TheStranger80 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Πηρα το Xiaomi 14T με μολις 70ε παραπανω και αναρωτιεμαι τι εχει αυτο που και καλα αρχικη εχει 900ε.....
Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, TheStranger80 είπε Πηρα το Xiaomi 14T με μολις 70ε παραπανω και αναρωτιεμαι τι εχει αυτο που και καλα αρχικη εχει 900ε..... Τα 900ευρώ είναι η επίσημη αρχική τιμή που είχε πέρυσι η συσκευή οταν βγήκε. Προφανώς δεν αξίζει 900ευρώ σήμερα.
TheStranger80 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Τα 900ευρώ είναι η επίσημη αρχική τιμή που είχε πέρυσι η συσκευή οταν βγήκε. Προφανώς δεν αξίζει 900ευρώ σήμερα. Ακομα και περισυ, 8GB RAM/256GB flash, 4300mAh μπαταρια και 900ε; Τι να πω, γενικα δεν ασχολουμαι με κινητα αλλα μου ακουγεται τρελο. 1
Celtic1453 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 43 λεπτά πριν, terry308 είπε Με γεια! Καλοδουλευτο τι περιέχει η συσκευασία; Έχει θήκη Οκ Κτλ Όχι screen protector Δεν είδα αν έχει φορτιστή Ξέμεινα από δεύτερη συσκευή Και το πήρα χωρίς σκέψη 1
ea6gka Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Νομίζω το μεγαλύτερο μείον του είναι η οθόνη του που είναι χαμηλής φωτεινότητας , max auto 800 nits. 5ετιας πάνελ
Celtic1453 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Σε κάθε περίπτωση δεν αξίζει 600-700€ Αλλά με 350-400€ είναι VFM Mε Snapdragon Gen II...
tsamo2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, TheStranger80 said: Ακομα και περισυ, 8GB RAM/256GB flash, 4300mAh μπαταρια και 900ε; Τι να πω, γενικα δεν ασχολουμαι με κινητα αλλα μου ακουγεται τρελο. Έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και gpu το Z10, από το 14Τ. Eπίσης, παρόλη τη μικρότερη μπαταρία του, κρατάει περισσότερο από το 14Τ. Έχει 3.5mm θύρα, πράγμα σπάνιο στις μέρες μας. Kαι το λογισμικό της Asus είναι πολύ κοντά στο stock ενώ τα Xiaomi είναι μέσα στα bloatware. 1 1
TheStranger80 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 20 λεπτά πριν, tsamo2 είπε Έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και gpu το Z10, από το 14Τ. Eπίσης, παρόλη τη μικρότερη μπαταρία του, κρατάει περισσότερο από το 14Τ. Έχει 3.5mm θύρα, πράγμα σπάνιο στις μέρες μας. Kαι το λογισμικό της Asus είναι πολύ κοντά στο stock ενώ τα Xiaomi είναι μέσα στα bloatware. Καλυτερη και μεγαλυτερη οθονη, καλυτερη καμερα και με διπλο οπτικο ζουμ (επισης 3 καμερες αντι για 2), πιο στιβαρη κατασκευη (αν και αυτο το κανει πιο βαρυ που δεν αρεσει σε καποιους, εμενα δεν με χαλαει) μεγαλυτερη μπαταρια (και ας μην κραταει παραπανω, χαρακτηριστικα εξεταζουμε) και 12GB RAM. Τωρα αν καποιος παιζει παιχνιδια εκει καταλαβαινω το CPU/GPU (σε καθημερινη χρηση αμφιβαλω πως θα δει καποιος διαφορα) αλλα και παλι, το ενα κινητο ειχε αρχικη 900ε περισυ και το αλλο οταν βγηκε αρχες του χρονου εκανε 600ε. 300ε διαφορα δεν την δικαιολογω οπως και να εχει.
tsamo2 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, TheStranger80 said: Καλυτερη και μεγαλυτερη οθονη, καλυτερη καμερα και με διπλο οπτικο ζουμ (επισης 3 καμερες αντι για 2), πιο στιβαρη κατασκευη (αν και αυτο το κανει πιο βαρυ που δεν αρεσει σε καποιους, εμενα δεν με χαλαει) μεγαλυτερη μπαταρια (και ας μην κραταει παραπανω, χαρακτηριστικα εξεταζουμε) και 12GB RAM. Τωρα αν καποιος παιζει παιχνιδια εκει καταλαβαινω το CPU/GPU (σε καθημερινη χρηση αμφιβαλω πως θα δει καποιος διαφορα) αλλα και παλι, το ενα κινητο ειχε αρχικη 900ε περισυ και το αλλο οταν βγηκε αρχες του χρονου εκανε 600ε. 300ε διαφορα δεν την δικαιολογω οπως και να εχει. ... Eγώ μιλάω για τη τωρινή τιμή της προσφοράς. Γιατί να μιλάμε για παλιές κι άσχετες τιμές; Το ότι είναι μεγαλύτερο δε σημαίνει ότι είναι καλύτερο. Κάποιοι προτιμούν μικρότερη οθόνη, κάποιοι μεγαλύτερη. Από τη μία μου γράφεις ότι με CPU/GPU αμφιβάλλεις αν θα δεις διαφορά σε κανονική χρήση κι από την άλλη μου γράφεις στα υπέρ του 14T τα 12GB RAM. Δε μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου, διάλεξε. Αν και αντικειμενικά CPU/GPU είναι πολύ πιο σημαντικά από 4gb παραπάνω ram. Eκτός αν παίζεις πολύ απαιτητικά παιχνίδια ή emulators. Συγνώμη, τη καλύτερη και πιο στιβαρή κατασκευή του 14T σε σχέση με του Z10, πως την κατάλαβες; Έχεις το Z10; Γιατί στα reviews λένε ότι το ASUS είναι πολύ καλή και ποιοτικά κατασκευασμένη συσκευή. Η κάμερα του 14T είναι καλύτερη πράγματι. Επίσης το ότι το 14T "έχει μεγαλυτερη μπαταρια (και ας μην κραταει παραπανω)" είναι αστείο στην καλύτερη των περιπτώσεων. 3 1
nek4d Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Πολλες κοντρες χωρις λογο. Ειναι το καλυτεροτερο μικρο κινητο σε αυτην την σπεσιαλ τιμη τωρα, απλα τα πραγματα, τελεια κ παυλα. Πυραυλακι στην χρηση, για τον οποιοδηποτε λογο/ρυθμισεις/προσεγμενο λογισμικο της Ασους, πεταει. (Επειδη ρωτησε καποιος, ναι δινει και δυνατο φορτιστη μαζι). Τωρα οι συγκρισεις με κινητα με μεγαλυτερες οθονες, δεν τελειωνουν και ειναι και πολλα τα αξιολογα κινητα στα επομενα μεγεθη. Και ανα πασα στιγμη θα σκασει νεα προσφορα σε μεγαλυτερη οθονη απο παμπολλα υποψηφια μοντελα. Οποιος θελει μεγαλυτερη οθονη/μεγεθος, απλα δεν το κοιταει και το προσπερναει, γιατι αν το παρει, οσο καλο και να ειναι, θα γκρινιαζει μια ζωη πως θα 'θελε μεγαλυτερη οθονη. Οποιος θελει μικρο μεγεθος, το τσιμπαει χωρις δευτερη σκεψη. 2 3
ilias43 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σε ίδιες ιντσες, λίγο πιο οικονομικό, με λίγο χειρότερο επεξεργαστή αλλά με περισσότερα έτη αναβαθμίσεων καθότι 2024 μοντέλο, το Sony Xperia 10 vi... Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από ilias43 1
gkarako Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δυστυχώς η ευτυχώς, γιατί είμαι φουλ ευχαριστημένος με το np2, ήταν η πρώτη μου επιλογή όταν έψαχνα κινητό πριν κάποιους μήνες αλλά ήταν πανάκριβο. Κρίμα που δεν τσουλησε ιδιαίτερα και χάσαμε ένα ακόμα μικρό κινητό. Όποιος ψάχνει για συσκευή σχεδιασμένη για ανθρώπινα χέρια το χτυπάει χωρίς δεύτερη σκέψη. 2
terry308 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Χθες που το έβλεπα έδινε δώρο και την προστασία συσκευής Πλαισίου 1 έτους, κόστους 45.90€.. σήμερα δεν το έχει ως δώρο. Στο gsmarena το έβαλα σε σύγκριση με το iPhone 15 pro που έχω και είναι ίδια στις διαστάσεις... αυτός είναι κι ο λόγος που επέλεξα το pro από το pro max, η λειτουργία του με ένα χέρι και το μέγεθός του, 1
cosmo21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, ilias43 said: Σε ίδιες ιντσες, λίγο πιο οικονομικό, με λίγο χειρότερο επεξεργαστή αλλά με περισσότερα έτη αναβαθμίσεων καθότι 2024 μοντέλο, το Sony Xperia 10 vi... Φιλε μου, δεν ειναι λιγο χειροτερος επεξεργαστης. Ειναι τουλαχιστον 2 ολοκληρα tier κατω. Για τα αλλα δεν σχολιαζω, δεν ξερω και δεν με απασχολουν. Αλλα μην συγκρινουμε ναυαρχιδα με το χειροτερο της επομενης εταιριας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα