Προς το περιεχόμενο

Binance - To app της απάτης

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από asdfnikos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα φτιάξει πέρυσι Αυγουστο εναν λογαριασμό Binance.  Τον είχα χρησιμοποιήσει μιά μόνο φορά, στο μεταξύ άλλαξα κινητό, δεν έκανα ξανά εγκατάσταση. Απο κει και πέρα

-Πριν ένα μήνα, μήνυμα SMS οτι έγινε απόπειρα σύνδεσης στο λογαριασμό μου από Ισπανία. Πάιρνω τηλέφωνο, μου λένε θα το κοιτάξουμε

-Πριν δυο εβδομάδες,  μήνυμα για άλλη προσπάθεια σύνδεσης. Παίρνω τηλέφωνο, τους ζητάω να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός, μου λένε ΟΚ.

-Σήμερα, μήνυμα ότι έγινε επιτυχής σύνδεση νέας συσκευής με 2FA ατο λογαριασμό μου. Τούς παίρνω τηλ μετά από δύο λεπτά, και τους ζητάω να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου. Μου το κλείνουν στα μούτρα. Ξαναπαίρνω, ζητάω το ίδιο, αμέσως κλείσιμο γραμμής. Την κάρτα την έκοψα καλού -κακού, αλλά πραγματικά; δεν έχω τι άλλο να κάνω (εκτός οτι τους πήρα 2-3 τηλέφωνα και τους μίλησα για πρόσωπα του στενού οικογενειακού τους κύκλου . (είναι παιδιάστικη αντίδραση, το ξέρω αλλά αν μιλάς σε έναν τοίχο;;;)

Αυτααααα και τις απόψεις σας, εαν έχει άλλος τέτοιο θέμα με το app αυτό.

Επεξ/σία από CoffeeDrink10
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, CoffeeDrink10 είπε

Ειχα φτιάξει πέρυσι Αυγουστο εναν λογαριασμό Binance.  Τον είχα χρησιμοποιήσει μιά μόνο φορά, στο μεταξύ άλλαξα κινητό, δεν έκανα ξανά εγκατάσταση. Απο κει και πέρα

-Πριν ένα μήνα, μήνυμα SMS οτι έγινε απόπειρα σύνδεσης στο λογαριασμό μου από Ισπανία. Πάιρνω τηλέφωνο, μου λένε θα το κοιτάξουμε

-Πριν δυο εβδομάδες,  μήνυμα για άλλη προσπάθεια σύνδεσης. Παίρνω τηλέφωνο, τους ζητάω να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός, μου λένε ΟΚ.

-Σήμερα, μήνυμα ότι έγινε επιτυχής σύνδεση νέας συσκευής με 2FA ατο λογαριασμό μου. Τούς παίρνω τηλ μετά από δύο λεπτά, και τους ζητάω να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου. Μου το κλείνουν στα μούτρα. Ξαναπαίρνω, ζητάω το ίδιο, αμέσως κλείσιμο γραμμής. Την κάρτα την έκοψα καλού -κακού, αλλά πραγματικά; δεν έχω τι άλλο να κάνω (εκτός οτι τους πήρα 2-3 τηλέφωνα και τους μίλησα για πρόσωπα του στενού οικογενειακού τους κύκλου . (είναι παιδιάστικη αντίδραση, το ξέρω αλλά αν μιλάς σε έναν τοίχο;;;)

Εκοψες την κάρτα και τι νομίζεις ότι πέτυχες με αυτό;

Γιατί δεν έβαλες πάλι την εφαρμογή και να έκλεινες τον λογαριασμό σου αφού δεν τον ήθελες;

• Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, Ukforthemoment said:

Εκοψες την κάρτα και τι νομίζεις ότι πέτυχες με αυτό;

Γιατί δεν έβαλες πάλι την εφαρμογή και να έκλεινες τον λογαριασμό σου αφού δεν τον ήθελες;

αυτό είναι το αμέσως επόμενο που έκανα. Αρχικά, έβαλα την εφαρμογή και άφησα και rating.

Αναρωτιέμαι αν θα είναι καν δυνατό να κλείσω το λογαριασμό, και αν  πρέπει να βάλω πρώτα την κάρτα μου εκεί, ξανά.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CoffeeDrink10 είπε

αυτό είναι το αμέσως επόμενο που έκανα. Αρχικά, έβαλα την εφαρμογή και άφησα και rating.

Αναρωτιέμαι αν θα είναι καν δυνατό να κλείσω το λογαριασμό, και αν  πρέπει να βάλω πρώτα την κάρτα μου εκεί, ξανά.

https://www.binance.com/en-GB/support/faq/how-to-delete-my-binance-account-f02c2640a1cd44e58de68e4a49d599f6

Δημοσ.

10 minutes ago, Ukforthemoment said:

Μωρέ οκέι ,αλλά ξέχασες οτι ο λογαριασμός μου είναι σε άλλο κινητό τώρα. Τι πιθανότητες δίνεις, σε μια εταιρία που σου κλείνει το τηλέφωνο στα μούτρα;

• Λύση
Δημοσ.

τέτοιου είδους μηνύματα σου ήρθαν; Ότι κάποιος μπήκε και πάρε τηλέφωνο εδώ;

Αν ναι τότε είναι Ινδοί - νιγηριανοί scammers και δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχεις η τι στοιχεία τους έδωσες;

Screenshot_20241217_235741_Messages.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 hours ago, CoffeeDrink10 said:

Στο τηλέφωνο σου ζήτησαν και κωδικούς για την απενεργοποίηση;

• Like 1
Δημοσ.
On 18/12/2024 at 12:07, dkmaster said:

Στο τηλέφωνο σου ζήτησαν και κωδικούς για την απενεργοποίηση;

Οχι, απολύτως τίποτα δεν έδωσα

On 21/12/2024 at 23:42, militarist said:

Κάτσε εσύ ποιο τηλέφωνο κάλεσες αυτό στο μήνυμα;

Ναι. Και ναι σκαμ είναι.

Μεγάλη μου βλακεία που δεν το πήρα πρέφα. Είμαι κόπανος.

• Sad 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, CoffeeDrink10 είπε

Οχι, απολύτως τίποτα δεν έδωσα

Ναι. Και ναι σκαμ είναι.

Μεγάλη μου βλακεία που δεν το πήρα πρέφα. Είμαι κόπανος.

Αφού δεν έδωσες στοιχεία σου, πάλι καλά να λες.

Απλα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός γιατί αυτοί γίνονται όλο και πιο πονηροί .

Δημοσ.

Πάντως και εγώ έχω λάβει παρόμοια μηνύματα, αλλά ακριβώς από το ίδιο λάμβαναν και κωδικούς για login! Οπότε δεν ξέρω τι παίζει!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, pankostas είπε

Πάντως και εγώ έχω λάβει παρόμοια μηνύματα, αλλά ακριβώς από το ίδιο λάμβαναν και κωδικούς για login! Οπότε δεν ξέρω τι παίζει!

Μπορείς να δηλώσεις ότι θέλεις σαν ονομασία αποστολέα οπότε άμα γράψεις Binance θα πάει στα ίδια μηνύματα με τα original.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...