Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, doubleh είπε

Να σαι καλά ρε φίλε.

Αλήθεια, τι συζητάμε; και γιατί;

Είμαστε στο 2024;

Ή μήπως λίγο πριν το 2000 άρχισε να πηγαίνει προς τα πίσω!

Νομίζω έχουμε δώσει πολλή αξία στους ηλιθιους αυτού του κόσμου!

Πριν το 2000 ο χαζός του χωριού μου είχε τις θεωρείες του και ολα καλα. Ήταν και μόνος του οπότε είχε χαμηλά τη μπάλα.
Μετά το 2000 ο χαζός του δικου μου χωριού βρήσκει με το ιντερνετ τον χαζό του δικού σου χωριού και γίντοναι πολλοι. Επειδή φαίνονται πολλοί έχουν την επιβεβαίωση και το ανάλογο θάρρος που τους προσφέρει η μαζωξή τους.

Επεξ/σία από Grfoxz
  • Like 5
Δημοσ.
9 ώρες πριν, safridia είπε

Αδερφια μην μασατε, οκ μπορει να μην ειναι επιπεδη η Γη αλλα το συμπαν μας ειναι επιπεδο, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ
Χαθηκε μια μαχη αλλα μια αλλη ξεκιναει

Μην το γελάς...

The holographic principle basically says the world we see with its three dimensions and one dimension of time is an approximation of something more fundamental that is two dimensional.

https://www.scientificamerican.com/article/is-our-universe-a-hologram-physicists-debate-famous-idea-on-its-25th-anniversary1/

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, GiorgosT είπε

Και γιατί μας νοιάζει τι γνώμη έχει ένας βλαμμένος ψέκας (ναι, οκ, πλεονασμός εδώ το βλαμμένος) ώστε να του την αλλάξουμε; Δηλαδή, πραγματικά, τι νόημα έχει ο διάλογος με πυροβολημένους που πιστεύουν εν έτει 2024 πως η Γη είναι επίπεδη;

Στην τελική, ας πιστεύει και στο ιπτάμενο μακαρονοτέρας...

Στο ιπταμενο μακαρονοτερας καθως και σε αλλες ανυπαρκτες ''θεοτητες'', δημοφιλεις ή μη, πιστευει το 90% του πληθυσμου της γης. Με αλλα λογια το 90% του πληθυσμου της γης ειναι το ιδιο βλαμμενοι με τους flat earthers, μη σου πω περισσοτερο

Επεξ/σία από crom251
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mixalis_1977 είπε

ειπαμε ... η γη ΔΕΝ ειναι επιπεδη ... ειναι .... κουφια ... μη λεμε τα ιδια... και στο κεντρο δεν εχει πυρηνα... εχει ηλιο για να στεγνωνουν τα ρουχα 😁

οπου ο Μουσηγέτης, Σιντάλκας, ο Αγνόμαντις, Αληθής, Δαφναίος, Μαντικός, Μοιραγέτης, Προόψιος, Κουροτρόφος, Ολβιουργός, Φάνης, Αλεξίκακος, Αγρέτης, Αμυκλαίος, Δειραδιώτης, Επάκυιος, Τελέστωρ,  Κάρνειος, Κιθαρωδός, Κουροτρόφος, Ογκεάτας, Πύθιος, Σπόνδιος, Δήλιος, Πήκτης,  Φωτοδότης, Ακερσεκόμης, Αειγενέτης, Σιντάλκας, Φοίβος Απόλλωνας φυλάκισε τα 72 ρυπαρα γένη και η είσοδος της (κούφιας γης) είναι στην έρημο Τακλαμακαν που ο μέγας στρατηλατης Αλεξανδρος εξεστράτευσε για να σφραγίσει τις γυάλινες πύλες ωστε να μην βγουν ξανα εξω τα ρυπαρα γένη μέχρι να έρθει ο Σαμαελ και να τα ελευθερώσει συμφωνα με την Αποκάλυψη λίγο πριν παρουμε την Πολη και έρθει η δευτέρα παρουσια οπου ο Ιησους θα κατέβει με τις νεφέλες για να παρει 144.000 πολεμιστές  των ΕΛ για να εκστρατεύσει μαζι με τον βασιλέα Ιωάννη στην τελευταία εκστρατεία στην γη Μαγγωγ έξω απο το Ισραηλ εναντιων του Σαμαελ και των 72 βασιλεων. Γιατι ο καιρος γαρ εγγυς. Σηκωθειτε τώρα απο κρεβατια ανακληνδρα ντιβανοκασελες μπαουλοντιβανα και τηλεφωνηστε κάμερα σε εμενα!!!!!!!!!!!

Γιατι όταν εμεις γράφαμε επη ο Τόλκιν πηγαινε στα μικρα νηπια....

Επεξ/σία από PLHROPPP
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε

οπου ο ακερσεκόμης συντάλκας αειγενετης εκατηβολος μουσηγετης Φοιβος Απόλλωνας φυλάκισε τα 72 ρυπαρα γένη και η είσοδος της (κούφιας γης) είναι στην έρημο Τακλαμακαν που ο μέγας στρατηλατης Αλεξανδρος εξεστράτευσε για να σφραγίσει τις γυάλινες πύλες ωστε να μην βγουν ξανα εξω τα ρυπαρα γένη μέχρι να έρθει ο Σαμαελ και να τα ελευθερώσει συμφωνα με την Αποκάλυψη λίγο πριν παρουμε την Πολη και έρθει η δευτέρα παρουσια οπου ο Ιησους θα κατέβει με τις νεφέλες για να παρει 144.000 πολεμιστές για να εκστρατεύσει μαζι με τον βασιλέα Ιωάννη στην τελευταία εκστρατεία στην γη Μαγγωγ έξω απο το Ισραηλ εναντιων του Σαμαελ και των 72 βασιλεων. Γιατι ο καιρος γαρ εγγυς. Σηκωθειτε τώρα απο κρεβατια ανακληνδρα ντιβανοκασελες μπαουλοντιβανα και τηλεφωνηστε για να μαθετε όσα οι ψαγμένοι ξέρουν......

Γιατι όταν εμεις γράφαμε επη ο Τόλκιν πηγαινε στα μικρα νηπια....

κάμερα σε ΕΜΕΝΑ !!!!🤣

• Like 1
Δημοσ.

Ο βλαμμένος πάντα βλαμμένος ότι και αν παραδεχθεί. Ενώ δεν τίθεται άξιο σημασίας το γεγονός ότι μερικοί τρελοί πιστεύουν σε τέτοιες γελοίες θεωρίες, το γεγονός ότι υπάρχουν είναι ανησυχητικό! Δίχως να είμαι ρατσιστής γιατί όταν κάποιος έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο απλά υπάρχει κατανόηση αλλά όταν επηρεάζει το κοινό σύνολο είναι μεγάλο το πρόβλημα και κάποιος πρέπει να τους σταματήσει από το να ασχολείται να τους δείξει πια είναι η πραγματικότητα. Μιλάμε για μεγάλους μορφωμένους ανθρώπους οπότε πρόκειται σίγουρα για εγκεφαλική δυσλειτουργία.

• Like 1
Δημοσ.

"Δεν σημαίνει ότι ο χάρτης AE ή η θεωρία της επίπεδης Γης έχουν καταρριφθεί. Ίσως κάποιος έχει την απάντηση. Εγώ προσωπικά δεν την έχω αυτή τη στιγμή."

Δε βγαίνουν τα κουκιά μεγάλε τι επιμένεις;

• Haha 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, cpc464 είπε

Αν η γή είναι επίπεδη γιατί η άκρη της δεν είναι τουριστικός προορισμός;.

Εδώ που τα λέμε την Παταγονία έτσι την αποκαλούν, άκρη του κόσμου... 

DEBUNKED !  

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, crom251 είπε

Στο ιπταμενο μακαρονοτερας καθως και σε αλλες ανυπαρκτες ''θεοτητες'', δημοφιλεις ή μη, πιστευει το 90% του πληθυσμου της γης. Με αλλα λογια το 90% του πληθυσμου της γης ειναι το ιδιο βλαμμενοι με τους flat earthers, μη σου πω περισσοτερο

η διαφορά είναι ότι η μη ύπαρξη θεού ή θεών δεν μπορεί να αποδειχθεί επιστημονικά ενώ το σχήμα της γης έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, tigergreg είπε

Καλα...ποσο  ματαιοδοξοι  ειναι  για  να  μπουν  στον  κοπο  να  αλλαξουν  την  γνωμη  ενος   ηλιθιου??🤣😍

Γνωστός youtuber ήταν οπότε για το χρήμα το έκαναν αλλιώς σιγά μην ασχοληθούν 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, nvel είπε

η διαφορά είναι ότι η μη ύπαρξη θεού ή θεών δεν μπορεί να αποδειχθεί επιστημονικά ενώ το σχήμα της γης έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

Επιστημονικά μπορείς να αποδείξεις κάτι που υπάρχει, όχι κάτι που φαντάζεται κάποιος.

Επίσης δεν μπορεί κανείς να αποδείξει επιστημονικά ότι έλαβε χώρα τρίμηνο φλερτ μεταξύ εμού και της Μόνικας Μπελούτσι. Αλλά δυστυχώς δεν με πιστεύει κανένας από τους φίλους μου. 

Ίσως γιατί αν εγώ έκανα τρεις μήνες αχαλίνωτο σεξ με τη Μόνικα, οι φίλοι μου δεν θα είχαν να περιμένουν αιώνια ζωή, πιλάφια και παρθένες και ό,τι άλλο υπόσχονται οι θρησκείες. Νομίζω παίζει κι αυτό ρόλο.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.

μάλλον δεν γνωρίζεις τις έννοιες της διαψευσιμότητας και της επαληθευσιμότητας, στο σχήμα της γης έχουν εφαρμογή στο θεό όχι.

Δημοσ.

Μήπως όμως η ήλιος που είδε ήταν ψεύτικος; Κάποια οφθαλμαπάτη που δημιούργησαν οι υπέρμαχοι της υποτιθέμενης σφαιρικής γης;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...