Dr.MikeD Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι για την αγορά μιας δεύτερης οθόνης υψηλής ανάλυσης για σύνδεση με τον iMac 27". Αναζητώ μια οθόνη που να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων, καθώς θα τη χρησιμοποιώ κυρίως για επαγγελματική χρήση. Ο προϋπολογισμός μου κυμαίνεται στα 550 ευρώ, με δυνατότητα αύξησης αν τα χαρακτηριστικά της οθόνης, το δικαιολογούν. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τις προτάσεις σας για μοντέλα που συνδυάζουν την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο και τη βοήθειά σας.
Jiakometi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα, Ρίξε μια ματιά σε αυτή. Ερχεται pro calibrated από το εργοστάσιο και έχει την δυνατότητα πολλών ρυθμίσεως σε σχέση με τα χρωματικά προφίλ. Νομίζω ότι (κοντά) στο budget σου είναι ότι καλύτερο. Η επόμενη λύση θα ήταν μια απλό την σειρά Ultrasharp της Dell αλλά νομίζω ότι εδώ η Asus υπερέχει. 1
1L1as Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) https://9to5mac.com/best-usb-c-thunderbolt-displays-mac/ Προσεξε τα ΡΡΙ σε οτι αγορασεις.... συστηνεται για λογους ευκρινειας να ειναι (κοντα στα) ειτε 220 ειτε 110 . Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από 1L1as 1
Jiakometi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, 1L1as είπε https://9to5mac.com/best-usb-c-thunderbolt-displays-mac/ Προσεξε τα ΡΡΙ σε οτι αγορασεις.... συστηνεται για λογους ευκρινειας να ειναι (κοντα στα) ειτε 220 ειτε 110 . Έχεις δίκιο βέβαια σε αυτό, αλλά για να το πετύχει θα πρέπει τουλάχιστον να διπλασιάσει το budget του….. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να πάει σε αυτήν, σε κάποια BenQ ή την Dell που αναφέρθηκε Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από Jiakometi 1
Dr.MikeD Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα, Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Σκέφτομαι ως εναλλακτική λύση να αγοράσω έναν μεταχειρισμένο iMac 2020 και να τον χρησιμοποιήσω ως δεύτερη οθόνη, παρόλο που το κόστος ίσως είναι οριακό για τον προϋπολογισμό μου. Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με αυτή την επιλογή.
Jiakometi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Dr.MikeD είπε Καλημέρα, Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Σκέφτομαι ως εναλλακτική λύση να αγοράσω έναν μεταχειρισμένο iMac 2020 και να τον χρησιμοποιήσω ως δεύτερη οθόνη, παρόλο που το κόστος ίσως είναι οριακό για τον προϋπολογισμό μου. Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με αυτή την επιλογή. Εάν ο δικός σου iMac είναι μοντέλο 2019 ή παλαιότερο, και βρεις έναν 2011-2014 τότε οκ. Ομως ….. Επειδή για γίνει η σύνδεση απαιτεί στον iMac που δουλεύεις να έχεις Catalina ή παλιότερο λειτουργικό δεν το βρίσκω πολύ πρακτικό - σωστό ως λύση. Λεπτομέρειες εδώ 1
Dr.MikeD Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Αρχικά είχα την αίσθηση πως αν πάρω εφεδρικό iMac θα με βολέψει. Ομως οι συνδυασμοί που πρέπει να κάνω (λειτουργικό και παλαιότητα) είναι αρκετοί και ίσως να είναι ασύμφορο. Τότε, συγκλίνω περισσότερο για αγορά νέας οθόνης. "Κρατάω" τις προτάσεις σας και σύντομα θα επανέλθω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα