BadBoy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 39 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε είναι όντως τόσο κακό ? Το κλασικό control panel ποτέ δε με έχει δημιουργήσει πρόβλημα, οπότε οι εμπειρίες διαφέρουν. Το GeForce Experience από την άλλη (και η εξέλιξή του, το Nvidia App) είναι σαπίλες που απλά τρώνε RAM. Ευτυχώς είναι προαιρετικά. 1
CyanBlue Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Τώρα που το ξέρεις, όλα θα σου φαίνονται πιο αργά, ακόμα και οι ανεμιστήρες του κουτιού. Σίγουρα όμως, η επόμενη γενιά Nvidia GPU θα προσφέρει αύξηση επιδόσεων 15% και θα ισιώσουν και πάλι όλα. 😀
MikeGR7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Λιγο που παιζουμε με μουσεια οπως εχει γινει τωρα η 4090/80, λιγο ο 9800x3d που dipparei, λιγο τα σαπια windows, λιγο η σαπια UE5... τελικά το πιο καλο gaming το κανω στο κινητό αυτες τις μερες.... Το PC gaming ειναι σε κατηφορο ανευ προηγουμένου (και μιλαω σαν αποδοση/εμπειρια, αμα μιλησω για τους τιτλους της τελευταίας 5ετιας τοτε παμε κανονικα σε βόθρο)...
apostolis81 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Στην συνάρτηση τιμής/απόδοσης δεν συμφέρει το PC gaming, συν όλα τα προβλήματα που ερχονται όπως αυττο με την nvidia πχ.
fremendog Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, MikeGR7 είπε Λιγο που παιζουμε με μουσεια οπως εχει γινει τωρα η 4090/80, λιγο ο 9800x3d που dipparei, λιγο τα σαπια windows, λιγο η σαπια UE5... τελικά το πιο καλο gaming το κανω στο κινητό αυτες τις μερες.... Το PC gaming ειναι σε κατηφορο ανευ προηγουμένου (και μιλαω σαν αποδοση/εμπειρια, αμα μιλησω για τους τιτλους της τελευταίας 5ετιας τοτε παμε κανονικα σε βόθρο)... Εντάξει, όχι και μουσείο η 4090 ρε μαν. Δυο χρόνια έχει που κυκλοφόρησε. Δεν πέρασε κάνας αιώνας. Στα υπόλοιπα, έχεις δυστυχώς απόλυτο δίκιο. Οι προγραμματιστές, έχουν αφεθεί στη... μαγεία του upscaling και το optimization πετάχτηκε στα σκουπίδια.
thanosAIAS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Fotoalexandros είπε Βέβαια! Είμαι επαγγελματίας και παρακολουθώ συνέχεια τις εξελίξεις στον τομέα της φωτογραφίας και του βίντεο. Η Intel Arc B580 είναι ότι καλύτερο υπάρχει για τα χρήματά της. Πρόσεξε τις επιδόσεις σε lightroom και after efects για παράδειγμα στην παρακάτω σελίδα που ασχολείται με υπολογιστές για content creators. Υστερεί λίγο στο Davinci αλλά όχι σημαντικά και φυσικά οι drivers ακόμα είναι στις πρώτες εκδόσεις τους οπότε έπεται βελτίωση. https://www.pugetsystems.com/labs/articles/intel-arc-b580-content-creation-review/ Οι κάρτες αυτές πωλούνται κάτω του κόστους και τους βάζουν μέσα. Γι'αυτό θα βγάλουν λίγες για να ανεβάσει λίγο το μερίδιο αγοράς της πληρώνοντας όμως από την τσέπη της. Είναι αποτυχία. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από thanosAIAS
Manolo Sismanidis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Γιατι να την αφησεις να τρεχει στο παρασκηνιο? Εγω ποτε δεν αφηνα να τρεχει κατι απο nvidia
MikeGR7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, fremendog είπε Εντάξει, όχι και μουσείο η 4090 ρε μαν. Δυο χρόνια έχει που κυκλοφόρησε. Δεν πέρασε κάνας αιώνας. Ειναι δυο χρονια και 4 μήνες εως τωρα και ακομα παει... προσωπικα την θεωρω μνημείο και ειδικά σε συνδυασμο με οσα προανεφερα, η αναγκη για brute force ειναι μεγαλύτερη απο ποτε.
tsf Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το control panel της nVidia είναι εξαιρετικά χρήσιμο για όσους ξέρουν να το δουλεύουν, δεν είναι πυρηνική φυσική και απλά δουλεύει (fast sync κλπ κλπ), το GeForce Experience από την άλλη είναι πιο πολύ για αυτοματοποιημένες βελτιώσεις και ενημέρωση οδηγών. Τελικά αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όσο πάμε να απλουστεύσουμε τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις τους με τον αυτοματοποιημένο τρόπο του ενός κλικ, πάντα θα προκύπτει κάτι εκεί ανάμεσα στους αλγόριθμους. Ακόμη και με το κλασσικό OC, άλλο manual και άλλο auto (αν και εδώ βέβαια θα πρέπει να κατέχεις κάποιες βασικές γνώσεις). Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από tsf
Jmanol000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, BadBoy είπε Το κλασικό control panel ποτέ δε με έχει δημιουργήσει πρόβλημα, οπότε οι εμπειρίες διαφέρουν. Το GeForce Experience από την άλλη (και η εξέλιξή του, το Nvidia App) είναι σαπίλες που απλά τρώνε RAM. Ευτυχώς είναι προαιρετικά. δεν το ήξερα , θα το θυμάμαι να τα αποφεύγω 1 ώρα πριν, tsf είπε Το control panel της nVidia είναι εξαιρετικά χρήσιμο για όσους ξέρουν να το δουλεύουν, δεν είναι πυρηνική φυσική και απλά δουλεύει (fast sync κλπ κλπ), το GeForce Experience από την άλλη είναι πιο πολύ για αυτοματοποιημένες βελτιώσεις και ενημέρωση οδηγών. Τελικά αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όσο πάμε να απλουστεύσουμε τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις τους με τον αυτοματοποιημένο τρόπο του ενός κλικ, πάντα θα προκύπτει κάτι εκεί ανάμεσα στους αλγόριθμους. Ακόμη και με το κλασσικό OC, άλλο manual και άλλο auto (αν και εδώ βέβαια θα πρέπει να κατέχεις κάποιες βασικές γνώσεις). δίκαιο έχεις υπάρχει η τάση να απλοποιούνται τα προγράμματα , αν και δεν καταλαβαίνω ακριβώς το γιατί
Diavolos666 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 17 hours ago, Jmanol000 said: είναι όντως τόσο κακό ? Με το Nvidia Control Panel είχε γίνει τεράστιο θέμα και στο forum της Nvidia. Αυτό το Nvidia App είναι αυτό που το αντικατέστησε νομίζω. Πέραν του GeForce Epxerience δεν βάζω κάτι άλλο γιατί αρκετές φορές μου έκανε τον υπολογιστή ληθαργικό, το ποντίκι πήγαινε λες και είχα 5Hz οθόνη (ενώ έχω 240Hz). Με το που το αφαιρούσα κατευθείαν διορθωνόταν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, Diavolos666 said: Αυτό το Nvidia App είναι αυτό που το αντικατέστησε νομίζω. Όχι ακόμα, μέχρι στιγμής αντικατέστησε μονο το GFE.
kodorevi8ulis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Με το Nvidia Control Panel είχε γίνει τεράστιο θέμα και στο forum της Nvidia. Αυτό το Nvidia App είναι αυτό που το αντικατέστησε νομίζω. Πέραν του GeForce Epxerience δεν βάζω κάτι άλλο γιατί αρκετές φορές μου έκανε τον υπολογιστή ληθαργικό, το ποντίκι πήγαινε λες και είχα 5Hz οθόνη (ενώ έχω 240Hz). Με το που το αφαιρούσα κατευθείαν διορθωνόταν. Επειδή δεν ξέρω , γενικά το Control Panel ήταν το πρόβλημα ή από τότε που αποφάσισε να το κάνει μια από αυτές τις $)(!)(@#$*)!#$*_#!@ και κομπλεξικές εφαρμογές του MS Store ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα