Προς το περιεχόμενο

The Blood of Dawnwalker (PC, PS5, Xbox series)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, zvarthangalos said:

Θα περιμένω να δω το gameplay για να βγάλω συμπέρασμα την έχουμε πατήσει άπειρες φορές από τα τρέιλερς. 

Κάτι πολύ κοντά σε Witcher 3 αναμένεται να είναι το gameplay (που δεν ήταν το δυνατό του σημείο για να λέμε την αλήθεια)

Επεξ/σία από mike299
Δημοσ.

Ισχύει το παραπάνω. Ναι δεν είναι κάποια τυχαία στελέχη αλλά άτομα που είχαν ρόλο σημαντικό στην CDPR.

Δημοσ.

Είναι όμως πολύ μικρό το studio, κάτω από 28 άμα δεν κάνω λάθος. Φυσικά έχουν από πίσω τους κινεζικη εταιρία δισεκατομμυριων, οποτε λογικά το budget τους είναι καλο.

Θα δείξει, προσωπικά δεν ήμουν ποτε fan με οτιδήποτε vamp-like, αλλα ελπίζω να μου αλλάξουν την γνώμη. :)

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Είναι όμως πολύ μικρό το studio, κάτω από 28 άμα δεν κάνω λάθος. Φυσικά έχουν από πίσω τους κινεζικη εταιρία δισεκατομμυριων, οποτε λογικά το budget τους είναι καλο.

Θα δείξει, προσωπικά δεν ήμουν ποτε fan με οτιδήποτε vamp-like, αλλα ελπίζω να μου αλλάξουν την γνώμη. :)

Κάπου διάβασα ότι τώρα είναι κάπου 100 άτομα το Studio.

Εγώ από την άλλη περιμένω χρόνια και χρόνια για ένα καλό Vampire game (20 ολόκληρα χρόνια - Vampire: The Masquerade – Bloodlines) και μιας και το επερχόμενο "sequel" δεν μου γεμίζει το μάτι έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στο game του thread.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το "θέμα" που έχω με τη σκέψη πως τα βαμπίρ φανερώνονται και δρουν απροκάλυπτα είναι πως πρόκειται για οργανισμούς που ουσιαστικά εξοντώνουν την τροφή τους, άρα είναι υποχρεωμένοι να διατηρούν τον πληθυσμό τους υπό έλεγχο, αν δεν θέλουν να λιμοκτονήσουν ομαδικά (παρενθετικά, αυτό το πρόβλημα αντιμετώπιζαν τα βαμπίρ στην τριλογία του Κρόνιν, το Πέρασμα, που μακελεύτηκε στην τηλεοπτική της μεταφορά).

Το "λογικό" θα ήταν αφενός να είναι ελάχιστοι αυτοί οι οργανισμοί σε σχέση με τους οργανισμούς από τους οποίους τρέφονται, αφετέρου να δρουν στα κρυφά, γιατί όσο σούπερ-ντούπερ κι αν είναι, δεν είναι αθάνατοι/ανίκητοι.

Γενικά, αυτές οι προσεγγίσεις όπου τα βαμπίρ εμφανίζονται και σαρώνουν τα πάντα δεν με συγκινούν.

Νομίζω πως ο κόσμος του Witcher είχε πετύχει μια καλή αναλογία ανάμεσα στα κλασικά και τα ανθρωπόμορφα τέρατα.

Βέβαια, για το Dawnwalker είναι ακόμη πάρα πολύ νωρίς για το οποιοδήποτε συμπέρασμα, κουβέντα να γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...