Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα εκανα αναβαθμιση στον επεξεργαστη σημερα εβαλα τον ryzen 7 5700x3d ποιο πριν ειχα τον 5600 το συστημα μου ειναι 7800xt καρτα γραφικων msi b550 pro και 32GB μνημες 3200 hz..οταν τελειωσα και παω να τα ανοιξω το pc δεν μου ανοιγε η οθονη δοκιμασα καμια 10 αρια φορες στο τελος μου ανοιξε κολησε και ξανα τα ιδια και μου εβγαλε αυτο μηπως καποιος να με βοηθησει αν ειχε παλια το ιδιο προβλημα?

ba92bd8a-d12c-41b3-86fa-0a1479369038.jpg

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από αλλαγή επεξεργαστή αργεί να ξεκινήσει το σύστημα και σου βγάζει αυτήν την οθόνη όπου επιλέγεις τι θα κάνεις. Επίσης κατά την είσοδο στα Windows (10 ή 11) θα σου βγάλει μήνυμα για αλλαγή υλικού και για το αν θα αλλάξει ρυθμίσεις για το TPM.

Edit:

Με πρόλαβε ο nickol-us. Έχεις την κατάλληλη έκδοση BIOS για τον 5700X3D;

Επεξ/σία από TopCLR
Δημοσ.

στο bios εκανα κατι ριθμησεις εκει αλλα τπτ

3 λεπτά πριν, TopCLR είπε

Μετά από αλλαγή επεξεργαστή αργεί να ξεκινήσει το σύστημα και σου βγάζει αυτήν την οθόνη όπου επιλέγεις τι θα κάνεις. Επίσης κατά την είσοδο στα Windows (10 ή 11) θα σου βγάλει μήνυμα για αλλαγή υλικού και για το αν θα αλλάξει ρυθμίσεις για το TPM.

Edit:

Με πρόλαβε ο nickol-us. Έχεις την κατάλληλη έκδοση BIOS για τον 5700X3D;

οχι δεν το εχω κανει γιατι μου τον διαβασε κατευθειαν στο bios θα το δοκιμασω φιλε μ αν ειναι αυτο το προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...