Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,ο γιος μου παίζει fortnite στο Nintendo κ ψάχνω μια κάρτα με vbucks να του πάρω μέχρι 40 ευρώ. Βρήκα στο Σκρουτζ μια που δίνει 2800vbucks αλλά είναι από ένα μαγαζί διαθέσιμο μόνο του οποίου οι κριτικές στο google λένε τα χειρότερα κ δεν θέλω να ψωνίσω από αυτούς.υπαρχει άλλη επιλογή; Μη μου πείτε εξωτερικό θα αργήσει να έρθει δε θα προλαβω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Καλές γιορτές σε ολους

• Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, Hamurabi said:

Καλησπέρα παιδιά,ο γιος μου παίζει fortnite στο Nintendo κ ψάχνω μια κάρτα με vbucks να του πάρω μέχρι 40 ευρώ. Βρήκα στο Σκρουτζ μια που δίνει 2800vbucks αλλά είναι από ένα μαγαζί διαθέσιμο μόνο του οποίου οι κριτικές στο google λένε τα χειρότερα κ δεν θέλω να ψωνίσω από αυτούς.υπαρχει άλλη επιλογή; Μη μου πείτε εξωτερικό θα αργήσει να έρθει δε θα προλαβω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Καλές γιορτές σε ολους

Θα μπεις στο my.nintendo, θα γυρίσεις τo region σε South Africa και θα αγοράσεις v-bucks από το store της Nintendo, μέσα από το game. Τα 5000 v-bucks κοστίζουν 384 ZAR που είναι περίπου 20 ευρώ.

Και τώρα πάω στην γωνίτσα μου να αυτομαστιγωθώ που έχω καταντήσει να γνωρίζω τόσα για το Fortnite. :(

• Like 2
  • Haha 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Θα μπεις στο my.nintendo, θα γυρίσεις τo region σε South Africa και θα αγοράσεις v-bucks από το store της Nintendo, μέσα από το game. Τα 5000 v-bucks κοστίζουν 384 ZAR που είναι περίπου 20 ευρώ.

Και τώρα πάω στην γωνίτσα μου να αυτομαστιγωθώ που έχω καταντήσει να γνωρίζω τόσα για το Fortnite. :(

όπως θα αυτομαστιγώνεσαι μή διστάσεις να φωνάξεις αν εχεις κάτι αντίστοιχο και για xbox. Εχω ενα φίλο στο χώριο που ρωτάει για τον γιο του, τώρα που δεν δουλεύει η fups

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Είσαι φοβερος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...