγγελματικο... Parallel space 1
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Τελικα έμεινε στη Courier Center να το βάλουν στο πάτο τους μαζί με τόσα που δε παραδίδουν ..... Ο γερμανος τους το έχει στείλει 2 βδομάδες τώρα ντροπή τέτοιους χαμένους ούτε να σηκώνουν τηλέφωνα ... Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από Mhlogiatros 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα