Προς το περιεχόμενο

Διασύνδεση σε BEHRINGER UMC22

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από mastrokwstas,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα!

Αυτή τη στιγμή έχω έναν πύργο Windows 10 και καρφωμένη πάνω μια BEHRINGER UMC22 με USB στην οποία είναι κουμπωμένο ένα μικρόφωνο πυκνωτικό Tracer και ηχεία logitech κουμπωμένα στο PC πάνω με 3.5mm.

Τώρα αλλάζω setup και θα πάω σε mac mini και έχω σκοπό να συνδέσω τη BEHRINGER με type C. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθουν τα ηχεία στο output για τα ακουστικά με adapter 3.5mm to 6.3mm;

• Λύση
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jimisvog είπε

Καλησπέρα στην ομάδα!

Αυτή τη στιγμή έχω έναν πύργο Windows 10 και καρφωμένη πάνω μια BEHRINGER UMC22 με USB στην οποία είναι κουμπωμένο ένα μικρόφωνο πυκνωτικό Tracer και ηχεία logitech κουμπωμένα στο PC πάνω με 3.5mm.

Τώρα αλλάζω setup και θα πάω σε mac mini και έχω σκοπό να συνδέσω τη BEHRINGER με type C. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθουν τα ηχεία στο output για τα ακουστικά με adapter 3.5mm to 6.3mm;

Τα ηχεία γιατί τα έχεις στο pc και όχι στην κάρτα ήχου συνδεδεμένα; Πως την εκμεταλλεύσαι έτσι;

Θα χρειαστείς ιδανικά ένα θηλυκό 3.5 TRS σε 2 * 6.3 TS αντάπτορα, έτσι θα έχεις τα ηχεία στην κάρτα:
image.png.ad79c0d2a938e32c662989c690b3b609.png

Δημοσ.

Αυτά θα συνδεθούν στη πίσω πλευρά που λέει output; Την κάρτα την είχα πάρει κυρίως για το μικρόφωνο και έκανε σημαντική διαφορά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...