Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Η εμπιστοσύνη στους ειδικούς στην πρόσφατη πανδημία πάντως έκλεισε πολλά σπίτια. 

Άσχετο

5 ώρες πριν, terry308 είπε

Έχει σε πρασινακι και πορτοκαλί 😉

Το είχα ανάμεσα στη μετάβαση μ

που έκανα από 🍎13 σε 15 pro, τίμιο 👌

Ωραίος. Ούτε καν το πρόσεξα. Πήρα το μπλε !

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Η εμπιστοσύνη στους ειδικούς στην πρόσφατη πανδημία πάντως έκλεισε πολλά σπίτια. 

Facebook μόνο.

Ποιος τα γ@μει τα βιβλία και τα πτυχία;

• Like 13
  • Haha 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tiniakos είπε

Μην μπερδεύεσε οι ειδικοί διαφωνούσαν μεταξύ τους οι συστημικοί δημοσιογράφοι επί πληρωμής ήταν υπέρ , στα υπόλοιπα σωστος

• Like 1
Δημοσ.

Για να επιστρέψουμε στο θέμα το κινητό της ανάρτησης το έχει ο αδελφός μου και το έχω πιάσει αρκετές φορές στα χέρια μου . Μπορω να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί σε βαθμό που έχω ήδη αποφασίσει ότι το επόμενο κινητό μου θα είναι Motorola. Έχει πολύ καθαρό και ελαφρύ λογισμικό και πολύ καλή απόκριση το touch στην οθόνη . Αυτο δίνει μια πολύ ωραία αίσθηση στο σκρολαρισμα και κάνει όλες τις εντολές που δίνεις να φαίνονται πολύ crisp. Η κάμερα του είναι τίμια και από ότι μου λέει ο αδελφός μου δεν έχει θέμα με τη μπαταρία. Γενικά πιστεύω οποίος το επιλέξει δεν θα το μετανιώσει 

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρετε αν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα εκθεσιακό για να το δούμε από κοντά; Όπου πήρα τηλέφωνο λένε δεν το έχουν

• Moderators
Δημοσ.

Ξεστοκαρισμα μοντελου, αν ηταν στα 150€ θα το σκεφτομουν. Με τετοια GPU δεν μου λεει κατι στα 200, ακριβο τουλαχιστον σε αυτο τον τομεα.

GFXBench: 23fps (ES 3.1 onscreen)

• Like 2
Δημοσ.

το κινητό στα 199 είναι .. κινητάρα!
κάτοχος εδώ και 5-6 μήνες..  με την μπαταρία μια χαρά, αλλά το έχω σε 4G.   Με 5G τρώει παραπάνω και δεν είχα λόγο.
Πολύ καλή οθόνη, διαστάσεις (ελαφρύ, λεπτό, χωρίς μεγάλο πλάτος)
σχεδόν καθαρό android, δεν κολάει πουθενα  (δεν παίζω παιχνίδια)
Α, και αρκετά καλή κάμερα.. στο budget αυτό τουλάχιστον, δε νομιζω να υπάρχει καλύτερο.

..
πάει και το μπλέ..  μόνο πορτοκαλί έμεινε

Δημοσ.

Για προτείνετε καμία αξιόλογη θήκη και προστασία οθόνης βρε παιδιά από εδώ Ελλάδα, γιατί διάβασα πως είναι πολύ ευαίσθητα και σπάει εύκολα η οθόνη και από μικρό σε ύψος πέσιμο.

Δημοσ.

Εξαντλημένο σε όλα τα χρώματα! 

Στις 17/12/2024 στις 11:48 ΜΜ, Vault13 είπε

Καλη τιμη.

Αν υπαρχει αντιπαλος ειναι αυτο :

https://www.skroutz.gr/s/49292367/Xiaomi-Poco-X6-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Mple.html

xiaomi η μαμα του. Curved display. θα λαβει και ενα παραπανω android version. Οποτε δικαιολογονται τα 40€ παραπανω, ανετα.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12467&idPhone2=12723

Motorola είναι dual sim με esim

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...