tasanton Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Γεια σας, έχω ήδη domain και θέλω να στήσω ένα site εταιρικής παρουσίασης. Εναλλακτικά να αποκτήσω email accounts με το domain μου. Πείτε καμιά πρόταση για εταιρείες, π.χ. papaki.gr (εκεί έχω το domain) ή άλλη. Αξίζει να πάρει κανείς μόνο email πακέτο ή το hosting (που το περιλαμβάνει); Επίσης έχω και συνδρομή Microsoft 365 που υποτίθεται ότι επιτρέπει να φέρεις το domain σου, αλλά υποψιάζομαι ότι πρέπει να κάνω πολλές ρυθμίσεις και σεταρίσματα... UPDATE: έφερα τελικά το domain μου στο M365 και έχω emails όπως τα θέλω, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι η καλύτερη λύση.... Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2024 από tasanton
konet Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Αν πάρεις μόνο email hosting, δεν θα μπορείς να έχεις ιστοσελίδα. Αν πάρεις το κλασικό πακέτο hosting, θα έχεις αμφότερα. Έλεγξε αν θες εδώ για κριτικές να δεις τι λένε άλλοι. Το Microsoft 365 το κάνεις κανονικά setup μέσω DNS. 1
fanossst Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Amoweb.gr Μιλα με αυτούς, είναι γνωστες και θα σε κατατοπίσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα