NoJobs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Γεια σας φιλοι μου. Μετα απο αρκετα χρονια πισω απο τιμονι auto αποφασισα να παω σε moto. budget 6500 € Αυτοματο καινουργιο η μεταχειρισμενο. Σιγουρα να εχει χωρο κατω απο την σελα και να μπορει να κινηθει αθηνα αλλα και εκτος αν πχ χρειαστει να παω αθηνα χαλκιδα η αθηνα θεσσαλονικη να μπορει να βγει εθνικη. αν ειναι δυνατον να εχει καλη ποιοτητα πλαστικων και οχι τριξυματα θα το εκτιμουσα Εαν ζηταω πολλα μου λετε μιας και δεν εχω μετρο συγκρισεις Με ενδιαφερει να παρω κατι καλο και να μην θελει 1000 ευρω το service και σιγουρα να υπαρχουν μαστορες στην αγορα. δεχομαι προτασεις για να δω διαφορα. Πειτε μου οσο πιστευεται οτι θα με καλυπταν για να τα δω και οπτικα!
SakafliaC Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Forza 350 από εμένα σχεδόν μονόδρομος γι αυτά που περιγράφεις, αλλά περίμενε να σου γράψουν κλασικά να πάρεις και Sym ή Kymco για να πας Θεσσαλονίκη.. 3
NoJobs Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, SakafliaC είπε Forza 350 από εμένα σχεδόν μονόδρομος γι αυτά που περιγράφεις, αλλά περίμενε να σου γράψουν κλασικά να πάρεις και Sym ή Kymco για να πας Θεσσαλονίκη.. Δεν αξιζουν ; Ρωταω γιατι δεν εχω ιδεα απο μηχανακια και απο οσους ρωταω με εχουν μπερδεψει
Fronimitis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, NoJobs είπε Δεν αξιζουν ; Ρωταω γιατι δεν εχω ιδεα απο μηχανακια και απο οσους ρωταω με εχουν μπερδεψει Σαν σκουτερ αξίζουν φυσικά, αλλά τα συνεργεία είναι όλα για κλωτσιές. Είχα Sym Cruisym 300 και γι'αυτό η άποψη αυτή. Τώρα είμαι κάτοχος Forza 350 του 23. Έχει πολλά καλά, αλλά κι αρκετά κακά με πρώτο από όλα την τιμή του. Όμως στα μέχρι 400 κυβικά δεν μπορώ να βρω άλλο που θα με κέρδιζε να αγοράσω. Για τα Κινέζικα δεν έχω άποψη, όμως δεν θα επένδυα 5000-6000€ ακόμα. Ας τα δούμε πρώτα κάποια χρόνια στην αγορά πως θα πάνε και βλέπουμε.
NoJobs Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Σαν σκουτερ αξίζουν φυσικά, αλλά τα συνεργεία είναι όλα για κλωτσιές. Είχα Sym Cruisym 300 και γι'αυτό η άποψη αυτή. Τώρα είμαι κάτοχος Forza 350 του 23. Έχει πολλά καλά, αλλά κι αρκετά κακά με πρώτο από όλα την τιμή του. Όμως στα μέχρι 400 κυβικά δεν μπορώ να βρω άλλο που θα με κέρδιζε να αγοράσω. Για τα Κινέζικα δεν έχω άποψη, όμως δεν θα επένδυα 5000-6000€ ακόμα. Ας τα δούμε πρώτα κάποια χρόνια στην αγορά πως θα πάνε και βλέπουμε. Καταλαβαίνω πως το λες.
mp123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Αν και χοντακιας yamaha xmax 300. Τίποτε άλλο στα χρήματα αυτά. 1
mp123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, NoJobs είπε adv 350 ? κατι zontes 350 αξιζουν; Adv τζάμπα λεφτά. Ζοντες επιζώντες ούτε από έξω. Πάρε ένα χμαξ 300 και τέλος. Η κορυφή των σκουτερ. Μουρατο, μεταπωλητικη τιμή ή κορυφαία. Τι το ψάχνεις αφού έχεις το budjet. Πήγαινε παρτο με κλειστά τα ματιά. 1
Sorath Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Forza 350 όπως ειπώθηκε. Για αυτά που ζητάει είναι το ιδανικό. Ενναλακτικά Zontes E350, το οποίο είναι απίστευτο ειδικά για την τιμή του. 1
Fronimitis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, NoJobs είπε adv 350 ? κατι zontes 350 αξιζουν; Το adv 350 για μένα είναι πολύ καλή επιλογή αλλά για χειμώνα έχει την χειρότερη προστασία. Αμορτισέρ μπροστινά,τα καλύτερα της κατηγορίας,τα πίσω σκληρά. Θα σε κουράσει στην κίνηση το μεγάλο τιμόνι που είναι σαν μηχανής,και δεν θα χώρας πιο δύσκολα. Αν το θες για όλο τον χρονο,ακόμα και στα καλά κρύα,καλύτερα άστο... Το Zontes δυνατό, φτηνό,έχει τα πάντα πάνω του,αλλά Κινέζος. Σήμερα τα έχει,αύριο δεν ξέρεις πόσα από αυτά θα δουλεύουν. Το Xmax 300,είναι επίσης πολύ καλή επιλογή.θεωρω όμως το Forza λίγο καλύτερο,λόγω ηλεκτρικής ζελατίνας.Δεν βλέπω το Xmax 300 να υπερτερεί κάπου αν εξαιρέσεις τα φτηνότερα τέλη κυκλοφορίας.
JimxxZe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ θα πήγαινα στο SYM ADX 300, ολόφρεσκο μοντέλο με πολλή τεχνολογία και πανέμορφο. Σου μένει και 1μιση χιλιάρικο στην άκρη. Τα είδαμε και τα Γιαπωνέζικα με τα φθαρμένα πλαστικά σε μερικούς μήνες (ADV 350) και τα μπροστινα ντουλαπάκια να ανοίγουν μόνα τους σε λακούβες (xmax 300) Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2024 από JimxxZe
Ace Of Spades Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) +1 για το Forza350. Το "χτύπησα" στα 4χιλιαρικάκια πρίν ένα 4μηνο με 22k χιλ, έχω γύρω στα 29k τώρα. Πολύ χώρο από κάτω και ωραία οδήγηση. Με έναν κύριο που το συζήτησα μου είπε πως και αυτός είναι πολύ ευχαριστιμένος και κάνει και μιά φορά το μήνα το Αθήνα- Θεσσαλλονίκη. Κατανάλωση προσωπικά μόνιμα 4lt/100 έχω με "επιθετική" οδήγηση στην κίνηση και στην Αττική θα πιάσω και τα 140 για κάμια 10αρία χιλιόμετρα την μέρα. Το X-Max 300 είναι πολύ πιο όμορφο αδιαμφισβήτητα. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από Ace Of Spades
basilis_k6 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Forza 350: 6.490€ (από 6.790€) εχει στοκ 2024 για μερικες μερες η μηνες πλεον σε αυτη την τιμη. δεν θα κοιτουσα κατι αλλο αν με ενδιαφέρει ΚΑΙ η μεταπωληση. βεβαια θεωρω οτι σε αυτα τα λεφτα πλεον παιρνεις μοτοσυκλέτες που κανενα σκουτερ δεν μπορει να πλησιασει. αλλα θες αυτοματο οποτε..
SakafliaC Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Στις 17/12/2024 στις 7:44 ΠΜ, NoJobs είπε adv 350 ? κατι zontes 350 αξιζουν; Το adv πολύ ακριβό γι αυτά που προσφέρει. Φοράει ίδιο μοτερ με το forza απλά να ξέρεις. Το zontes από εμένα για τη χρήση που θες είναι όχι. Γενικότερα σου είπα εξ αρχής γι αυτά που γράφεις το Forza 350 είναι το ιδανικό και το επιβεβαιώνουν και άλλοι απ ότι βλέπω. Αν δε σ αρέσει δεύτερη επιλογή είναι το xmax, το οποίο μέσα στην πόλη είναι πολύ πιο σβέλτο και αρκετά πιο ευέλικτο αλλά στο Αθήνα-Θεσσαλονίκη υπερέχει το Forza. Το εμφανισιακό είναι καθαρά προσωπικό θέμα.
Fronimitis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Το adv πολύ ακριβό γι αυτά που προσφέρει. Φοράει ίδιο μοτερ με το forza απλά να ξέρεις. Το zontes από εμένα για τη χρήση που θες είναι όχι. Γενικότερα σου είπα εξ αρχής γι αυτά που γράφεις το Forza 350 είναι το ιδανικό και το επιβεβαιώνουν και άλλοι απ ότι βλέπω. Αν δε σ αρέσει δεύτερη επιλογή είναι το xmax, το οποίο μέσα στην πόλη είναι πολύ πιο σβέλτο και αρκετά πιο ευέλικτο αλλά στο Αθήνα-Θεσσαλονίκη υπερέχει το Forza. Το εμφανισιακό είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Για ποιο λόγο θεωρείς ότι υπερέχει το Xmax στην κίνηση, όταν το Forza έχει μήκος 2145χιλ έναντι 2180 του Xmax, και σε πλάτος 754χιλ έναντι 795; Και βάρος έχουν παρόμοιο.Και μοτέρ το Honda έχει ελάχιστα πιο δυνατό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα