Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το πήραμε πριν 3 μέρες με τον αδερφο μου δώρο στην μητέρα μου 260€. Άσχετα με αυτό, είναι αρκετά καλό, και έχει καλή κάμερα. Προσωπικά έχω το POCO F6, και πραγματικά δεν του έλλειπε τίποτα του NEO 40.

Επεξ/σία από grevoil
  • Sad 5
Δημοσ.

Υπερτίμια η Μοτορολα/Λενόβο με κινητά καθαρά από την σαβουρα άλλων κατασκευαστών.

Το συγκεκριμένο έχει οπτικό σταθεροποιητή στην κάμερα, P-Oled οθόνη 144hz, 5.000mAh μπαταρία, IP68 αντοχή σε σκόνη και νερό.

Καλή η τιμή του 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη τιμη.

Αν υπαρχει αντιπαλος ειναι αυτο :

https://www.skroutz.gr/s/49292367/Xiaomi-Poco-X6-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Mple.html

xiaomi η μαμα του. Curved display. θα λαβει και ενα παραπανω android version. Οποτε δικαιολογονται τα 40€ παραπανω, ανετα.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12467&idPhone2=12723

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tetix είπε

Εξαντλήθηκε 😅

Έχει σε πρασινακι και πορτοκαλί 😉

Το είχα ανάμεσα στη μετάβαση μ

που έκανα από 🍎13 σε 15 pro, τίμιο 👌

• Thanks 1
Δημοσ.

Ακούω γέλια αλλά ξέρετε ότι η ΕΕ άλλαξε τους κανόνες στο SAR για να μπορεί να πουλάει το Μήλο στην Ευρώπη με SAR κεφαλής πάνω από 1,2;

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Federacion είπε

Πολύ μεγάλο SAR. Σχεδόν όσο τα iphone. 

ξερεις κάτι παραπάνω απο τα αυτούς που έχουν θέσει τα όρια ;

Δεν το λεω ειρωνικά,απλά διαβαζω το παρακάτω και θεωρώ ότι επειδή έχουν θεσπιστεί όρια θα είναι κάπως συντηρητικά.

SAR limits in European Economic Area are 2 W/kg measured from 10g tissue volume and for USA and Canada 1.6W/kg measured from 1g tissue volume. For limb SAR exposure limits is 4 W/kg and it is measured from 10g tissue volume for both Europe and North America

Δημοσ.

Ήταν 1 στην Ευρώπη και αλλαξαν γιατί δεν μπορουσε να τα κατεβάσει το Μήλο.

17 minutes ago, turbat0s said:

Άρα, σύμφωνα με τους κανόνες, είναι εντάξει?

Νομικά ναι. Ο καθένας κρίνει μετά με το δικό του το κεφάλι.

Δημοσ.

Εν ολίγης η ακτινοβολία απο τα κινητά το μόνο που μπορεί να προκαλέσει στον ανθρώπινο ιστό ειναι αυξηση της θερμοκρασίας. (δεν ειναι ραδιενέργεια, δεν προκαλέι βλάβη στο DNA δηλαδή καρκίνο δεν δεν δεν)
Παρόλαυτα (σωστά) εχει τεθεί ενα όριο.
Το όριο εχει προφανώς να κάνει με την απορρόφηση της εν λόγω ακτινοβολίας (που "απλά" προκαλεί αυξηση της θερμοκρασίας) απο τον ανθρώπινο ιστό.
Άρα οταν ακούτε για απορρόφηση μην πάει ο νου σας σε Τσερνομπιλ.
Αυτό ισχύει για κάθε ακτινοβολία που ακούμε (wifi, κινητα, τηλεόραση)

όποιος θέλει ας δεί αυτό:

Στο θέμα μας παρόλαυτα εγώ έχω παέι σε μοτορολα και δυσκολα θα αλλάξω. το 40 neo το εχει η γυναικα μου και ο πατέρας μου ειναι  πολύ καλο. Εγώ εχω το 30. Σε αυτή την τιμή το σκεφτομαι και για την μάνα μου.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Federacion είπε

Ο καθένας κρίνει μετά με το δικό του το κεφάλι

Τί εννοείς?

Εσύ με ποιο κριτήριο κρίνεις αν η τιμή του SAR είναι υψηλή ή κανονική?

Δημοσ.

Δεν είμαι επιστήμονας. Προτιμώ το χαμηλότερο δυνατό για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Άλλος μπορεί να σκεφτεί κάτι άλλο.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...