Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ea6gka είπε

Πάρε το s23 με λίγα παραπάνω 

2 ώρες πριν, stark είπε

Σε 8/256 έκδοση έχω την εντύπωση ότι είναι αρκετά παραπάνω σε τιμή το S23.

Ας ήταν κ το 128 σ αυτή την τιμή. Έχουν διαφορά στο μέγεθος τα έχω πιάσει κ τα 2.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο μείον είναι πως η Android 15 θα είναι η τελευταία version που θα λάβει. 

Κατα τ άλλα τα σπάει ως "last living small flagship" και η τιμή δεν υπάρχει.

Επεξ/σία από kirmis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 17/12/2024 at 17:29, tutuyo said:

4300ma μπαταρια?

ευτυχισμενο το 2020

4300 σε αυτην την διασταση, καλα ειναι, πιο μεγαλες, πανε σε μεγαλυτερη διασταση κινητου/οθονης.

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.
4 ώρες πριν, anergos13 είπε

Οποιος μπορει να βρει τιμολογιο και να παει να παει με λιγα ευρω παραπανω το pixel 9 , να πιασουν τοπο τα λεφτα του!

Να το πάλι το άκυρο σχόλιο ,λές και δεν μπορείς και το Asus να το πάρεις με τιμολόγιο....

Επίσης τα 200ευρώ παραπάνω που έχει το Pixel 9 είναι το 50% των χρημάτων του Asus.... Τα ''΄λιγα ευρώ παραπάνω'' από που ακριβως προοκύπτουν?

• Like 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, Fulgore είπε

Να το πάλι το άκυρο σχόλιο ,λές και δεν μπορείς και το Asus να το πάρεις με τιμολόγιο....

Επίσης τα 200ευρώ παραπάνω που έχει το Pixel 9 είναι το 50% των χρημάτων του Asus.... Τα ''΄λιγα ευρώ παραπάνω'' από που ακριβως προοκύπτουν?

161€ λοιπον η διαφορα 

321€ vs 483€  ( τιμολογιο)

Αρχικα να πουμε λοιπον οτι η τιμη του Pixel ειναι εξαιρετικη , Γερμανικο Αμαζον +150€ αυτη τι στιγμή ..

Να κανουμε συγκριση λοιπον τι παραπανω παιρνει καποιος με τα 160€

Ενα χρονο νεωτερο τηλ !

Μια απ τις καλυτερες καμερες της αγορας

5.9' vs 6.3'

(5.9' ιντσες 2024 τηλεφω νο...σοβαρα τωρα?)

7!! vs 2  χρονια major αναβαθμισεις..

Λειτουργικο κομμενο και ραμμενο για το τηλ..

Καλυτερη μεταπωλητικη αξια!

Επεξ/σία από anergos13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, anergos13 said:

...

5.9' vs 6.3'
(5.9' ιντσες 2024 τηλεφω νο...σοβαρα τωρα?)

...

Δηλ, αμα θελει καποιος μικρο μεγεθος κινητο, πρεπει να παρει το Pixel με το ζορι?
Η επειδη δεν θελεις εσυ 5,9", πρεπει να μην θελει και κανενας αλλος στον κοσμο?
Υπαρχει λογος που ψηφιστηκε καλυτερο μικρο κινητο περισυ, προφανως υπαρχει κατηγορια μικρων, προφανως υπαρχουν πελατες που θελουν μικρο.
Αλλο παραδειγμα προσωπικο, θελω 2η συσκευη, εχω το Pixel 8 Pro, δεν θελω να κουβαλαω 2 μεγαλα, ηδη με ενοχλει το μεγεθος του 8 pro μερικες φορες, θελω το 2ο να ειναι μικρο, σουπερ επιλογη μου φαινεται το Asus.
Κατα τα αλλα, σεβαστα τα υπολοιπα επιχειρηματα σου, και 'γω αν δεν ειχα το 8 pro, και ηθελα ενα βασικο κινητο, αναμεσα στα δυο αυτα, το pixel 9 θα διαλεγα (τουλαχιστον λογω καμερας). Αλλα αυτο που ισχυει για μενα, δεν ισχυει για ολους, σεβαστες ολες οι διαφορετικες αναγκες.
Και κατι "παραδοξο":
Σε εναν χρονο απο τωρα, το Pixel 8 Pro που εχω, θα γινει 9 pro σιγουρα, αν οχι 10/10 pro!
Σιγουρα λοιπον, οντως θα χρειαστει η μεταπωλητικη αξια του 8/9. 😋
Αντιθετως το Asus, θα παραμεινει σαν καλυτερο 2ο μικρο και του χρονου και ισως πολυ περισσοτερο 😏
Θα το εχω παρει φθηνα και θα "μεινει".
Το Pixel το εχω παρει/θα το εχω παρει ακριβοτερα και θα "φυγει".

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 3
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, nek4d είπε

Δηλ, αμα θελει καποιος μικρο μεγεθος κινητο, πρεπει να παρει το Pixel με το ζορι?
Η επειδη δεν θελεις εσυ 5,9", πρεπει να μην θελει και κανενας αλλος στον κοσμο?
Υπαρχει λογος που ψηφιστηκε καλυτερο μικρο κινητο περισυ, προφανως υπαρχει κατηγορια μικρων, προφανως υπαρχουν πελατες που θελουν μικρο.
Αλλο παραδειγμα προσωπικο, θελω 2η συσκευη, εχω το Pixel 8 Pro, δεν θελω να κουβαλαω 2 μεγαλα, ηδη με ενοχλει το μεγεθος του 8 pro μερικες φορες, θελω το 2ο να ειναι μικρο, σουπερ επιλογη μου φαινεται το Asus.
Κατα τα αλλα, σεβαστα τα υπολοιπα επιχειρηματα σου, και 'γω αν δεν ειχα το 8 pro, και ηθελα ενα βασικο κινητο, αναμεσα στα δυο αυτα, το pixel 9 θα διαλεγα (τουλαχιστον λογω καμερας). Αλλα αυτο που ισχυει για μενα, δεν ισχυει για ολους, σεβαστες ολες οι διαφορετικες αναγκες.
Και κατι "παραδοξο":
Σε εναν χρονο απο τωρα, το Pixel 8 Pro που εχω, θα γινει 9 pro σιγουρα, αν οχι 10/10 pro!
Σιγουρα λοιπον, οντως θα χρειαστει η μεταπωλητικη αξια του 8/9. 😋
Αντιθετως το Asus, θα παραμεινει σαν καλυτερο 2ο μικρο και του χρονου και ισως πολυ περισσοτερο 😏
Θα το εχω παρει φθηνα και θα "μεινει".
Το Pixel το εχω παρει/θα το εχω παρει ακριβοτερα και θα "φυγει".

Σεβαστη η αποψη σαυ...αλλα ποσοι εκει εξω εχουν την " πολυτελεια " να εχουν δυο συσκευες?

Η συντριπτική πλειοψηφία εχει μια και καλη , και ναι σ αυτη την περιπτωση το Pixel ειναι το καλυτερο απ ολες τις αποψεις.

και οσο αφορα το μεγεθος το Pixel 9 (σκετο) ειναι σε επισης εξαιρετικο  ΜΕΣΑΙΟ μεγεθος ,

οτι καλυτερο δλδ !

η μεταπωλητικη αξια του Pixel ειναι δεδομενη και λογω ονοματος και λογω των πολυετων αναβαθμισεων ...

• Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, anergos13 said:

Σεβαστη η αποψη σαυ...αλλα ποσοι εκει εξω εχουν την " πολυτελεια " να εχουν δυο συσκευες?

Η συντριπτική πλειοψηφία εχει μια και καλη , και ναι σ αυτη την περιπτωση το Pixel ειναι το καλυτερο απ ολες τις αποψεις.

και οσο αφορα το μεγεθος το Pixel 9 (σκετο) ειναι σε επισης εξαιρετικο  ΜΕΣΑΙΟ μεγεθος ,

οτι καλυτερο δλδ !

η μεταπωλητικη αξια του Pixel ειναι δεδομενη και λογω ονοματος και λογω των πολυετων αναβαθμισεων ...

Αυτές τις υπερβολές δε μπορώ...

Καλύτερη μεταπωλητική αξία του Pixel 9, από τα οποία θα έχει πλημμυρίσει η αγορά; Αμφιβάλλω αλλά θα το δούμε.

Αν κάποιος θέλει μικρότερη συσκευή, το Asus είναι αντικειμενικά καλύτερο. Έχει θύρα 3.5mm.

O επεξεργαστής του Pixel, βγήκε ένα χρόνο μετά του Z10 με επιδόσεις 2 χρόνων πίσω στη καλύτερη.

Κι όλα αυτά 200€ φθηνότερα. Ο περισσότερος κόσμος δε μπορεί να πάρει με τιμολόγιο.

Στα υπέρ του P9, η καλύτερη κάμερα και οι αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Μόλις το πήρα

Αν έχετε τιμολόγιο είναι εξαιρετική αγορά για 2.5 έτη στα 321€

Και εξαιρετική ποιότητα

Ίσως λίγο παραπάνω bezel κάτω

Αλλά οκ....

Μικρή συσκευή με jack....

Πολύ γρήγορο

Κάμερα αξιοπρεπής και πανω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...