Vaswww Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας έχω πάρει από το public ένα Apple Watch SE δεύτερης γενιάς το ενεργοποιώ το χρησιμοποιώ όλα καλά έως το πρόβλημα μου ποιο είναι. Η φωτεινότητα στο ρολόι είναι πολύ χαμηλή με αποτέλεσμα να μην βλέπω σχεδόν τίποτα. Έχω πειράξει και τις ρυθμίσεις αλλά δεν βλέπω κάτι να γίνεται.Η Αγορά του έγινε εχθές οπότε δεν εχει χρησιμοποιηθεί πολύ.Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση να το πάω στο μαγαζί να δούνε και να ζητήσω αντικατάσταση με νέο ;; Είναι η πρώτη φορά που παίρνω Apple Watch και δεν γνωρίζω και πάρα πολλά ως προς αυτό.Οποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει Ευχαριστώ πολύ για τον Χρόνο σας.
koutsis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 43 λεπτά πριν, Vaswww είπε Καλησπέρα σας έχω πάρει από το public ένα Apple Watch SE δεύτερης γενιάς το ενεργοποιώ το χρησιμοποιώ όλα καλά έως το πρόβλημα μου ποιο είναι. Η φωτεινότητα στο ρολόι είναι πολύ χαμηλή με αποτέλεσμα να μην βλέπω σχεδόν τίποτα. Έχω πειράξει και τις ρυθμίσεις αλλά δεν βλέπω κάτι να γίνεται.Η Αγορά του έγινε εχθές οπότε δεν εχει χρησιμοποιηθεί πολύ.Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση να το πάω στο μαγαζί να δούνε και να ζητήσω αντικατάσταση με νέο ;; Είναι η πρώτη φορά που παίρνω Apple Watch και δεν γνωρίζω και πάρα πολλά ως προς αυτό.Οποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει Ευχαριστώ πολύ για τον Χρόνο σας. Αν πας στις ρυθμίσεις Display & Brightness, δεν αλλάζει;
Vaswww Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Πήγα στις ρυθμίσεις το πείραξα λίγο αλλά δεν ξέρω μου φαινεται σκοτεινό έτσι μπορεί και να είναι έτσι και να μου φαινεται απλά στο μάτι σαν σκοτεινό να είναι σαν ρολόι η αληθινή είναι ότι δεν γνωρίζω από ρολόγια πολλά και μου φαινεται κάπως παράξενο γιατί έχω δώσει ένα σεβαστό ποσό και δεν θέλω να βγάλει προβλήματα από τώρα ακόμη δεν το έχω χαρεί για αυτό ρώτησα αν έχει κάποιος εμπειρία να μου πει αν είναι έτσι σαν ρολόι ή πρέπει να ζητήσω αντικατάσταση με νέο
tryf3 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Όχι δεν είναι καθόλου σκοτεινό. Αν δεν αλλάζει από τις ρυθμίσεις η φωτεινότητα είναι ελλατωματικο.
Vaswww Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα θα το πάω σήμερα στα public από εκέι που έγινε η αγορά και ελπίζω να μου δώσουν νέο που εύχομαι να μην έχει τα ίδια θέματα γιατί είναι κρίμα να έχω ΄δωσει τόσα λεφτά και να μου βγαίνει από τις πρώτες ημέρες ελλατωματικό. Το θετικό ειναι οτι το πήρα χαμπάρι τώρα και όχι μετά από κανέναν μήνα.
koutsis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Vaswww είπε Καλημέρα θα το πάω σήμερα στα public από εκέι που έγινε η αγορά και ελπίζω να μου δώσουν νέο που εύχομαι να μην έχει τα ίδια θέματα γιατί είναι κρίμα να έχω ΄δωσει τόσα λεφτά και να μου βγαίνει από τις πρώτες ημέρες ελλατωματικό. Το θετικό ειναι οτι το πήρα χαμπάρι τώρα και όχι μετά από κανέναν μήνα. Πριν πας είσαι σίγουρη ότι ανέβασες τη φωτεινότητα από τις ρυθμίσεις; Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από koutsis
Vaswww Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Ναι ναι κανονικά την είχα ανεβάσει αλλά δεν ξέρω πάλι μου φαίνεται σκοτεινό τι να πω μήπως έχω κάνει κάτι λαθος εγώ με το ρολόι δεν ξέρω αλλά την έχω ανεβάσει στο φουλ την φωτεινότητα θα δείξει παντως ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας και για ότι νεότερο με την εξέλιξη θα σας ενημερώσω
arxontas2323 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Vaswww είπε Ναι ναι κανονικά την είχα ανεβάσει αλλά δεν ξέρω πάλι μου φαίνεται σκοτεινό τι να πω μήπως έχω κάνει κάτι λαθος εγώ με το ρολόι δεν ξέρω αλλά την έχω ανεβάσει στο φουλ την φωτεινότητα θα δείξει παντως ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας και για ότι νεότερο με την εξέλιξη θα σας ενημερώσω που σου εμφανιζει σκοτεινη οθονη;στον ηλιο; σε σκοτεινο δωματιο; σε νορμαλ συνθηκες; 1
Vaswww Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Κυρίως πιο πολύ το κάνει σε σκοτεινό δωμάτιο ειδικά να πω ότι εχθές το βράδυ το παρατήρησα πιο έντονα δεν ήταν τόσο ζωηρό το φως και παρόλο που το πείραξα την φωτεινότητα στις ρυθμίσεις την ημέρα δεν μπορώ να το διακρίνω γιατί δεν έχει τύχει ακόμη να βγω στον ντάλα ήλιο και να μην το βλέπω καθόλου .
arxontas2323 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 22 λεπτά πριν, Vaswww είπε Κυρίως πιο πολύ το κάνει σε σκοτεινό δωμάτιο ειδικά να πω ότι εχθές το βράδυ το παρατήρησα πιο έντονα δεν ήταν τόσο ζωηρό το φως και παρόλο που το πείραξα την φωτεινότητα στις ρυθμίσεις την ημέρα δεν μπορώ να το διακρίνω γιατί δεν έχει τύχει ακόμη να βγω στον ντάλα ήλιο και να μην το βλέπω καθόλου . Σου εχω την λυση. πανε στο ρολοι ρυθμισεις-προσβασιμοτητα και ενεργοποιησε την ελαχιστη φωτεινοτητα 1
Vaswww Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα το έκανα μόλις τώρα και οντως αυξήθηκε κατά πολύ η φωτεινότητα ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα