Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το sar της συσκευής είναι 1.58 ; Μπορεί να μας πεί κάποιος που το πήρε; Είναι πολύ καλή προσφορά για τα χρήματα του., το είδα απο κοντά το πρωί και σκεφτομαι να το πάρω με τιμολόγιο

Επεξ/σία από angelsride
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, tsamo2 είπε

...

Eγώ μιλάω για τη τωρινή τιμή της προσφοράς. Γιατί να μιλάμε για παλιές κι άσχετες τιμές;

Το ότι είναι μεγαλύτερο δε σημαίνει ότι είναι καλύτερο. Κάποιοι προτιμούν μικρότερη οθόνη, κάποιοι μεγαλύτερη.

Από τη μία μου γράφεις ότι με CPU/GPU αμφιβάλλεις αν θα δεις διαφορά σε κανονική χρήση κι από την άλλη μου γράφεις στα υπέρ του 14T τα 12GB RAM. Δε μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου, διάλεξε. Αν και αντικειμενικά CPU/GPU είναι πολύ πιο σημαντικά από 4gb παραπάνω ram. Eκτός αν παίζεις πολύ απαιτητικά παιχνίδια ή emulators.

Συγνώμη, τη καλύτερη και πιο στιβαρή κατασκευή του 14T σε σχέση με του Z10, πως την κατάλαβες; Έχεις το Z10; Γιατί στα reviews λένε ότι το ASUS είναι πολύ καλή και ποιοτικά κατασκευασμένη συσκευή.

Η κάμερα του 14T είναι καλύτερη πράγματι.

Επίσης το ότι το 14T "έχει μεγαλυτερη μπαταρια (και ας μην κραταει παραπανω)" είναι αστείο στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Μιλαμε για τιμες οταν βγηκαν αυτα τα 2 κινητα που ουτε 1 χρονο αποσταση δεν εχουν σε αυτο το κομματι. Χωρια οτι το Πλαισιο εχει την αρχικη τιμη ως αρχικη τιμη. Λογικο δεν ειναι να το σχολιασει καποιος;

Δεν μιλησα για επιδοσεις πουθενα, μιλησα για κοστος. 8 με 12GB διαφερουν στο κοστος. Φυσικα και ο επεξεργαστης αλλα αν δεις wholesale ποσο κοστιζουν αυτοι οι 2 εχουν πρακτικα 15-20ε διαφορα αναλογα τον προμηθευτη. Το ιδιο ισχυει για οθονη, καμερες, ολα, φυσικα μια καλυτερη και μεγαλυτερη οθονη κοστιζει παραπανω.

Απο εκει και περα δεν ειπα οτι ειναι κακο κινητο, απλα ακομα και στα 400ε δεν το θεωρω καμια τρελη προσφορα.

Επεξ/σία από TheStranger80
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πήρα χθες με τιμολόγιο (321) και το περιμένω, μόνο το S23 μετά με περίπου 150 +- παραπάνω (από Skroutz μαγαζιά ή ενδοκοινοτικά πχ από Γερμανία κτλ)  μπορεί να συγκριθεί στα specs σε αυτό το form factor/size.

Μπορούμε να γράψουμε έκθεση για τις κάμερες συγκριτικά με το S23 ή την μπαταρία ή το Support os και Security κτλ, αλλά πραγματικά δεν με ενδιαφέρει τόσο καθώς και τα 2 έχουν τουμπανα Specs για την δικιά μου χρήση και στην πραγματικότητα με ενδιαφέρει περισσότερο η μπαταρία παρά η κάμερα ή το παραπάνω support (μια χαρά λειτουργεί το s10e Μου ενώ έχω σταματήσει να παίρνω Updates καιρό τώρα απλά θέλει να μην εισαι κάφρος με άκυρα APK install ή να πατάς ότι Link βρεις) showstopper μονο εάν είναι main work phone σε εταιρία που για να δουλέψει το κινητό με domain VPN, secure apps Κτλ που πρέπει να έχει πάντα latest security updates.

Συνειδητοποίησα όμως καθώς δεν είμαι πάντα Ελλάδα ότι εδώ υπάρχει πρόβλημα με VoWifi και VoLTE – 5G κτλ Καθώς η λίστα των πιστοποιημένων συσκευών είναι μικρή και ευνοούν πολύ περισσότερο τα Samsung apple κτλ προφανώς.

Μπορεί κάποιος που το έχει πάρει ήδη να μας πει με σιγουριά αν δουλεύουν VoWifi και VoLTE – (5G το τελευταίο που με ενδιαφέρει) με Cosmote? Native και όχι με Workaround 3rd party apps – κωδικούς στα Reboot Κτλ?

ή να το ακυρώσω καλύτερα;

Επεξ/σία από reinel
Δημοσ.

Ο snapdragon αλλα και η ύπαρξη θύρας 3.5mm  συνήθως είναι καλός οιωνός ότι υπάρχει ραδιόφωνο στην συσκευή..Όποιος το πήρε μπορεί να επιβεβαιώσει αν υπάρχει radio chip tuner build in στον επεξεργαστή;.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δουλεύω

Για 320€ τιμολόγιο σούπερ

Τιμή midrange 

Αυτονομία εξαιρετική 

Μέγεθος άριστο

Vodafone και 3Ε UK έχω volte/vowifi

Oχι cosmote, δεν έχει 

Radio FM δεν έχει

Κάμερα πολυ καλή, βίντεο παραδόξως καλύτερο

αλλά όχι επιπέδου iPhone 16

Το μόνο σχετικό μειονέκτημα η μέγιστη φωτεινότητα 

ΑΛΛΑ

ΓΙΑ ΌΠΟΙΟΝ ΘΈΛΕΙ ΜΊΑ ΜΙΚΡΉ ΣΥΣΚΕΥΉ ΜΕ ΠΟΛΎ ΔΥΝΑΤΌ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΉ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΑΥΤΟΝΟΜΊΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΆΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΈΠΗ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΛΎ ΚΑΛΉ ΚΆΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΉ ΓΎΡΩ ΣΤΑ 350€ Η ΣΥΣΚΕΥΉ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΆ ΜΟΝΌΔΡΟΜΟΣ ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΘΎΡΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΏΝ. 

ΓΙΑ ΌΣΑ ΑΠΌ ΕΜΆΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΠΟΔΉΛΑΤΟ ΤΖΌΚΙΝΓΚ ΤΡΈΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΆ Ο ΒΑΘΜΌΣ ΦΟΡΗΤΌΤΗΤΑΣ ΕΊΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΤΟΣ

Επεξ/σία από Celtic1453
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση @Celtic1453, κρίμα πραγματικά γιατί δυστυχώς στο σπίτι μου σήμα γιόκ με ότι κινητό δοκίμασα μέχρι τώρα και μόνο με VoWifi Μπορώ να μιλήσω σταθερά χωρίς περίεργες διακοπές κτλ, τώρα δεν ξέρω τι να κάνω η τιμή είναι πολύ καλή και δεν πλησιάζει τίποτα άλλο στα specs/form factor αυτή την περίπτωση του στα 320€, ή τζογάρω να δω εαν έχει καλύτερο σήμα μέσα σπίτι και μπλέκω μετά με επιστροφές ανοιχτής συσκευασίας εαν δεν... (δεν ξέρω πόσο ελαστικοί είναι στο πλαίσιο) ή το ακυρώνω και δίνω τα παραπάνω για S23. tough call.

Επεξ/σία από reinel
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, reinel είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση @Celtic1453, κρίμα πραγματικά γιατί δυστυχώς στο σπίτι μου σήμα γιόκ με ότι κινητό δοκίμασα μέχρι τώρα και μόνο με VoWifi Μπορώ να μιλήσω σταθερά χωρίς περίεργες διακοπές κτλ, τώρα δεν ξέρω τι να κάνω η τιμή είναι πολύ καλή και δεν πλησιάζει τίποτα άλλο στα specs/form factor αυτή την περίπτωση του στα 320€, ή τζογάρω να δω εαν έχει καλύτερο σήμα μέσα σπίτι και μπλέκω μετά με επιστροφές ανοιχτής συσκευασίας εαν δεν... (δεν ξέρω πόσο ελαστικοί είναι στο πλαίσιο) ή το ακυρώνω και δίνω τα παραπάνω για S23. tough call.

Κορυφαίο σήμα έχει το Sony Xperia 10 vi στο μέγεθος αυτό..

Αν ψάξεις στο ανάλογο τοπικ με τα smartphones θα το διαβάσεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, reinel είπε

Ενοχλητικό ναι

Αν το χρειάζεσαι 

Εντυπωσιακό είναι πως ούτε η Motorola δεν εχει σε κάποιες συσκευές volte με cosmote

Επεξ/σία από Celtic1453
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά! Κατά τη γνώμη μου και για τις ανάγκες μου είναι super στα χαρακτηριστικά του για την τιμή ππου προσφέρεται αλλά ...βλέπω καλά ότι δεν έχει NFC?

Δημοσ.

ε ναι μου φαίνεται μεγάλο πισωγύρισμα 2024 να μην υποστηρίζουν τουλάχιστον τέτοια κινητά, στο σπίτι είχα θέμα και με Nova Και με cosmote με το σήμα και μόνο με vowifi μπορώ να συνεννοηθώ επίσης αν και δευτερεύον να μην έχεις ιντερνετ όταν μιλάς είναι κάπως.. όταν το έχεις συνηθίσει και με συσκευές πολύ παλιότερες απο το ZF10. το ακυρώνω και όπως φαίνεται μονόδρομος τα έξτρα για Samsung στην περίπτωση μου αν και η μπαταρία του είναι πολύ κακή... τέσπα δεν υπάρχει τέλεια συσκευή. σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες 

5 λεπτά πριν, atag είπε

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά! Κατά τη γνώμη μου και για τις ανάγκες μου είναι super στα χαρακτηριστικά του για την τιμή ππου προσφέρεται αλλά ...βλέπω καλά ότι δεν έχει NFC?

έχει και κάποιος σε ένα άλλο Review είπε ειναι και δυνατό πιάνει απο πιο μακρια απο τα συνηθισμένα.

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, atag said:

https://www.asus.com/mobile-handhelds/phones/zenfone/zenfone-10/techspec/

Φαίνεται να έχει κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, reinel είπε

το πήρα χθες με τιμολόγιο (321) και το περιμένω, μόνο το S23 μετά με περίπου 150 +- παραπάνω (από Skroutz μαγαζιά ή ενδοκοινοτικά πχ από Γερμανία κτλ)  μπορεί να συγκριθεί στα specs σε αυτό το form factor/size.

Μπορούμε να γράψουμε έκθεση για τις κάμερες συγκριτικά με το S23 ή την μπαταρία ή το Support os και Security κτλ, αλλά πραγματικά δεν με ενδιαφέρει τόσο καθώς και τα 2 έχουν τουμπανα Specs για την δικιά μου χρήση και στην πραγματικότητα με ενδιαφέρει περισσότερο η μπαταρία παρά η κάμερα ή το παραπάνω support (μια χαρά λειτουργεί το s10e Μου ενώ έχω σταματήσει να παίρνω Updates καιρό τώρα απλά θέλει να μην εισαι κάφρος με άκυρα APK install ή να πατάς ότι Link βρεις) showstopper μονο εάν είναι main work phone σε εταιρία που για να δουλέψει το κινητό με domain VPN, secure apps Κτλ που πρέπει να έχει πάντα latest security updates.

Συνειδητοποίησα όμως καθώς δεν είμαι πάντα Ελλάδα ότι εδώ υπάρχει πρόβλημα με VoWifi και VoLTE – 5G κτλ Καθώς η λίστα των πιστοποιημένων συσκευών είναι μικρή και ευνοούν πολύ περισσότερο τα Samsung apple κτλ προφανώς.

Μπορεί κάποιος που το έχει πάρει ήδη να μας πει με σιγουριά αν δουλεύουν VoWifi και VoLTE – (5G το τελευταίο που με ενδιαφέρει) με Cosmote? Native και όχι με Workaround 3rd party apps – κωδικούς στα Reboot Κτλ?

ή να το ακυρώσω καλύτερα;

Native support για το VoLTE και VoWIFI δεν υπάρχει δυστυχώς. Εγώ ειμαι σε vodafone και φίλος μου σε cosmote.
Δοκιμάσαμε το Shizuku (play store) και το pixelIMS (απο εδω, version 1.2.8 apk). Η εγκατάσταση είναι εύκολη, μέσω wifi σετάρεις το Shizuku και το κάνεις μόνο μια φορά (παραμένει μετά το reboot).

Σε cosmote δούλεψε κανονικά, σε vodafone όχι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, panteloss10 είπε

Native support για το VoLTE και VoWIFI δεν υπάρχει δυστυχώς. Εγώ ειμαι σε vodafone και φίλος μου σε cosmote.
Δοκιμάσαμε το Shizuku (play store) και το pixelIMS (απο εδω, version 1.2.8 apk). Η εγκατάσταση είναι εύκολη, μέσω wifi σετάρεις το Shizuku και το κάνεις μόνο μια φορά (παραμένει μετά το reboot).

Σε cosmote δούλεψε κανονικά, σε vodafone όχι.

Ενδιαφέρον

Έχεις κάπου τα βήματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...