gfilippas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Τα φώτα σας παιδια. Εχω αγοράσει χώρο σε έναν ftp sever. Εχω κατωχυρώσει ένα όνομα τύπου name.com. Μαζί με αυτό έχω και e-mail address τύμου [email protected]. Απο δω και πέρα τι πρεπει να κάνω για να διαχειριστώ το e-mail? δηλ. να βλέπω, να στέλνω και να διαγράφω τα mails?
Leibniz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Setareis to outlook me tis odhgies pou sou edwsan apo ekei pou phres to server. An de sou esteilan tpt, koita to faq tous 'h epikoinwnise mazi tous na sou dwsoun odhgies.
gfilippas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Ευχαριστώ Leibniz. Όντως δεν έχω καθόλου οδηγίες και είναι δύσκολο να επικοινωνίσω μαζί τους (Ιταλία). Θα ψάξω να τους βρώ.
JoKo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Βασικά, είπες ότι αγόρασες χώρο σε ένα FTP server, όχι dedicated server. Θα πρέπει να κοιτάξεις αν παρέχει επιπρόσθετα χώρο για ηλεκτρονική αλληλογραφία το πακέτο που αγόρασες από την ιταλική εταιρεία...
gfilippas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Απο ότι λέει το e-mail που πήρα, παρέχει. Ακόμα δεν κατάφερα να τους βρώ πάντως.
Leibniz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Kala mexri na tous vreis dokimase: Username to username tou ftp sou. Password to password tou ftp sou. POP3 mail.todomainsou.gr px 'h http://www.todomainsou.gr SMTP ton smtp server pou sou dinei o ISP sou. Koitakses sto site tous mhpws exoun odhgies?
tsig Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 giati den mas dineis to site poy ekanes thn agora mhpos kai broyme th lisi
gfilippas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Είναι λίγο μπερδεμένη η ιστορία του πως κατέληξα σ΄αυτούς. Ο ιδιοκτήτης του server είναι γνωστός ενός γνωστού μου -αστα να πάνε- και όσο για το site τους, αν το ξερα, θα έβρισκα και άκρη. Το μόνο που έχω τώρα, είναι ένα mail από κάποιον Marco Valentino που μου δίνει username και password, με πληροφορεί για το πότε θα έιναι ενεργό και μου λέει ότι μου παρέχει e-mail address. Ο Marco Valentino δεν απάντησε πάντως σε e-mail που του έστειλα για settings. Την ερώτηση την έκανα για να μάθω, από τους πιο ειδικούς εδώ, αν υπάρχει κάποια λογική στην όλη ιστορία, κάτι δηλαδή σαν την απάντηση του Leibniz. Το δοκιμάζω και επανέρχομαι.
stoidis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Μήπως υπάρχει κάποιο control panel μέσα από το οποίο θα μπορείς να διαχειρίζεσαι το χώρο σου;
gfilippas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Tα κατάφερα τελικά. Είχε δίκαιο ο Leibniz. Η λογική ήταν αυτην τελικά. Απλά έπρεπε να μπει ολόκλρηρο το domain. To ίδιο πράγμα και στον POP3 και στον SMTP. Ευχαριστώ και τον stoidis για το pm. Με το control panel μόνο δεν βρήκα τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.