Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 hours ago, paoknf said:

Για να αλλάξουμε το  realme 7pro  αξίζει;;

Τα Realme 7 Pro γενικά έχει τη φήμη ενός από τα καλύτερα και πιο VFM κινητά  που έχει βγάλει ποτέ η συγκεκριμένη εταιρία. Για την εποχή του προφανώς. Πολλοί που το είχαν αγοράσει τότε, το κρατούν ακόμα. Έχει παλιώσει πολύ πλέον, βέβαια. Το βρήκες κάπου μεταχειρισμένο; Καινούριο;

Δημοσ.

Το αγόρασα για τον γιο (22 ετων).

Πριν 2 χρόνια του πήρα το Realme 9 5G και τώρα παραπονιέται ότι η μπαταρία όσο είναι στη σχολή του τελειώνει μέχρι μετά το μεσημέρι.

Δημοσ.
11 minutes ago, dchatz said:

Πριν 2 χρόνια του πήρα το Realme 9 5G και τώρα παραπονιέται ότι η μπαταρία όσο είναι στη σχολή του τελειώνει μέχρι μετά το μεσημέρι.

Power bank επρεπε να του παρεις 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dchatz είπε

Αυτό το realme 9 5G ήταν καρκίνος. Το χειρότερο κινητό που έχω πάρει ποτέ. Απίστευτα κολλήματα, έχει μείνει στο συρτάρι. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dchatz είπε

Δεν καταλαβα, με το Μotorola ξεμενει, με το Realme (ή και με τα 2?).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 17/12/2024 at 23:48, Vault13 said:

Καλη τιμη.
Αν υπαρχει αντιπαλος ειναι αυτο :

https://www.skroutz.gr/s/49292367/Xiaomi-Poco-X6-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Mple.html

xiaomi η μαμα του. Curved display. θα λαβει και ενα παραπανω android version. Οποτε δικαιολογονται τα 40€ παραπανω, ανετα.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12467&idPhone2=12723

Εκτος της esim και των 4GB εξτρα ραμ, το μοτο ειναι πιο ελαφρυ και εχει IP68 εναντι IP54.
Στην gpu υπερεχει το xiaomi X6 (Adreno 710) και εχει audio jack για οσους το θελουν ακομη.
Μερικοι προτιμουν και το xiaomi software.
Εγω αν επαιρνα, θα διαλεγα την esim, σωστο ομως το ενα παραπανω android version και σαν αντιπροταση συνολικα.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν αξιζει 200 ευρω για low end κινητο που περναει τον εαυτο του για middle range και καλα..εδω το motorola g32 το εδινε ο αλλος απο το καρπενησι 90 ευρω και φορουσε snapdragon 695..σιγα μη δωσω 200 για mediatek σαβουρα.

• Confused 3
  • Haha 2
Δημοσ.

ήρθες τώρα κι εσύ, σε ληγμένη προσφορά, να μας πεις (σε όσους πήρανε) ότι δεν αξίζει.  σ' ωραίος.  Άντε, πες κι ένα κινητό στα 199 που αξίζει παραπάνω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, nek4d είπε

Εκτος της esim και των 4GB εξτρα ραμ, το μοτο ειναι πιο ελαφρυ και εχει IP68 εναντι IP54.
Στην gpu υπερεχει το xiaomi X6 (Adreno 710) και εχει audio jack για οσους το θελουν ακομη.
Μερικοι προτιμουν και το xiaomi software.
Εγω αν επαιρνα, θα διαλεγα την esim, σωστο ομως το ενα παραπανω android version και σαν αντιπροταση συνολικα.

Αν ειναι να τα πούμε όλα, το poco έχει και +30% screen brightness(+ curved screen) αρα καλυτερη οθόνη το μισο χρονο οταν είσαι εξω και infrared port :) 

esim ειναι ωραιο feature του edge 40 αν εχεις πολλους αριθμούς  ταξιδευεις και αλλαζεις sim. Γενικα θα το ηθελα!

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MakisCE είπε

ήρθες τώρα κι εσύ, σε ληγμένη προσφορά, να μας πεις (σε όσους πήρανε) ότι δεν αξίζει.  σ' ωραίος.  Άντε, πες κι ένα κινητό στα 199 που αξίζει παραπάνω.

εγώ πάντως σε μπλε χρώμα ακόμα διαθέσιμο το βλέπω ...20/12 ώρα 00.25

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, MakisCE said:

Refurbrished iphone 6 απο irepair :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά το παρήγγειλα με παραλαβή από κατάστημα, αξίζει το +50€ για προσθήκη ασφαλείας του Γερμανού σε περίπτωση ατυχήματος ή είναι μούφα; Π.χ. σου κάνουν αντικατάσταση original οθόνης σε ραγίσμα ή σπασίμο από πέσιμο; Κάτι cosmote και Allianz insurance γράφουν. 

Εσείς την βάλατε; 

Και έχει και άλλο εξτραδάκι +10€ επέκταση εγγύησης 🙄🐄

Επεξ/σία από Cyberdemon87
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, georgeppg said:

εγώ πάντως σε μπλε χρώμα ακόμα διαθέσιμο το βλέπω ...20/12 ώρα 00.25

φίλε, σε υπερ-ευχαριστώ που το ανέφερες.
Το παρήγγειλα και τώρα έχει και extra bonus -15% για πληρωμή με payzy  (για αγορές απο 149€)

εν τω μεταξύ, όπως ανέφερα και πιο πάνω το έχω ήδη, αλλά επειδή το πηρα μεταχειρισμένο με 2 μικρες γρατζουνιές και μου τη σπάνε, τώρα μου βγήκε πιο φτηνά κι απο μεταχειρισμένο!  (είχα κι ενα 10€ κουπονάκι απο G-App)   

Επεξ/σία από MakisCE
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, MakisCE είπε

φίλε, σε υπερ-ευχαριστώ που το ανέφερες.
Το παρήγγειλα και τώρα έχει και extra bonus -15% για πληρωμή με payzy  (για αγορές απο 149€)

εν τω μεταξύ, όπως ανέφερα και πιο πάνω το έχω ήδη, αλλά επειδή το πηρα μεταχειρισμένο με 2 μικρες γρατζουνιές και μου τη σπάνε, τώρα μου βγήκε πιο φτηνά κι απο μεταχειρισμένο!  (είχα κι ενα 10€ κουπονάκι απο G-App)   

Ωραιος! Αρα payzy στα 170Ε. Μια χαρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...