Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, CyanBlue said:

H νοσταλγία πουλάει. Σε ποιούς απευθύνεται? Σε μας που το Καράτε Κιντ ήταν μια ταινία (μαζί με άλλες) των νεανικών μας χρόνων. Η επαναφορά του όμως σήμερα είναι σα να φορέσω σήμερα τα εφαρμοστά σορτσάκια που φόραγα τότε. 🤪 Μπα, όχι.

Cobra Kai πάντως βλέπω με το που βγαίνει η season....

• Like 2
Δημοσ.

Cobra Kai Sweep GIF by IFCKarate Kid GIFRalph Macchio 80S Movies GIFΜετά την επιτυχημένη σειρά cobra Kai  σειρά έχει η ταινία. Μακάρι να είναι καλή. Ανυπομονούμε. Daniel LaRusso go....😃😃😃

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς και ευτυχώς, ο Miyagi σέταρε πολύ το mood της OG ταινίας. Δυστυχώς για τα νέα project. Το Cobra Kai δεν είναι κακό αλλά και τίποτα το ιδιαίτερο, nostalgia spaghetti tv είναι. Προσπαθεί κάποιες φορές, αλλά δεν βγάζει το mood του παλιού, γίνεται cringe.

Καλό για TV movie λοιπόν το καινούριο, δεν πιστεύω να κάνει τίποτα αν πάει στα σινεμά όμως.

Επίσης τι βλακεία ταινία ήταν η τελευταία του Jackie Chan... Έχει χάσει την εμπιστοσύνη μου

Δημοσ.

Προτεινω να χρησιμοποιηθει εκεινο το κολπο που εκανε το Χαρισον Φορντ νεο στο Δισκο του Πεπρωμενου, γιατι ο Τζακυ Τσαν μοιαζει με προπαππο.

Δημοσ.

το καρατε κιντ το πρωτο ειναι η αγαπημενη μου ταινια. εμαθα καρατε λογω αυτης ,σε ενα πολυ καλο δασκαλο και δεν το μετανιωσα ποτε. ηταινια εκεινη δεν διδασκε βια,απεναντιας διδασκε αξιες.κατι αναλογο εκανε και το κομπρα κα-ι.ηταν ωραιο μεχρι τις 2προηγουμενες σεζον και ειλικρινα συγκινηθηκα με το rewindσκηνες και το ανταμωμα με την ξανθια και την υπολοιπη παρεα των αμερικανων και ιαπωνων ..ειναι σαν να μεγαλωσαμε ολοι μαζι.

δυστυχως το κομπρα κα-ι μετα εγινε σουπα λογω οτι επρεπε να τραβηξει σαν εισπραξη.αυτη η νεα ταινια που θα την δω  γιατι σιγουρα θα ειναι καλυτερη απο τις σαβουρες που παιζονται σιγουρα δεν θα εχει καμμια σχεση με τις πρωτες.α και αποτι βλεπω θα εχει αληθινο κουν-φου που βεβαια καμμια σχεση με καρατε ,αν και ονομαζεται καρατε κιντ.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, ekrepali είπε

To cobra kai έχει προσφέρει αρκετές ωραίες στιγμές.

Ειδικά με Τζόνυ και Τσόζεν έχουμε λιώσει στο γέλιο.

Εγώ δεν ήμουν ποτέ οπαδός των karate kid αλλά το cobra kai το βλέπω άνετα γιατί αυτοσατιρίζονται και έχει γέλιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Nosiropouleriko είπε

Εγώ αυτό που έμαθα πρόσφατα είναι ότι ο Μιγιάγκι δεν ήξερε καθόλου καράτε.

Νομίζω ήταν ένας κόσμος που κατέρευσε...

Το ιδιο επαθα και εγω οταν εμαθα οτι ο Christopher Reeve , δεν μπορει να πεταξει και να βγαζει Λέιζερ απο τα ματια του ...  

Ηταν απλα ενας Ηθοποιος τελικα !!! 

Επεξ/σία από Agony
Δημοσ.
15 minutes ago, Agony said:

Το ιδιο επαθα και εγω οταν εμαθα οτι ο Christopher Reeve , δεν μπορει να πεταξει και να βγαζει Λέιζερ απο τα ματια του ...  

OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Γιατί μου το είπες? Γιατί?

• Haha 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Agony είπε

Σωστά γιατί οι άνθρωποι που πετάνε και βγάζουν laser από τα μάτια είναι γύρω μας, όχι σαν τους ανθρώπους που ξέρουν καρέτε, που δεν βρίσκεις ούτε με αίτηση. 

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...