Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, JimGer είπε

Χρησιμοποιώ ως default στο icognito. Νόμιζα ότι παίρνει αποτελέσματα από google αλλά μάλλον δεν ισχύει...

Από το bing παίρνει 

• Like 1
Δημοσ.
19 hours ago, JimGer said:

Από άτομα δυσαρεστημένα με τη google, έχουν βρει καμία καλύτερη λύση? Ακόμα και αν χρησιμοποιεί την google backend. Πολλές φορές πλέον αν θέλω κάτι τεχνολογικό βάζω δίπλα και τη λέξη reddit μπας και δεν είναι μάπα η πρώτη σελίδα

Προσωπικά, το Perplexity δε με έχει απογοητεύσει, ως τώρα. Το χρησιμοποιώ συνδυαστικά με Duckduckgo, ανάλογα με την πολυπλοκότητα της πληροφορίας που θέλω να βρω.

• Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, MikeKata said:

Προσωπικά, το Perplexity δε με έχει απογοητεύσει, ως τώρα. Το χρησιμοποιώ συνδυαστικά με Duckduckgo, ανάλογα με την πολυπλοκότητα της πληροφορίας που θέλω να βρω.

Ήθελα να το δοκιμάσω αυτό όταν έβγαλε το premium δωρεάν για έναν χρόνο, αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω activate. Κατά τα άλλα για gpt χρησιμοποιώ το chat gpt μια στο τόσο

• Like 1
Δημοσ.

Εχει μπαχαλέψει η αναζήτηση το 2023 και το 2024.

Δεν βρίσκεις πράγματα πέρα από διαφημίσεις και άσχετα. Ουσιαστικά το SEO optimization έχει καταστεί SEO κοροϊδία.

Σε ένα βαθμό είναι σκόπιμο γιατί η Google όταν κάποιος απόγοητεύεται με τα αποτελέσματα της πρώτης , βαρειά δεύτερης σελίδας, ιδίως αν ψάχνει κάτι να αγοράσει ή να δει review, specs για κάτι, θα επιλέξει ένα από τα διαφημιζόμενα.

Πποιος πάει μεταξύ μας τρίτη σελίδα αναζήτησης πριν ξαναψάξει κάτι ελαφρώς διαφορετικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...