ikarim Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, Θα βρεθώ καθημερινή στην Αθήνα για μια δουλίτσα και θα έχω στη διάθεση μου μερικές ελεύθερες ώρες. Μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Θα ήθελα να μου προτείνετε τρόπους και μέρη να περάσει ευχάριστα η ώρα. Κυρίως στην περιοχή του κέντρου αλλά δεν θα με πείραζε να πάω κάπου πιο μακριά με μετρό. Πλάκα μοναστηράκι κλπ αρχίζω να τα βαριέμαι, θα ηθελα καπου/κατι διαφορετικό με λιγότερους τουρίστες. Επίσης δεν μου αρέσουν τα μουσεία και οι καφετέριες ούτε θα ήθελα να επισκεφτώ κάποιο στούντιο 2
Rebelos2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, ikarim είπε Καλησπέρα, Θα βρεθώ καθημερινή στην Αθήνα για μια δουλίτσα και θα έχω στη διάθεση μου μερικές ελεύθερες ώρες. Μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Θα ήθελα να μου προτείνετε τρόπους και μέρη να περάσει ευχάριστα η ώρα. Κυρίως στην περιοχή του κέντρου αλλά δεν θα με πείραζε να πάω κάπου πιο μακριά με μετρό. Πλάκα μοναστηράκι κλπ αρχίζω να τα βαριέμαι, θα ηθελα καπου/κατι διαφορετικό με λιγότερους τουρίστες. Επίσης δεν μου αρέσουν τα μουσεία και οι καφετέριες ούτε θα ήθελα να επισκεφτώ κάποιο στούντιο Με το στούντιο, τι ακριβώς εννοείς; 1 2
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Rebelos2018 είπε Με το στούντιο, τι ακριβώς εννοείς; To στούντιο που γυρνάνε το Καλημέρα ζωή. 1 23
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Με το στούντιο, τι ακριβώς εννοείς; 4
vamvakoolas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 22 minutes ago, ikarim said: Καλησπέρα, Θα βρεθώ καθημερινή στην Αθήνα για μια δουλίτσα και θα έχω στη διάθεση μου μερικές ελεύθερες ώρες. Μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Θα ήθελα να μου προτείνετε τρόπους και μέρη να περάσει ευχάριστα η ώρα. Κυρίως στην περιοχή του κέντρου αλλά δεν θα με πείραζε να πάω κάπου πιο μακριά με μετρό. Πλάκα μοναστηράκι κλπ αρχίζω να τα βαριέμαι, θα ηθελα καπου/κατι διαφορετικό με λιγότερους τουρίστες. Επίσης δεν μου αρέσουν τα μουσεία και οι καφετέριες ούτε θα ήθελα να επισκεφτώ κάποιο στούντιο ομονοια; Λεωφ Φυλης
Helionar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Περπάτα μέχρι Ομόνοια αμέριμνα με ένα σακίδιο στην πλάτη και θα εξασκηθείς στο συναρπαστικό παιχνίδι "Πως να μην σας κλέψουνε" 5
txcellas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μου βγήκε η γουλιά απο τη μύτη με το studio. 😅😅 5
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Έχουμε εορταστικο ωράριο, τα τρολοθέματα ανοίγουν ολη την εβδομάδα, όχι μονο Παρασκευη... 1 10
jimakos00 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Ίσως να σε επισκεφτεί κάποια από κάποιο στούντιο ???
Nabuko Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Είναι πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις. Ελπίζω να βοήθησα. 2
mariosnik_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Η Αθήνα είναι τόσο μεγαλη που δεν υπάρχει καμία σοβαρή απάντηση να σου πω το πως να περάσεις καλά την ώρα σου για λίγες ώρες διαμονη. Δεν προλαβαίνεις να δεις και τίποτα. Όμως εφόσον δεν θέλεις να ασχοληθείς με μουσεία, άρα αρχαία και τα σχετικά. Ούτε καφετέριες, να υποθέσω δεν αποκλείεις την εστίαση γενικά, βρες κάποιο καλό εστιατόριο με φαγητά που σου αρέσουν και πέρασε την ώρα σου εκεί δοκιμάζοντας. Προσοχή με δρόμους πέριξ της Ομονοίας, σε περίπτωση που θα είναι το βράδυ οι ώρες, δεν κυκλοφορείς άμα δεν έχεις ψάξει πρώτα από δρόμους και περιοχές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις