Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει καποια ουσιαστική διαφορά ανάμεσα σε αυτούς τους δυο laser ώστε να αξίζει τα λίγα ευρώ παραπάνω? HL2445dw / HL2865dw

Μηπως το ακριβότερο βγάζει πιο έντονο μαύρο στην εκτύπωση(😅)? Μια διαφορά που είδα είναι η μνημη και οτι το ένα συνδέεται με εφαρμογή Brother iprint and scan ενώ το άλλο brother mobile connect 

Επεξ/σία από mMary
Δημοσ.
10 ώρες πριν, mMary είπε

Υπάρχει καποια ουσιαστική διαφορά ανάμεσα σε αυτούς τους δυο laser ώστε να αξίζει τα λίγα ευρώ παραπάνω? HL2445dw / HL2865dw

Μηπως το ακριβότερο βγάζει πιο έντονο μαύρο στην εκτύπωση(😅)? Μια διαφορά που είδα είναι η μνημη και οτι το ένα συνδέεται με εφαρμογή Brother iprint and scan ενώ το άλλο brother mobile connect 

ΑΝ έχω καταλάβει καλά, και με τα δύο θα κάνεις τη δουλειά σου, εκτός αν έχεις κάποια ειδική ανάγκη/απαίτηση από το μηχάνημα, την οποία δεν αναφέρεις. Το πρώτο έχει ποιοτικά συμβατά των 15€ για 2.600 σελίδες και το δεύτερο των 35€ για 3.000 σελίδες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgeole είπε

ΑΝ έχω καταλάβει καλά, και με τα δύο θα κάνεις τη δουλειά σου, εκτός αν έχεις κάποια ειδική ανάγκη/απαίτηση από το μηχάνημα, την οποία δεν αναφέρεις. Το πρώτο έχει ποιοτικά συμβατά των 15€ για 2.600 σελίδες και το δεύτερο των 35€ για 3.000 σελίδες

Το ίδιο toner παίρνουν πάντως αν κοίταξα καλά έτσι?

Ναι το παίρνω για να εκτυπώνω και σε αυτοκόλλητο χαρτί (διαφόρων ποιοτήτων), χοντρες κάρτες μέχρι 300gsm (ειδα βίντεο πως με το μοντέλο HL2400dw μια μικρή επιχείρηση εκτυπώνει κανονικά το βάζει και βγαίνει πίσω) γιατί παραπάνω σίγουρα δεν θα πάει.

Σε ακριβότερο μοντέλο δεν μπορώ να πάω όποτε κατέληξα σε αυτά τα δυο 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mMary είπε

Το ίδιο toner παίρνουν πάντως αν κοίταξα καλά έτσι?

Τα ίδια original, ναι (κόστος 90€). Στα συμβατά υπάρχουν διαφορές.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, georgeole είπε

Τα ίδια original, ναι (κόστος 90€). Στα συμβατά υπάρχουν διαφορές.

Αα εντάξει, ας το παρω πρώτα κι όταν χρειαστεί η ώρα του τονερ εδώ θα σας βρω😀 Προς το παρόν δεν ξέρω ποιο από τα δυο μοντέλα να διαλέξω 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mMary είπε

Αα εντάξει, ας το παρω πρώτα κι όταν χρειαστεί η ώρα του τονερ εδώ θα σας βρω😀 Προς το παρόν δεν ξέρω ποιο από τα δυο μοντέλα να διαλέξω 

Δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες διαφορές μεταξύ των δύο. Αν θα δέχεται μικρό όγκο εκτυπώσεων, δεν βρίσκω κάποιον λόγο να μην πας στον φθηνότερο. Θα έχεις και χαμηλότερο κόστος στα αναλώσιμα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Qyraxos είπε

Δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες διαφορές μεταξύ των δύο. Αν θα δέχεται μικρό όγκο εκτυπώσεων, δεν βρίσκω κάποιον λόγο να μην πας στον φθηνότερο. Θα έχεις και χαμηλότερο κόστος στα αναλώσιμα. 

Οκ τότε να παρω το πιο φτηνό.

Μια απορία που έχω, την ίδια ένταση σε μαύρο βγάζουν όλα και καθαρότητα πχ στα γράμματα ?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mMary είπε

Μια απορία που έχω, την ίδια ένταση σε μαύρο βγάζουν όλα και καθαρότητα πχ στα γράμματα ?

Βεβαίως. Αυτό δεν εξαρτάται από το μηχάνημα, αλλά από την ποιότητα των συμβατών.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, georgeole είπε

Βεβαίως. Αυτό δεν εξαρτάται από το μηχάνημα, αλλά από την ποιότητα των συμβατών.

Καταλαβα, ευχαριστώ !! Το είχα στο μυαλό μου όσο ακριβός ένας εκτυπωτής τόσο καλύτερη ανάλυση, χρώμα κλπ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mMary είπε

Καταλαβα, ευχαριστώ !! Το είχα στο μυαλό μου όσο ακριβός ένας εκτυπωτής τόσο καλύτερη ανάλυση, χρώμα κλπ.

Όχι, δεν είναι παντελώς άκυρο αυτό το αφήγημα. Στους SOHO όμως laser, δεν υφίστανται τραγικές διαφοροποιήσεις. Τη διαφορά την κάνουν σχεδόν πάντα τα τόνερ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...