Προς το περιεχόμενο

Apple Watch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχω πάρει από το public ένα Apple Watch SE δεύτερης γενιάς το ενεργοποιώ το χρησιμοποιώ όλα καλά έως το πρόβλημα μου ποιο είναι. Η φωτεινότητα στο ρολόι είναι πολύ χαμηλή με αποτέλεσμα να μην βλέπω σχεδόν τίποτα. Έχω πειράξει και τις ρυθμίσεις αλλά δεν βλέπω κάτι να γίνεται.Η Αγορά του έγινε εχθές οπότε δεν εχει χρησιμοποιηθεί πολύ.Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση να το πάω στο μαγαζί να δούνε και να ζητήσω αντικατάσταση με νέο ;; Είναι η πρώτη φορά που παίρνω Apple Watch και δεν γνωρίζω και πάρα πολλά ως προς αυτό.Οποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει 

Ευχαριστώ πολύ για τον Χρόνο σας.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Vaswww είπε

Καλησπέρα σας έχω πάρει από το public ένα Apple Watch SE δεύτερης γενιάς το ενεργοποιώ το χρησιμοποιώ όλα καλά έως το πρόβλημα μου ποιο είναι. Η φωτεινότητα στο ρολόι είναι πολύ χαμηλή με αποτέλεσμα να μην βλέπω σχεδόν τίποτα. Έχω πειράξει και τις ρυθμίσεις αλλά δεν βλέπω κάτι να γίνεται.Η Αγορά του έγινε εχθές οπότε δεν εχει χρησιμοποιηθεί πολύ.Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση να το πάω στο μαγαζί να δούνε και να ζητήσω αντικατάσταση με νέο ;; Είναι η πρώτη φορά που παίρνω Apple Watch και δεν γνωρίζω και πάρα πολλά ως προς αυτό.Οποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει 

Ευχαριστώ πολύ για τον Χρόνο σας.

Αν πας στις ρυθμίσεις Display & Brightness, δεν αλλάζει; 

Δημοσ.

Πήγα στις ρυθμίσεις το πείραξα λίγο αλλά δεν ξέρω μου φαινεται σκοτεινό έτσι μπορεί και να είναι έτσι και να μου φαινεται απλά στο μάτι σαν σκοτεινό να είναι σαν ρολόι η αληθινή είναι ότι δεν γνωρίζω από ρολόγια πολλά και μου φαινεται κάπως παράξενο γιατί έχω δώσει ένα σεβαστό ποσό και δεν θέλω να βγάλει προβλήματα από τώρα ακόμη δεν το έχω χαρεί για αυτό ρώτησα αν έχει κάποιος εμπειρία να μου πει αν είναι έτσι σαν ρολόι ή πρέπει να ζητήσω αντικατάσταση με νέο 

Δημοσ.

Καλημέρα θα το πάω σήμερα στα public από εκέι που έγινε η αγορά και ελπίζω να μου δώσουν νέο που εύχομαι να μην έχει τα ίδια θέματα γιατί είναι κρίμα να έχω ΄δωσει τόσα λεφτά και να μου βγαίνει από τις πρώτες ημέρες ελλατωματικό. Το θετικό ειναι οτι το πήρα χαμπάρι τώρα και όχι μετά από κανέναν μήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Vaswww είπε

Καλημέρα θα το πάω σήμερα στα public από εκέι που έγινε η αγορά και ελπίζω να μου δώσουν νέο που εύχομαι να μην έχει τα ίδια θέματα γιατί είναι κρίμα να έχω ΄δωσει τόσα λεφτά και να μου βγαίνει από τις πρώτες ημέρες ελλατωματικό. Το θετικό ειναι οτι το πήρα χαμπάρι τώρα και όχι μετά από κανέναν μήνα.

Πριν πας είσαι σίγουρη ότι ανέβασες τη φωτεινότητα από τις ρυθμίσεις; 

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.

Ναι ναι κανονικά την είχα ανεβάσει αλλά δεν ξέρω πάλι μου φαίνεται σκοτεινό τι να πω μήπως έχω κάνει κάτι λαθος εγώ με το ρολόι δεν ξέρω αλλά την έχω ανεβάσει στο φουλ την φωτεινότητα θα δείξει παντως ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας και για ότι νεότερο με την εξέλιξη θα σας ενημερώσω 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vaswww είπε

Ναι ναι κανονικά την είχα ανεβάσει αλλά δεν ξέρω πάλι μου φαίνεται σκοτεινό τι να πω μήπως έχω κάνει κάτι λαθος εγώ με το ρολόι δεν ξέρω αλλά την έχω ανεβάσει στο φουλ την φωτεινότητα θα δείξει παντως ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας και για ότι νεότερο με την εξέλιξη θα σας ενημερώσω 

που σου εμφανιζει σκοτεινη οθονη;στον ηλιο; σε σκοτεινο δωματιο; σε νορμαλ συνθηκες;

• Like 1
Δημοσ.

Κυρίως πιο πολύ το κάνει σε σκοτεινό δωμάτιο ειδικά να πω ότι εχθές το βράδυ το παρατήρησα πιο έντονα δεν ήταν τόσο ζωηρό το φως και παρόλο που το πείραξα την φωτεινότητα στις ρυθμίσεις την ημέρα δεν μπορώ να το διακρίνω γιατί δεν έχει τύχει ακόμη να βγω στον ντάλα ήλιο και να μην το βλέπω καθόλου .

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Vaswww είπε

Κυρίως πιο πολύ το κάνει σε σκοτεινό δωμάτιο ειδικά να πω ότι εχθές το βράδυ το παρατήρησα πιο έντονα δεν ήταν τόσο ζωηρό το φως και παρόλο που το πείραξα την φωτεινότητα στις ρυθμίσεις την ημέρα δεν μπορώ να το διακρίνω γιατί δεν έχει τύχει ακόμη να βγω στον ντάλα ήλιο και να μην το βλέπω καθόλου .

Σου εχω την λυση.

πανε στο ρολοι ρυθμισεις-προσβασιμοτητα και ενεργοποιησε την ελαχιστη φωτεινοτητα

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα το έκανα μόλις τώρα και οντως αυξήθηκε κατά πολύ η φωτεινότητα ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...