Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

... αναγκαστικά επόμενη στάση ΕΛ.ΑΣ. για περιγραφή συμβάντος και καταγγελία - αντίγραφο με σφραγίδα και υπογραφή του αξιωματικού υπηρεσίας κλπ...κ μετά βλέπεις τι άλλο θα σκαρφιστούν να σου ζητήσουν (προκειμένου να μην χάσεις τα λεφτά που έχεις ήδη πληρώσει).

Πάει χάλασε κ το Amazon :(

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγινε μήνυση στην αστυνομία για κλοπή/παραποίηση αντικειμένου του δέματος. Θα περάσω αύριο να λάβω το αντίγραφο. Θα κάνω και ηλεκτρονική μήνυση στην αγγλική αστυνομία μέσα από το site τους και θα τα στείλω όλα μαζί στην amazon. εάν δε βγάλω άκρη θα στείλω όλα τα έγγραφα μαζί στην τράπεζά μου

Επεξ/σία από Themiss2000
  • Like 1
Δημοσ.

Μακάρι να είναι γρήγορη η επίλυση. Πάντως ούτε τα email δεν προσέχουν. Επίσημο από την Amazon αυτό στο πρώτο post φαντάζομαι και γράφει England and Whales! Τραγικό.

Δημοσ.

Έστειλα με email το αντίγραφο της αστυνομίας που γράφει τα πάντα αναλυτικά και μου απάντησαν ότι θα κάνουν την έρευνά τους και θα μου απαντήσουν σε 3 ημέρες. Επίσης ένα αντίγραφο θα αποσταλεί αύριο στην UPS (πρέπει να καθήσω να συντάξω ένα καλό κείμενο) για δικό τους έλεγχο στον οποίο μου είπαν τηλεφωνικά ότι λόγο εορτών θα απαντήσουν περίπου σε 2 εβδομάδες 

Δημοσ.

Το πάθημα γίνεται μάθημα.

Ποτέ ξανά από έξω.

Χίλιες φορές από εδώ έστω και με "καπέλο" 

Τουλάχιστον θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά έστω και καθυστερημένα.

Καλή δύναμη και κουράγιο.

• Like 2
Δημοσ.

Όπως ανέφερε κι άλλος παραπάνω, κι εγώ εδώ και αρκετό καιρό πλέον κάνω πάντα video unboxing ! 
Είναι ευκαιρία να το επισημάνουμε αυτό για να μην την πατήσουν κι άλλα παιδιά.

Εύχομαι να βρεις λύση σύντομα.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Το πάθημα γίνεται μάθημα.

Ποτέ ξανά από έξω.

Χίλιες φορές από εδώ έστω και με "καπέλο" 

Τουλάχιστον θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά έστω και καθυστερημένα.

Καλή δύναμη και κουράγιο.

Ειδικά όταν αφορά κάποιας αξίας χίλιες φορές Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Ειδικά όταν αφορά κάποιας αξίας χίλιες φορές Ελλάδα.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Για να γλιτώσεις 50-100€ δεν αξίζει καν.

Εγώ πήρα το 1+12 από εδώ γιατί είχε την ίδια τιμή με την σελίδα της OnePlus.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε και αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα,δικός μου άνθρωπος έστω και μετά από 5 μήνες πήρε όλα τα χρήματα πίσω μέχρι και τα έξοδα αποστολής.  

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανουμε unboxing με βιντεο. Νομος.

παρολα αυτα, καποιος στην πορεια δεν ξερουμε ποιος βουτηξε το τηλεφωνο. Κουφο αλλα επαιξε. Δεν νομιζω να ειναι υπαλληλος, αλλα μοιαζει Ελλαδα μερια.
μιλα με την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.

κανε οτι σου λενε, θα βρει ακρη η αμαζον. Εχουν ασφαλειες. Θα βρεις το δικιο σου. Εχουν ξαναγινει αυτα σε δεματα απο εξωτερικο

11 ώρες πριν, GATE123 είπε

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Για να γλιτώσεις 50-100€ δεν αξίζει καν.

Εγώ πήρα το 1+12 από εδώ γιατί είχε την ίδια τιμή με την σελίδα της OnePlus.

Δεν αξιζει λες αγορα απο aliexpress global version καποιο xiaomi? Για 60€ κατω…ολα ιδια δεν ειναι;

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Vault13 είπε

Δεν αξιζει λες αγορα απο aliexpress global version καποιο xiaomi? Για 60€ κατω…ολα ιδια δεν ειναι;

Τώρα είπες την "μαγική " λέξη XIAOMI 

Δημοσ.
On 18/12/2024 at 17:26, Themiss2000 said:

Έγινε μήνυση στην αστυνομία για κλοπή/παραποίηση αντικειμένου του δέματος. Θα περάσω αύριο να λάβω το αντίγραφο. Θα κάνω και ηλεκτρονική μήνυση στην αγγλική αστυνομία μέσα από το site τους και θα τα στείλω όλα μαζί στην amazon. εάν δε βγάλω άκρη θα στείλω όλα τα έγγραφα μαζί στην τράπεζά μου

Υπήρξε κόστος για την μήνυση;

Αυτά είναι να μην σου συμβούν δυστυχώς....

Δημοσ.

Το unboxing με βίντεο δεν θα προσέφερε τίποτα στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί το κουτί ήρθε ανοιγμένο από πριν και κλεισμένο ξανά πρόχειρα όπως έδειξε στη φωτό ο ts.

Οπότε θα μπορούσαν να πουν ότι ήρθε κανονικά, το άνοιξε ο ts, πήρε το κινητό και μετά το ξανάκλεισε για να τραβήξει το βίντεο.

3 ώρες πριν, Havik είπε

Υπήρξε κόστος για την μήνυση;

Γι' αυτό το αδίκημα δεν υπάρχει παράβολο, είναι δωρεάν. 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...