Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, stcp είπε

Δεν καταλαβα, με το Μotorola ξεμενει, με το Realme (ή και με τα 2?).

ειχε το Realme, παραπονιέται για τη μπαταρία και τώρα θα πάρει το moto. To realme θα το παρω πίσω για πειραματα.

Δημοσ.

Εγω το παρηγγειλα για την κορη. Δεν παρελαβα ακομα, το χω βαλει αντικαταβολη σε καταστημα. Πιστευω οτι ειμαι μεσα στους ορους της payzy οποτε ελπιζω να παρω και τα 30Ευρωπουλα πισω. Γραφει οτι δεν ισχυει για αντικαταβολη σε κουριερ.

Δημοσ.
20 hours ago, liakjim said:

Αυτό το realme 9 5G ήταν καρκίνος. Το χειρότερο κινητό που έχω πάρει ποτέ. Απίστευτα κολλήματα, έχει μείνει στο συρτάρι. 

Off Topic: Έχει απαράδεκτο θέμα με την εφαρμογή της κάμερας, από την αναβάθμιση σε Android 14 και μετά. Επειδή πρόσφατα βρήκα λύση και προς το παρόν φαίνεται να λειτουργεί, αν έχεις κι εσύ το ίδιο πρόβλημα στείλε μου PM να σου πω τι έκανα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MakisCE είπε

πάλι διαθέσιμο το μπλέ

Ευχαριστουμε. Δεν με αφηνει μετα το καλαθι κολλαει στο “προς checkout»

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 hour ago, Vault13 said:

Ευχαριστουμε. Δεν με αφηνει μετα το καλαθι κολλαει στο “προς checkout»

και σε μένα το έκανε πριν μερες,  εκανα αποσύνδεση (log out) και το πήρα σαν επισκέπτης.

Επεξ/σία από MakisCE
Δημοσ.
3 ώρες πριν, MakisCE είπε

πάλι διαθέσιμο το μπλέ

Το πήρα και εγώ και έβαλα αντικαταβολή στο κατάστημα, πληρώνω με payzy στο ταμείο και είμαι οκ για το 15%?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει curved display ή οχι το τηλεφωνο; Αν καποιος δεν το θελει να το παραλαβει ας μου στειλει pm

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε το παρελαβα γιατι ο μλκας της easy mail με ενημερωσε οτι εφτασε γωνια στο δρομο οσμιστηκε οτι θα τη γλυτωνε και την εκανε ....  ετσι ουτε χαρτι ουτε τιποτα . Αλλα για κακη του τυχη την ιδια ωρα παραλαμβανα αλλο βαρυ δεμα  ακριβως στη πορτα που δεν εβλεπε :P .Μετα οταν ειπα ελα πισω το "εχασε" δε το ειχε μαζι στη κλουβα για διανομη ... .Αυριο θα παρω κεντρικα στο γερμανο να το καταγγειλω γιατι εχει παραγινει αυτο το δουλεμα που παιζει εδω ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
Στις 20/12/2024 στις 9:28 ΠΜ, stcp είπε

Εγω το παρηγγειλα για την κορη. Δεν παρελαβα ακομα, το χω βαλει αντικαταβολη σε καταστημα. Πιστευω οτι ειμαι μεσα στους ορους της payzy οποτε ελπιζω να παρω και τα 30Ευρωπουλα πισω. Γραφει οτι δεν ισχυει για αντικαταβολη σε κουριερ.

Παρέλαβα με αντικαταβολή από κατάστημα Γερμανός. Μου είπαν δεν δικαιούμαι το 15% προσφοράς του payzy γιατί έπρεπε να πληρώσω με payzy απευθείας στο eshop είτε σε φυσικό κατάστημα εφόσον είχαν απόθεμα στο φυσικό κατάστημα...

Άρα έχασα το 15%... Φυσικά δεν το λέει πουθενά η διαφήμιση... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, captaintzim είπε

Παρέλαβα με αντικαταβολή από κατάστημα Γερμανός. Μου είπαν δεν δικαιούμαι το 15% προσφοράς του payzy γιατί έπρεπε να πληρώσω με payzy απευθείας στο eshop είτε σε φυσικό κατάστημα εφόσον είχαν απόθεμα στο φυσικό κατάστημα...

Δεν το λεει στους ορους. Λεει μονο για αντικαταβολη σε κουριερ. Βασικα δεν ξερουν τι τους γινεται. Θα το δουμε τελος Γεναρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, captaintzim είπε

δεν βαζω το χερι μου στην φωτια, αλλα σε παλιοτερη προσφορα ειχα πληρωσει αντικαταβολη σε καταστημα Γερμανος με payzy. Και το πηρα. Μαλλον αλλαξαν τους ορους, αν δεν λενε κουταμαρες ή εχει γινει καποιο λαθος. Οι μισοι τουλαχιστον θα πληρωσουν ετσι και θα ακουσουν τα εξαμαξης :) 

με 2 λογια, μονο οσοι πληρωσατε με payzy απευθειας απο το eshop και απλα παραλαβατε αργοτερα, θα παρετε τα 30€. Ή οσοι το βρηκατε σε φυσικο καταστημα.

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vault13 είπε

με 2 λογια, μονο οσοι πληρωσατε με payzy απευθειας απο το eshop και απλα παραλαβατε αργοτερα, θα παρετε τα 30€. Ή οσοι το βρηκατε σε φυσικο καταστημα.

Απο τους ορους της προσφορας, και ο καθενας ας καταλαβει ο,τι θελει:

"4. H Προωθητική Ενέργεια αφορά στην πλήρη εξόφληση του αντιτίμου της αγοράς, εντός της Διάρκειας, απευθείας και αποκλειστικά με τη χρήση της Κάρτας στα Καταστήματα και όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, όπως ενδεικτικά όταν ο Συμμετέχων ή η Συμμετέχουσα Επιχείρηση, δια του Διαχειριστή της, χρησιμοποιήσει την Κάρτα για πληρωμή με αντικαταβολή μέσω του POS ταχυμεταφορέα (courier). "

Εγω θεωρω οτι ειμαστε οκ. Θα το δουμε σε 1 μηνα (δε θα κατσω να σκασω για 30Ε).

Merry Christmas!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...