Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για ftp e-mail

gfilippas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα φώτα σας παιδια. Εχω αγοράσει χώρο σε έναν ftp sever. Εχω κατωχυρώσει ένα όνομα τύπου name.com. Μαζί με αυτό έχω και e-mail address τύμου [email protected]. Απο δω και πέρα τι πρεπει να κάνω για να διαχειριστώ το e-mail? δηλ. να βλέπω, να στέλνω και να διαγράφω τα mails?

Δημοσ.

Ευχαριστώ Leibniz. Όντως δεν έχω καθόλου οδηγίες και είναι δύσκολο να επικοινωνίσω μαζί τους (Ιταλία).

Θα ψάξω να τους βρώ.

Δημοσ.

Βασικά, είπες ότι αγόρασες χώρο σε ένα FTP server, όχι dedicated server. Θα πρέπει να κοιτάξεις αν παρέχει επιπρόσθετα χώρο για ηλεκτρονική αλληλογραφία το πακέτο που αγόρασες από την ιταλική εταιρεία...

Δημοσ.

Είναι λίγο μπερδεμένη η ιστορία του πως κατέληξα σ΄αυτούς. Ο ιδιοκτήτης του server είναι γνωστός ενός γνωστού μου -αστα να πάνε- και όσο για το site τους, αν το ξερα, θα έβρισκα και άκρη. Το μόνο που έχω τώρα, είναι ένα mail από κάποιον Marco Valentino που μου δίνει username και password, με πληροφορεί για το πότε θα έιναι ενεργό και μου λέει ότι μου παρέχει e-mail address.

Ο Marco Valentino δεν απάντησε πάντως σε e-mail που του έστειλα για settings. Την ερώτηση την έκανα για να μάθω, από τους πιο ειδικούς εδώ, αν υπάρχει κάποια λογική στην όλη ιστορία, κάτι δηλαδή σαν την απάντηση του Leibniz. Το δοκιμάζω και επανέρχομαι.

Δημοσ.

Tα κατάφερα τελικά. Είχε δίκαιο ο Leibniz.

Η λογική ήταν αυτην τελικά. Απλά έπρεπε να μπει ολόκλρηρο το domain. To ίδιο πράγμα και στον POP3 και στον SMTP.

Ευχαριστώ και τον stoidis για το pm. Με το control panel μόνο δεν βρήκα τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...