Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι αρκετά πιο σβέλτοτο μοτερ του xmax στις χαμηλές, σε επιταχύνσεις από φανάρι ή για προσπέραση, έχοντας τα οδηγήσει και τα δύο αρκετά αυτή την εικόνα έχω.

Δεν το κάνει μόνο το βάρος ευέλικτο, αλλά το γενικότερο στήσιμο. Το Forza είναι λίγο πιο touring και πολυτελές, το xmax πιο sport. Πράγμα που ισχύει στα περισσότερα συγκρίσιμα μοντέλα της Honda με την Yamaha.

Δημοσ.

Δεν θα πηγαινα ποτε Αθηνα Θεσσαλονικη με μονοκυλινδρο σκουτερ, (καταπονηση μηχανης, κραδασμοι, ελειψη δυναμης στα προσπερασματα). Φυσικα μπορεις να πας κ με παπακι, αλλα στοχος ειναι να παμε ταξιδι με ταχυτητα κ ασφαλεια. Σε αυτα τα χρηματα, σε σκουτερ, προτεινω kymko 550 ή maxsym 508, μεταχειρισμενο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/12/2024 στις 10:33 ΜΜ, NoJobs είπε

Γεια σας φιλοι μου.
Μετα απο αρκετα χρονια πισω απο τιμονι auto αποφασισα να παω σε moto.
budget 6500 €
Αυτοματο
καινουργιο η μεταχειρισμενο.
Σιγουρα να εχει χωρο κατω απο την σελα και να μπορει να κινηθει αθηνα αλλα και εκτος αν πχ χρειαστει να παω αθηνα χαλκιδα η αθηνα θεσσαλονικη να μπορει να βγει εθνικη.

αν ειναι δυνατον να εχει καλη ποιοτητα πλαστικων και οχι τριξυματα θα το εκτιμουσα
Εαν ζηταω πολλα μου λετε μιας και δεν εχω μετρο συγκρισεις 

Με ενδιαφερει να παρω κατι καλο και να μην θελει 1000 ευρω το service και σιγουρα να υπαρχουν μαστορες στην αγορα.

δεχομαι προτασεις για να δω διαφορα. 

Πειτε μου οσο πιστευεται οτι θα με καλυπταν για να τα δω και οπτικα! 

σαν σκουτερας μια ζωη :)

θα σου ελεγα

το forza 350 δεν ειναι καν ιαπωνικο και εχουν αρκετα παραπονα αυτοι που γνωριζουν απο μοτο(δεν το εχω κανει βολτα)

1 τμαχ 500-530 αναλογα αν εχεις παρκιν αν δεν σε χαλαει και τοσο πολυ καταναλωση 5-5.5 λιτρα (ανετο στην πολη πολυ καλα πλαστικα κλπ με ακριβα σερβις)
2 tl 500 για τα χρηματα του ειναι τιμια επιλογη
3 ak 550 απο 2018+
4 δες αν σου ταιριαζει το xadv 750 τα πρωτα που βγηκαν  ειναι ψιλο φτηνα

5 εγω εχω forza 750
οτι καλυτερο ειχα ποτε για τα δικα μου δεδομενα... καταναλωση 3.8-4.5
σερβις 100 ευρω ανα 10,000χλμ
γυρνας ολη την ευρωπη

γενικα οτι ειναι με cvt μεταδοση εχει συνεχεια εξοδα στα σερβις του δυστυχως

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stel106 είπε

σαν σκουτερας μια ζωη :)

θα σου ελεγα

το forza 350 δεν ειναι καν ιαπωνικο και εχουν αρκετα παραπονα αυτοι που γνωριζουν απο μοτο(δεν το εχω κανει βολτα)

1 τμαχ 500-530 αναλογα αν εχεις παρκιν αν δεν σε χαλαει και τοσο πολυ καταναλωση 5-5.5 λιτρα (ανετο στην πολη πολυ καλα πλαστικα κλπ με ακριβα σερβις)
2 tl 500 για τα χρηματα του ειναι τιμια επιλογη
3 ak 550 απο 2018+
4 δες αν σου ταιριαζει το xadv 750 τα πρωτα που βγηκαν  ειναι ψιλο φτηνα

5 εγω εχω forza 750
οτι καλυτερο ειχα ποτε για τα δικα μου δεδομενα... καταναλωση 3.8-4.5
σερβις 100 ευρω ανα 10,000χλμ
γυρνας ολη την ευρωπη

γενικα οτι ειναι με cvt μεταδοση εχει συνεχεια εξοδα στα σερβις του δυστυχως

Το φορζα 750 δεν κάνει για πόλη. Βαρυ και το πνίγεις στην κινηση.Το είχα. Το μόνο καλό είναι η χαμηλή κατανάλωση. Τώρα αν γυρνάς την Ευρώπη δικαβαλος και τριβαλιτσος αυτό παίζετε.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Το φορζα 750 δεν κάνει για πόλη. Βαρυ και το πνίγεις στην κινηση.Το είχα. Το μόνο καλό είναι η χαμηλή κατανάλωση. Τώρα αν γυρνάς την Ευρώπη δικαβαλος και τριβαλιτσος αυτό παίζετε.

ισως μεσα στην ΑΘηνα με φουλ κινηση να ειναι λιγο ζορικο δεν το γνωριζω ειμαι επαρχια..
Ευρωπη γυρναει πολυ ευκολα ασχετα που ειναι ψιλοαργο !

• Like 1
Δημοσ.

Βάζει ο ts θέμα με σκούτερ στην Αθήνα με μπάτζετ μέχρι 6000,  του προτείνει ο άλλος μηχανή 750 κυβικά με διπλή τιμή για να γυρίζει όλη την Ευρώπη Cat Please GIF

• Haha 1
Δημοσ.

Πηρα ενα Zontes 350 E 4500Ε με 9000 χιλιομετρα καινουργια λαστιχα και πολλα εξτρα. Μεχρι στιγμης παει τρενο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν καιει και τιποτα 

• Like 2
Δημοσ.

Εξαιρώντας της Θεσ/νίκη, ένα Beverly 300 στα 5100 καινούργιο και σου μένουν και χρήματα. ανά 5000 χλμ μικρό σέρβις, στα 20k ιμάντας, περίπου 4lt/100 εντός πόλης, σίγουρα θα σε φτάσει Χαλκίδα. Χωράει ένα full face κράνος κάτω από τη σέλα και είναι άνετο. Εδώ που έφτσαν οι τιμές των sym (και τα ανταλλακτικά τους.....) και λαμβάνοντας υπόψιν τα γελοία service του kymco x-town (ανά 3k λάδια και 18k ιμάντα), σε συνδυασμό με τα 6150 του sh και 6790 των xmax/forza.

Το καινούργιο έρχεται με κινητήρα 310cc, δεν ξέρουμε τιμές ακόμα ούτε πότε θα έρθει, αν θες περιμένεις.

Δημοσ.
Στις 31/12/2024 στις 10:05 ΜΜ, telis είπε

Βάζει ο ts θέμα με σκούτερ στην Αθήνα με μπάτζετ μέχρι 6000,  του προτείνει ο άλλος μηχανή 750 κυβικά με διπλή τιμή για να γυρίζει όλη την Ευρώπη Cat Please GIF

υπαρβαλεις παιχτη... πανε εσυ Αθηνα θεσσαλονικη με beverly αν θες προβλημα σου

τα μηχανακια που εγραψα ειναι 5-6κ και το τελευταιο παιζει +2 αλλα κερδιζεις μακροχρονια απο σερβις καταναλωση κλπ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...