Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η διαφορά όταν παρήγγειλα τις 2 συσκευές από το amazon σε σχέση με το skroutz ήταν άνω των 200 ευρώ και για τις 2 μαζί. Επίσης δεν υπήρχαν άμεσα διαθέσιμα. Εάν ήθελες να πας σε άμεσα διαθέσιμα ανέβαινε κι άλλο η τιμή. Επίσης πήρα από το amazon λόγο εγγύησης. Ναι τράβηξα ταλαιπωρία και ξενέρωσα αλλά έχω παραγγείλει πολλές φορές χωρίς να έχω κάποιο θέμα. 

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dsi44 είπε

για τα λεφτα που προσπαθει να γλιτωσει ο καθε δυστυχης που παραγγελνει απο εξω ωστε να του ερθει φθηνοτερα.

Πρέπει να είναι το πιο χαζό σχόλιο που έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό.

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, filip123go είπε

Για όσους λένε "όχι Amazon" , αυτή είναι η απόδειξη ότι κακώς δεν το προτιμούν. Σκεφτείτε να είχε γίνει αυτό , από ελληνικό σκρουτζομαγαζο ή μεγάλη ελληνική αλυσίδα. Δεν υπήρχε περίπτωση να δει λεφτά ο ts χωρίς δικαστήριο.

Εχεις δει πολλούς να λένε όχι amazon, ειδικά τα Ευρωπαικά?

Το Αγγλικό πάλι από τότε που βγήκε εκτός Ευρώπης, ναι ειναι απαγορευτικό γιατί μπαίνει στην μέση και τελωνείο, και λιγότερη εγγύηση(1χρόνος αντι για 2)κλπ.

14 ώρες πριν, Themiss2000 είπε

Έτσι πήρα την απόφαση να πάρω pixel. 

Το πρόβλημα με τα pixel δυστηχώς είναι ότι δεν υποστηριζονται επίσημα στην χώρα μας, υπο την έννοια ότι δεν δουλεύουν τα γνωστά 5G/vowifi κλπ με όλους τους παρόχους, και λόγω απουσίας επίσημου service, υπάρχει θέμα σε ανταλλακτικά σε περίπτωση βλάβης.

Επίσης υστερούν αρκετά σε επεξεργαστή, για τα χρήματα που ζητάνε.

Το λέω γιατί και εγω θα ήθελα να πάω σε Pixel, αλλά τα παραπάνω με κρατάνε πίσω.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σε αυτό το θέμα το έχουν γράψει δύο φορές.

Σε αυτό το θέμα τοο έχουν γράψει για το Αγγλικό συγκεκριμένα, όχι για όλα τα amazon.

Επίσης αν googl άρεις κλεμμένα Google Pixel , θα δεις ότι υπάρχουν πάρα πολλά περιστατικά, όπως πέρυσι διαβάζαμε και για Oneplus από amazon.

image.png.92c0fbfdc10182753ce7164a4c271411.png

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Σε αυτό το θέμα τοο έχουν γράψει για το Αγγλικό συγκεκριμένα, όχι για όλα τα amazon.

Για αυτό το θέμα το αναλύουμε.Εδώ το έγραψαν,εδώ μπήκε  η απάντηση για την επιστροφή χρημάτων,εδώ έγραψε και ο filip123go.

Δημοσ.

Νομίζω ότι το θέμα θα επιλυθεί γιατί το Amazon service είναι πάντα υπέρ του πελάτη. Αρκεί μια καλή τεκμηρίωση. Η αναγραφή του συγκεκριμένου βάρους του δέματος από το δικό μας τελωνείο (επίσημο έγγραφο) αποτελεί αδιάσειστο στοιχείο ότι παρέλαβε ο φορουμίτης μόνον μία συσκευή. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kalmik είπε

Νομίζω ότι το θέμα θα επιλυθεί γιατί το Amazon service είναι πάντα υπέρ του πελάτη. Αρκεί μια καλή τεκμηρίωση. Η αναγραφή του συγκεκριμένου βάρους του δέματος από το δικό μας τελωνείο (επίσημο έγγραφο) αποτελεί αδιάσειστο στοιχείο ότι παρέλαβε ο φορουμίτης μόνον μία συσκευή. 

ήδη έχει επιλυθεί.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Fulgore είπε

Επίσης αν googl άρεις κλεμμένα Google Pixel , θα δεις ότι υπάρχουν πάρα πολλά περιστατικά, όπως πέρυσι διαβάζαμε και για Oneplus από amazon.

image.png.92c0fbfdc10182753ce7164a4c271411.png

Mονο το συγκεκριμενο κινητο κλεβουν; Τα iphone δεν τα κλεβουν ας πουμε…

επισης τα αποτελεσματα που σου εβγαλε δεν μιλανε ολα για amazon…

στο google λογικο να εμφανιζει κλοπες οτι και να βγαλεις…τοσα τηλεφωνα σε ολο τον πλανητη. 

Δημοσ.

Προφανώς, δεν έγραψα πουθενά ότι μόνο Google κλέβουν., γιαυτό ανέφαρα πχ και Oneplus που είχαν αναφερθεί και στο forum πέρυσι.

Λέω ότι περιέργως υπάρχουν πολλά περιστατικά σε Google μεριά, και τα Pixel έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα(και άρα και ζήτηση)σε σχέση με άλλες εταιρείες.

• Moderators
Δημοσ.
Στις 26/12/2024 στις 3:22 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

ήδη έχει επιλυθεί.

Kαι γι'αυτο κλειδωνεται. Ευχαριστουμε για την συμμετοχη!

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...