Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Παρακολουθώ εδώ και καιρό τα Smartwatces της Garmin, και περίμενα και ακόμη περιμένω να ανακοινωθούν νέα μοντέλα μιας και τα ήδη υπάρχον, τα περισσότερα φτάνουν την τριετία. 

Τα καινούργια τυπου Fenix είναι εκτός budget.

Ψάχνω λοιπόν ένα Smartwatch το οποίο να μπορεί να με βοηθάει σε δραστηριότητες όπως πεζοπορίες και τρέξιμο και να μπορώ να βάζω GPS και μουσική στο smartwatch είτε με Spotify είτε βάζοντας δικά μου αρχεία.

Κατά προτίμηση έχω τα Garmin για την μεγάλη αυτονομία μπαταρίας τους, μιας και τα προηγούμενα που είχα δοκιμάσει όπως Apple Watch, Samsung Galaxy Watch 4, θέλανε φόρτιση κάθε 1-1.5 μέρα.

Budget, max 600€.

1000€ για τύπου Fenix Pro δεν δίνω.

Επεξ/σία από MariosX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα ~<500€ δες τα

venu 3
https://www.dcrainmaker.com/2023/08/garmin-review-analytics.html

365
https://www.dcrainmaker.com/2023/03/garmin-forerunner-review-amoled.html

στα  650€ to 965
https://www.dcrainmaker.com/2023/03/garmin-forerunner-965-the-complete-beginners-guide.html

Σε αυτα τα χρηματα, εγω θα έπαιρνα το 365. 
Αν ομως θελεις περισσοτερο smartwatch απο activity τοτε το venu.
Αν θελεις χαρτες το 965

Επεξ/σία από smpt
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 17/12/2024 at 15:57, MariosX said:

Καλησπέρα.

Παρακολουθώ εδώ και καιρό τα Smartwatces της Garmin, και περίμενα και ακόμη περιμένω να ανακοινωθούν νέα μοντέλα μιας και τα ήδη υπάρχον, τα περισσότερα φτάνουν την τριετία. 

Τα καινούργια τυπου Fenix είναι εκτός budget.

Ψάχνω λοιπόν ένα Smartwatch το οποίο να μπορεί να με βοηθάει σε δραστηριότητες όπως πεζοπορίες και τρέξιμο και να μπορώ να βάζω GPS και μουσική στο smartwatch είτε με Spotify είτε βάζοντας δικά μου αρχεία.

Κατά προτίμηση έχω τα Garmin για την μεγάλη αυτονομία μπαταρίας τους, μιας και τα προηγούμενα που είχα δοκιμάσει όπως Apple Watch, Samsung Galaxy Watch 4, θέλανε φόρτιση κάθε 1-1.5 μέρα.

Budget, max 600€.

1000€ για τύπου Fenix Pro δεν δίνω.

αν και ισως να μην βοηθησει η απαντηση μου εν τουτοις θα την αναφερω.

προσωπικα μια που κανω πεζοποριες ,τρεξιμο κτλ εχω κανει τα παρακατω.

σαν smartwatch εχω το garmin forerunner 55.τιποτα το σοβαρο αλλα κανει την δουλεια του. για μουσικη ειχα σκεφτει να παρω ενα garmin forerunner που να εχει και χωρο για μουσικη αλλα επειδη το κινητο το κουβαλαω παντα μαζι μου στο τρεξιμο για 1002 λογους, οποτε δεν πηρα καποιο πιο ακριβο.

τωρα για πεζοποριες μια που κανω και πεζοποριες στο εξωτερικο (ενα project που κανω) χρησιμοποιω garmin etrex.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν λέγοντας "βάζω GPS" εννοείς να έχεις χάρτες στο ρολόι, τότε θέλεις ή το Forerunner 955 (οθόνη MIP) ή το 965 (οθόνη AMOLED). Τα επόμενα μοντέλα παρακάτω είναι τα 255/266 (πάλι MIP/AMOLED αντίστοιχα), από τα οποία το μόνο που λείπει σε σχέση με τα μεγαλύτερα μοντέλα είναι οι χάρτες.     Spotify έχουν και τα τέσσερα αυτά.

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.

Με Garmin 6χ pro εδω και 2 περιπου χρονια και δε μου εχει λειψει κατι. Πηγαινω σε αγωνες βουνου αλλα κανω και πεζοποριες και το χρησιμοποιω συνεχεια. Χαρτες, σχεδιασμος διαδρομων, αξιοπιστο gps, τεραστια αυτονομια , γερη κατασκευη και οχι πλαστικουρα, τα εχει νομιζω ολα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...