Δημοφιλής ανάρτηση Dimitris_1981 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 43
Noreak Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μπηκα, για να βγω, και να δω τα σχολια στο βιντεο. Epic. It's green screen and fake snow. 1 1
alexpap Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Και εγώ είμαι υποστηρικτής του τετράγωνου ήλιου αλλά ως μία έννοια μέσα από παραμόρφωση ότι αυτό που βλέπουμε στον ουρανό είναι μία οφθαλμαπάτη που σχηματίζεται στον εγκεφαλό μας σύμφωνα με την κάρτα γραφικών που έχουμε στο κεφάλι μας. Σημείωση: Στην πρώτη φωτογραφία στο βίντεο του youtube ο ήλιος δεν είναι λίγο ψηλά από τον ορίζοντα για μεσάνυχτα στην ανταρκτική ή μήπως αυτό που βλέπουμε είναι εξωγήινο διαστημόπλοιο και έχει ανάψει τα φώτα για να παρκάρει. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από alexpap 1
thn Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Οι γνωστοί flaters το κάνουν για τα λεφτά. Πατάνε επάνω στην απεριόριστη ηλιθιότητα του κόσμου και μέσω αυτής κερδίζουν αναγνωρισιμότητα. Κάποιοι μπήκαν στο παιχνίδι μπας και φάνε και αυτοί κάτι τις. Κάποιοι τώρα που το κοινό τους έχει μειωθεί, κοιτάνε πως να παραμείνουν στην επιφάνεια όσο μπορούν. Κάποιοι θα συνεχίσουν μέχρι να σβήσουν από την μνήμη των άλλων. Φυσικά υπάρχουν και φλαττερς που μπήκαν στο παιχνίδι λόγω άλλων. Ακριβώς σαν πυραμίδα σκαμ. Εγώ βάζω εσένα στο παιχνίδι, εσύ άλλους 5, αυτοί άλλους 15 και πάει λέγοντας. Το πολύ φαι θα το φάει ο πρώτος, λιγότερο ο δεύτερος, και λίγο λιγότερο οι άμεσα πιο κάτω. Μετά απλά τα πρόβατα. Μια κλασική ατάκα που κολλάει εδώ είναι, για τα λεφτά τα κάνω όλα για τα λεφτά. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, alexpap είπε Και εγώ είμαι υποστηρικτής του τετράγωνου ήλιου αλλά ως μία έννοια μέσα από παραμόρφωση ότι αυτό που βλέπουμε στον ουρανό είναι μία οφθαλμαπάτη που σχηματίζεται στον εγκεφαλό μας σύμφωνα με την κάρτα γραφικών που έχουμε στο κεφάλι μας. Σημείωση: Στην πρώτη φωτογραφία στο βίντεο του youtube ο ήλιος δεν είναι λίγο ψηλά από τον ορίζοντα για μεσάνυχτα στην ανταρκτική ή μήπως αυτό που βλέπουμε είναι εξωγήινο διαστημόπλοιο και έχει ανάψει τα φώτα για να παρκάρει. Είναι διαστημόπλοιο σχολής οδηγών απο το Αλφα του Κενταύρου κι εσυ το πέτυχες σε μάθημα παρκαρίσματος με οπισθογωνία Γενικά έρχονται στο δικό μας ηλιακό σύστημα για μαθήματα επειδή εχουμε λιγότερη κίνηση🤣 3
safridia Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Αδερφια μην μασατε, οκ μπορει να μην ειναι επιπεδη η Γη αλλα το συμπαν μας ειναι επιπεδο, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ Χαθηκε μια μαχη αλλα μια αλλη ξεκιναει 2
Fotoalexandros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Τρίχες! Η Γη είναι επίπεδη αλλά καμπυλώνει ο χωρόχρονος λόγω της ταχύτητάς της. 1
cpc464 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Αν η γή είναι επίπεδη γιατί η άκρη της δεν είναι τουριστικός προορισμός;. 2 6
safridia Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 ΥΓ Εαν δεν εχετε δει το βιντεο με τον.... (θα το πω οσο πιο ευγενικα γινεται) κατα καμενο επιπεδοκεφαλο που κανει "πειραματικη αποδειξη" με αλφαδολαστιχα δεν εχετε δει τιποτα 3
iJohnnyCash Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Υποψιάζομαι ότι οι αρθρογράφοι εδώ είναι εθελοντές, αλλά please ή γράψτε πιο περιληπτικά άρθρα ή βάλτε έστω το ένστικτο σας να λειτουργήσει. Κανένας επιστημονικός διάλογος δεν υπάρχει, και οι επιστήμονες δεν ξέρουν κανέναν Campanella. Όλο το flat earth πάντα συζητήθηκε σαν ένα λαϊκό φαινόμενο, και κυρίως σε blogs και. podcasts, αντε και καμιά εφημερίδα αμέσως μετά το trend dubai chocolate. 4
GiorgosT Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Και γιατί μας νοιάζει τι γνώμη έχει ένας βλαμμένος ψέκας (ναι, οκ, πλεονασμός εδώ το βλαμμένος) ώστε να του την αλλάξουμε; Δηλαδή, πραγματικά, τι νόημα έχει ο διάλογος με πυροβολημένους που πιστεύουν εν έτει 2024 πως η Γη είναι επίπεδη; Στην τελική, ας πιστεύει και στο ιπτάμενο μακαρονοτέρας... 2
MariosX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψω πως υπαρχουν εκεί έξω άτομα που πιστεύουν στα σοβαρά στην επίπεδη γη. Βαράω άρνηση να πιστέψω πως πιστεύουν στα σοβαρά και ότι απλά δεν τρολαρουν. Μου είναι κατηγορηματικά αδύνατον. Όσο για το βιντεάκι και το άρθρο θα πιστεύω πως γίνανε για λόγους οικονομας 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα