Vault13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Σαν ιερογλυφικα ειναι, καλες γιορτες 8 λεπτά πριν, stcp είπε Απο τους ορους της προσφορας, και ο καθενας ας καταλαβει ο,τι θελει: "4. H Προωθητική Ενέργεια αφορά στην πλήρη εξόφληση του αντιτίμου της αγοράς, εντός της Διάρκειας, απευθείας και αποκλειστικά με τη χρήση της Κάρτας στα Καταστήματα και όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, όπως ενδεικτικά όταν ο Συμμετέχων ή η Συμμετέχουσα Επιχείρηση, δια του Διαχειριστή της, χρησιμοποιήσει την Κάρτα για πληρωμή με αντικαταβολή μέσω του POS ταχυμεταφορέα (courier). " Εγω θεωρω οτι ειμαστε οκ. Θα το δουμε σε 1 μηνα (δε θα κατσω να σκασω για 30Ε). Merry Christmas!
CaMp3on Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Παλικάρια καλησπέρα . Έχετε παραλάβει ; Εγώ ειμαι στο περίμενε ! Στην εξέλιξη παραγγελίας γράφει « Αποστολή από αποθήκη»
Dcmpaira Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, CaMp3on είπε Παλικάρια καλησπέρα . Έχετε παραλάβει ; Εγώ ειμαι στο περίμενε ! Στην εξέλιξη παραγγελίας γράφει « Αποστολή από αποθήκη» Και εμένα έτσι έλεγε αλλά μίλησα με το κατάστημα παραλαβής και πήγα το πήρα. Αν περίμενεις με speedex υπομονή. Στην περιοχή μου νέο κόσμο αργεί πάντα και δε σηκώνουν και τηλέφωνα 1
foler79 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Τελικά ρε παιδιά με πληρωμή στο κατάστημα θα πάρουμε την επιστροφή; Ήρθε από το δικό μου σήμερα μετά από αρκετές μέρες.
CaMp3on Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 21 ώρες πριν, foler79 είπε Τελικά ρε παιδιά με πληρωμή στο κατάστημα θα πάρουμε την επιστροφή; Ήρθε από το δικό μου σήμερα μετά από αρκετές μέρες. Σε ποια περιοχή είσαι και σου ήρθε ;
Cyberdemon87 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Πάρτε τηλέφωνο αν έχετε βάλει παραλαβή από κατάστημα γιατί το σύστημα τους είναι κολλημένο, εμένα είχε φτάσει μέρες τώρα και μέσα έδειχνε μόνιμα αποστολή από αποθήκη. Ευχαριστώ τον φίλο πιο πάνω που ενημέρωσε.
miltostammy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, foler79 είπε Τελικά ρε παιδιά με πληρωμή στο κατάστημα θα πάρουμε την επιστροφή; Ήρθε από το δικό μου σήμερα μετά από αρκετές μέρες. Ναι. Δεν παίρνουμε επιστροφή ΜΌΝΟ εάν πληρώσουμε σε κουριερ, που το φέρει σπίτι Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από miltostammy
Cyberdemon87 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Το κινητό δεν έχει επιλογή για κλείδωμα εφαρμογών, λίγο περίεργο δεν είναι αυτό; Γνωρίζετε κάποια καλή εφαρμογή από το play store;
TheDay2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, miltostammy είπε Ναι. Δεν παίρνουμε επιστροφή ΜΌΝΟ εάν πληρώσουμε σε κουριερ, που το φέρει σπίτι Εμένα πάντως τόσο σε κατάστημα όσο και στο τηλεφωνικο κέντρο, με ενημέρωσαν ότι δεν μπαίνουν πόντοι με ηλεκτρονική παραγγελία και πληρωμή σε κατάστημα. Πόντοι μπαίνουν με παραγελία απο το eshop και πληρωμή online. Και αγορά απο φυσικό κατάστημα και πληρωμή επι τόπου. Μεταφέρω τα δικά τους λόγια, όχι τη γνώμη μου.
Bourdoulas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Cyberdemon87 είπε Το κινητό δεν έχει επιλογή για κλείδωμα εφαρμογών, λίγο περίεργο δεν είναι αυτό; Γνωρίζετε κάποια καλή εφαρμογή από το play store; Οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν προσφέρουν κάτι τέτοιο.
Cyberdemon87 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν προσφέρουν κάτι τέτοιο. Ok, το είχα για δεδομένο γιατί όσα κινητά είχα ως τώρα παρείχαν την επιλογή.
foler79 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, TheDay2012 είπε Εμένα πάντως τόσο σε κατάστημα όσο και στο τηλεφωνικο κέντρο, με ενημέρωσαν ότι δεν μπαίνουν πόντοι με ηλεκτρονική παραγγελία και πληρωμή σε κατάστημα. Πόντοι μπαίνουν με παραγελία απο το eshop και πληρωμή online. Και αγορά απο φυσικό κατάστημα και πληρωμή επι τόπου. Μεταφέρω τα δικά τους λόγια, όχι τη γνώμη μου. Αυτό ποτε θα μπορέσουμε να το μάθουμε με σιγουριά; Αν ισχύει δεν θα το πάρω από το κατάστημα που περιμένει.
miltostammy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) https://support.payzy.gr/hc/el-gr/articles/30666102594705-15-payzy-cashback-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82 Θεωρω στο 4 τα ξεκαθαρίζει όλα. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από miltostammy
foler79 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 15 ώρες πριν, CaMp3on είπε Σε ποια περιοχή είσαι και σου ήρθε ; Χανιά και το έβαλα αντικαταβολή στο κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα