sattack Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Από amazon.uk περνάνε τελωνείο. Ένα πρόβλημα παραπάνω. Από amazon ευρωπαϊκό (.de .fr .nl .it .be) δεν περνάνε τελωνείο προφανώς. Μετά το brexit εγώ έκοψα τελείως το amazon.uk. Από τα υπόλοιπα αγοράζω συνεχώς. 1
Themiss2000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Havik είπε Υπήρξε κόστος για την μήνυση; Αυτά είναι να μην σου συμβούν δυστυχώς.... Η μήνυση ήταν δωρεάν 2
GATE123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Vault13 είπε Ειτε απο Ελλαδα ειτε απο alixpress , χαλια; Αυτο θες να πεις; Όχι για το κινητό λέω 😅
Themiss2000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έστειλα φωτογραφία μπροστά πίσω την ταυτότητα που μου ζήτησαν και θα γίνει έλεγχος εάν είναι αληθινή εντός 3 ημερών. Τώρα παρατήρησα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο ότι στα στοιχεία αποστολής το μικρό μου όνομα το έχω γράψει Euthimios ενώ στην ταυτότητα το γράφει Efthymios. Το επίθετο είναι το ίδιο βέβαια. Δεν ξέρω εάν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Θα δείξει Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από Themiss2000
Fotia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Το συνδιάζουν και με την διεύθυνση κλπ στοιχεία, όχι τους χαρακτήρες
Themiss2000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Μάλλον τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο η υπόθεση. Όταν θα δω τα χρήματα θα το επιβεβαιώσω. 8 1
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 29 λεπτά πριν, dsi44 είπε πολυ στρες για 150e... Γιατί λες 150€; £500 είναι η αξία.
filip123go Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 On 22/12/2024 at 23:50, Themiss2000 said: Μάλλον τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο η υπόθεση. Όταν θα δω τα χρήματα θα το επιβεβαιώσω. Για όσους λένε "όχι Amazon" , αυτή είναι η απόδειξη ότι κακώς δεν το προτιμούν. Σκεφτείτε να είχε γίνει αυτό , από ελληνικό σκρουτζομαγαζο ή μεγάλη ελληνική αλυσίδα. Δεν υπήρχε περίπτωση να δει λεφτά ο ts χωρίς δικαστήριο. 5
Vault13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 21/12/2024 στις 1:23 ΜΜ, GATE123 είπε Όχι για το κινητό λέω 😅 Δεν ειμαι σιγουρος τι θες να πεις, εισαι εναντιον xiaomi/poco λογω hyper OS? Ακομα και σε ακριβα μοντελα ανω των 300€? Προσωπικα εχω βαλει στο ματι το Poco X6 pro και τις 2 εκδώσεις. Λογω specs, αν και, δεν παιζω παιχνιδια. Απο λαιμαργία cpu Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από Vault13
GATE123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Vault13 είπε Δεν ειμαι σιγουρος τι θες να πεις, εισαι εναντιον xiaomi/poco λογω hyper OS? Ακομα και σε ακριβα μοντελα ανω των 300€? Προσωπικα εχω βαλει στο ματι το Poco X6 pro και τις 2 εκδώσεις. Λογω specs, αν και, δεν παιζω παιχνιδια. Απο λαιμαργία cpu Έχουν πλέον κουράσει τα συγκεκριμένα μοντέλα. Δεν λέω για τα λεφτά και αυτά που προσφέρουν είναι καλά αλλά τη να το κάνω εάν στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω να σκέφτομαι πότε θα έρθει η ενημέρωση/αναβάθμιση ή εάν κάποια στιγμή θα έχω πρόβλημα στην πλακέτα η κάπου αλλού(αυτό για τα Poco). Καλά δεν το συζητώ για την Miui που φοράνε η για την hyper OS. Τώρα αυτή που τα γουστάρουν για τον άλφα βήτα λόγω δεν θα κάτσω να ασχοληθώ. Όταν βλέπω ότι κάποιος λέει θέλω Xiaomi γιατί έχει Xiaomi και πιο παλιά τότε προτείνω. Εάν πάλι δεν τα ξέρει αλλά θέλει να πάρει λόγο επιδόσεων και τιμή τότε του προτείνω κάτι άλλο. Και η τρίτη εκδοχή είναι αυτός που έχει Xiaomi και θέλει να φύγει και να πάει αλλού. Εάν κοιτάξεις το προφίλ μου θα δεις ότι αρκετά πιο παλιά είχα Xiaomi και τα υποστήριζα. Τώρα πλέον έχω αλλάξει στροφή και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Θέλω να πιστεύω ότι έτσι θα πάει και στο μέλλον. Καλά Χριστούγεννα. 2
Themiss2000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Άσχετα με το θέμα που έχω ανοίξει να συμπληρώσω στην από πάνω συζήτηση. Το πρώτο μου smartphone ήταν iphone 3gs. Ακολούθησε το 4, 4s και το 5. Μετά το iphone 5 πήρα xiaomi. Από τότε ότι τηλέφωνο έχω πάρει τα τελευταία 10 χρόνια (αλλάζω συσκευή κάθε χρόνο και κάποιες τις άλλαξα στο μισό χρόνο ή και λιγότερο) ήταν xiaomi ή poco. Άρα θα έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 15 xiaomi-poco. Πραγματικά τα βαρέθηκα. Απίστευτα προβλήματα και παιδικές ασθένειες. Πήρα μέχρι ναυαρχίδες με σούπερ ντουπερ κάμερες στα χαρτιά που στην πράξη είχαν άθλια χρώματα και σε άλλες περιπτώσεις έβγαζες βίντεο και ο ήχος χάλια μαύρα. Εφαρμογές να κρασαρουν χωρίς λόγο, οθόνες να πατιουνται μόνες τους και να πρέπει να κλειδώσεις και να ξεκλειδώσεις το κινητό για να στρώσει. Το αποκορύφωμα poco boot loop. Έχασα πολλά αρχεία. Είπα ποτέ ξανά xiaomi. Εάν ήτανε πολύ χαμηλά το αντίτιμο που ζητούσαν οκ θα έκανα συμβιβασμούς, αλλά όταν μου ζητάς ένα χιλιάρικο για κινητό έχω κι εγώ απαιτήσεις. Έτσι πήρα την απόφαση να πάρω pixel. Δε θέλω να πάω σε iphone γιατί δε μπορώ να κάνω 2-3 πραγματικά που θέλω. Μακάρι να με καλύψει και να συνεχίσω με τη σειρά της google και ας μην έχω ταχεία φόρτιση, τον τελευταίο επεξεργαστή κτλ. δε με πειράζει. Τα μόνα τηλέφωνα που λέω χρόνια να πάρω και δεν έχω πάρει ποτέ είναι τα oneplus τα pro. Ο λόγος η κυρτή οθόνη στο πλάι που δε μπορώ να βάλω απλό τζαμακι που θέλω. Δικό μου κόλλημα χαχα Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από Themiss2000
micos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Themiss2000 είπε έβγαζες βίντεο και ο ήχος χάλια μαύρα Αιώνιο πρόβλημα των xiaomi και ιδίως όταν προσπαθείς να τραβήξεις βίντεο σε χώρο με δυνατή μουσική. Νομίζω δεν το έχουν διορθώσει ακόμα.
GATE123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, Themiss2000 είπε Άσχετα με το θέμα που έχω ανοίξει να συμπληρώσω στην από πάνω συζήτηση. Το πρώτο μου smartphone ήταν iphone 3gs. Ακολούθησε το 4, 4s και το 5. Μετά το iphone 5 πήρα xiaomi. Από τότε ότι τηλέφωνο έχω πάρει τα τελευταία 10 χρόνια (αλλάζω συσκευή κάθε χρόνο και κάποιες τις άλλαξα στο μισό χρόνο ή και λιγότερο) ήταν xiaomi ή poco. Άρα θα έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 15 xiaomi-poco. Πραγματικά τα βαρέθηκα. Απίστευτα προβλήματα και παιδικές ασθένειες. Πήρα μέχρι ναυαρχίδες με σούπερ ντουπερ κάμερες στα χαρτιά που στην πράξη είχαν άθλια χρώματα και σε άλλες περιπτώσεις έβγαζες βίντεο και ο ήχος χάλια μαύρα. Εφαρμογές να κρασαρουν χωρίς λόγο, οθόνες να πατιουνται μόνες τους και να πρέπει να κλειδώσεις και να ξεκλειδώσεις το κινητό για να στρώσει. Το αποκορύφωμα poco boot loop. Έχασα πολλά αρχεία. Είπα ποτέ ξανά xiaomi. Εάν ήτανε πολύ χαμηλά το αντίτιμο που ζητούσαν οκ θα έκανα συμβιβασμούς, αλλά όταν μου ζητάς ένα χιλιάρικο για κινητό έχω κι εγώ απαιτήσεις. Έτσι πήρα την απόφαση να πάρω pixel. Δε θέλω να πάω σε iphone γιατί δε μπορώ να κάνω 2-3 πραγματικά που θέλω. Μακάρι να με καλύψει και να συνεχίσω με τη σειρά της google και ας μην έχω ταχεία φόρτιση, τον τελευταίο επεξεργαστή κτλ. δε με πειράζει. Τα μόνα τηλέφωνα που λέω χρόνια να πάρω και δεν έχω πάρει ποτέ είναι τα oneplus τα pro. Ο λόγος η κυρτή οθόνη στο πλάι που δε μπορώ να βάλω απλό τζαμακι που θέλω. Δικό μου κόλλημα χαχα Το περί οθόνης να σου πω την αλήθεια δεν το κοιτάω καν. Εγώ σε όλα τα κινητά μου βάζω μόνο μια θήκη πίσω και είναι μια χαρά. Ούτε καν τζαμακι.
dsi44 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 20 hours ago, Ukforthemoment said: Γιατί λες 150€; £500 είναι η αξία. για τα λεφτα που προσπαθει να γλιτωσει ο καθε δυστυχης που παραγγελνει απο εξω ωστε να του ερθει φθηνοτερα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις