Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα βρεθώ καθημερινή στην Αθήνα για μια δουλίτσα και θα έχω στη διάθεση μου μερικές ελεύθερες ώρες. Μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Θα ήθελα να μου προτείνετε τρόπους και μέρη να περάσει ευχάριστα η ώρα. Κυρίως στην περιοχή του κέντρου αλλά δεν θα με πείραζε να πάω κάπου πιο μακριά με μετρό. Πλάκα μοναστηράκι κλπ αρχίζω να τα βαριέμαι, θα ηθελα καπου/κατι διαφορετικό με λιγότερους τουρίστες. Επίσης δεν μου αρέσουν τα μουσεία και οι καφετέριες ούτε θα ήθελα να επισκεφτώ κάποιο στούντιο

• Haha 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ikarim είπε

Καλησπέρα,

Θα βρεθώ καθημερινή στην Αθήνα για μια δουλίτσα και θα έχω στη διάθεση μου μερικές ελεύθερες ώρες. Μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Θα ήθελα να μου προτείνετε τρόπους και μέρη να περάσει ευχάριστα η ώρα. Κυρίως στην περιοχή του κέντρου αλλά δεν θα με πείραζε να πάω κάπου πιο μακριά με μετρό. Πλάκα μοναστηράκι κλπ αρχίζω να τα βαριέμαι, θα ηθελα καπου/κατι διαφορετικό με λιγότερους τουρίστες. Επίσης δεν μου αρέσουν τα μουσεία και οι καφετέριες ούτε θα ήθελα να επισκεφτώ κάποιο στούντιο

Με το στούντιο, τι ακριβώς εννοείς; 

• Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.
22 minutes ago, ikarim said:

Καλησπέρα,

ομονοια; Λεωφ Φυλης

Δημοσ.

Περπάτα μέχρι Ομόνοια αμέριμνα με ένα σακίδιο στην πλάτη και θα εξασκηθείς στο συναρπαστικό παιχνίδι "Πως να μην σας κλέψουνε" 

• Haha 5
Δημοσ.

Η Αθήνα είναι τόσο μεγαλη που δεν υπάρχει καμία σοβαρή απάντηση να σου πω το πως να περάσεις καλά την ώρα σου για λίγες ώρες διαμονη. Δεν προλαβαίνεις να δεις και τίποτα. Όμως εφόσον δεν θέλεις να ασχοληθείς με μουσεία, άρα αρχαία και τα σχετικά. Ούτε καφετέριες, να υποθέσω δεν αποκλείεις την εστίαση γενικά, βρες κάποιο καλό εστιατόριο με φαγητά που σου αρέσουν και πέρασε την ώρα σου εκεί δοκιμάζοντας. Προσοχή με δρόμους πέριξ της Ομονοίας, σε περίπτωση που θα είναι το βράδυ οι ώρες, δεν κυκλοφορείς άμα δεν έχεις ψάξει πρώτα από δρόμους και περιοχές. 

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...