anonymous999 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, billdanos said: Μαζευτήκαμε πολλοί, να φύγετε, να πάτε αλλού! 😛 "Παρ' όλα αυτά, οι χρήστες iPhone φαίνεται να δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην τεχνητή νοημοσύνη κατά την επιλογή συσκευής, με ποσοστό 47,6% έναντι μόλις 23,7% των χρηστών Samsung." Καθένας ψάχνει να αγοράσει αυτό που του λείπει πάντως, νομίζω τα συμπεράσματα προφανή
DemonicBeeing Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Να πούμε επίσης ότι από τις 8 AI λειτουργίες το S23 Ultra τουλάχιστον που έχω εγώ, οι 6 είναι ομιλίας και δεν υποστηρίζουν Ελληνικά. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2024 από DemonicBeeing 2
freegr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Παιδικές ασθένειες σε εφαρμογές οπότε ευτυχώς που ακόμα δεν έχει έρθει στα ελληνικά 1
Vasilisxd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Ακόμα είναι σε πολύ αρχικό στάδιο και υποστηρίζεται από ελάχιστες συσκευές.
Dimitris_1981 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, cpc464 είπε "Το ποσοστό των χρηστών που δηλώνουν απόλυτα πιστοί στην Apple έχει μειωθεί από 92% το 2021 σε 78,9% το 2024." Με ποιά την απατάνε οι υπόλοιποι δεν μας λέει όμως. Κουτσομπόλη…. 😁 1
gadgetseek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Το σημαντικότερο ποσοστό των ανθρώπων είτε δε γνωρίζουν είτε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης στο κινητό τους. Πολύ συχνά όχι αδικαιολόγητα, αφού πολλές από αυτές τις λειτουργίες δεν υπάρχουν στη γλώσσα τους. Και παρόλο που η έρευνα έγινε στην αγγλόφωνη, iphone-ική Αμερική (όπου δεν υπάρχει θέμα γλώσσας ή διάθεσης των ΑΙ υπηρεσιών), λίγοι δηλώνουν ικανοποιημένοι, κι ακόμα λιγότεροι θα πλήρωναν για αυτές. Νομίζω ότι και στην Ευρώπη, μήνες μετά να γινόταν η έρευνα, παρόμοια θα ήταν τα αποτελέσματα. Η προσωπική μου - Samsung - ΑΙ εμπειρία περιορίζεται στο 'Circle to search' και στο 'Summary' ιστοσελίδων (το πρώτο με μέτρια αποτελέσματα). Σίγουρα δε θα πλήρωνα γι αυτές τις υπηρεσίες. Στην ουσία δεν τις πολυ-χρειάζομαι (ακόμα..) Και βέβαια χρειάζεται να "εκδημοκρατιστούν" (να υπάρξουν σε περισσότερες συσκευές) και να βελτιωθούν / εμπλουτισθούν, ώστε να εξοικειωθεί ο κόσμος και να τις χρησιμοποιήσει.. 10 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Με ποιά την απατάνε οι υπόλοιποι δεν μας λέει όμως. (στα όνειρά τους ακόμα) μάλλον με την Samsung. Δεν έχουν όμως προβεί ακόμα στο μοιραίο, όσο κι αν η Samsung προσπαθεί να διευκολύνει την μεταπήδηση (μοιάζοντας ολοένα και περισσότερο στην Apple, που κι αυτής το ios θυμίζει ολοένα και περισσότερο android..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα