Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papaniki είπε

Ευχαριστούμε που μοιράστηκες την πρώτη εμπειρία σου! Πολύ χρήσιμη. 

Μια ερώτηση γιατί και εγώ το σκέφτομαι. Έβαλες 2 κάρτες; Αν ναι, ποιον πάροχο σε esim? 

Θέλω να δω υποστηρίζεται η Vodafone esim. 

Τα 600 ευρώ είναι μια καλή τιμή με τα δεδομένα της αγοράς. Θεωρώ πως εκεί έπρεπε να είναι η τιμή του μιας και δεν πληρώνεις ναυαρχίδα. τα 800-1000 ευρώ αρχικής τιμής είναι σχεδόν αστεία!

Γιατί να μην υποστηρίζει vodafone?Μια χαρά είναι οι esim,στο δικό μου έχω cosmote,στο 6 της συζύγου έχω cu.

• Thanks 1
  • Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
47 minutes ago, Ukforthemoment said:

Γιατί να μην υποστηρίζει vodafone?Μια χαρά είναι οι esim,στο δικό μου έχω cosmote,στο 6 της συζύγου έχω cu.

Γιατί υποτίθεται δεν ειναι στη λίστα με τις επίσημες υποστηριζόμενες συσκευές. Αν και χρήστες λένε οτι σε αρκετά κινητά που δεν ειναι στη λίστα, παίζουν κανονικά. Οπότε για επιβεβαίωση κυρίως ρωτάω απο άτομα που έχουν Pixel 9. 

Έχεις 2 SIM εσύ πάνω; Απο διαφορετικούς παρόχους; Πχ esim Vodafone, φυσική sim Cosmote? 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, papaniki είπε

Γιατί υποτίθεται δεν ειναι στη λίστα με τις επίσημες υποστηριζόμενες συσκευές. Αν και χρήστες λένε οτι σε αρκετά κινητά που δεν ειναι στη λίστα, παίζουν κανονικά. Οπότε για επιβεβαίωση κυρίως ρωτάω απο άτομα που έχουν Pixel 9. 

Έχεις 2 SIM εσύ πάνω; Απο διαφορετικούς παρόχους; Πχ esim Vodafone, φυσική sim Cosmote? 

2 esim (cosmote & EEuk) και φυσική sim (threeUk) .

Πλέον ούτε καν ρωτάνε τι συσκευή έχεις ,μου το έκανε η cosmote πριν 3 χρόνια που άλλαξα σε esim."Δεν θα είναι συμβατό ,και με δικιά σας ευθύνη" .

Και η cosmote και η vodafone τα λεφτά κοιτάνε να αρπάξουν.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dimitris1090t είπε

Συμφωνα με τους όρους :

• Ειδικότερα, κατά τον χρόνο της συναλλαγής σας, σε περίπτωση αγοράς στα καταστήματα Πλαίσιο, ή εντός 3 έως 4 εργάσιμων ημερών, σε περίπτωση αγοράς στο plaisio.gr ή τηλεφωνικά στο 2102895000, κατά το χρονικό διάστημα ισχύος της ενέργειας, κερδίζετε 1% €πιστροφή, που είναι το μόνιμο ποσοστό €πιστροφή με το οποίο συμμετέχει το Πλαίσιο στο Πρόγραμμα.
  • Το υπόλοιπο ποσοστό (μέχρι το 10% με πιστωτικές ή 3% με χρεωστικές της ενέργειας), δηλαδή τα ευρώ €πιστροφή που αντιστοιχούν σε ποσοστό 9% επί της αξίας των αγορών σας με πιστωτικές και σε ποσοστό 2% επί της αξίας των αγορών σας με χρεωστικές κάρτες (συνολικής αξίας, ανά συναλλαγή, από 399€ και πάνω), σύμφωνα με τους παρόντες όρους, θα ενεργοποιηθούν σε ενεργή κάρτα σας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως και 31.01.2025.

Οπότε σε εσένα μπήκε το 1% και το άλλο 9% θα ενεργοποιηθεί μέχρι 31/1.

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!

Δημοσ.
1 hour ago, papaniki said:

Οπως σου ειπε ο UK, απλα επιβεβαιωνω και εγω.
Παιζει μια χαρα, pixel 8 pro εδω, esim Vodafone, φυσική sim Cosmote.

(Σε συμφερει esim vodafone, την πληρωνεις μια φορα και την εγκαθιστας ξανα αν χρειαστει, ενω cosmote πληρωνεις εκ νεου την esim για καθε νεα εγκατασταση...τρατζικ, ελπιζω να το αλλαξουν καποια στιγμη αυτο...)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 hours ago, papaniki said:

Ευχαριστούμε που μοιράστηκες την πρώτη εμπειρία σου! Πολύ χρήσιμη. 

Μια ερώτηση γιατί και εγώ το σκέφτομαι. Έβαλες 2 κάρτες; Αν ναι, ποιον πάροχο σε esim? 

Θέλω να δω υποστηρίζεται η Vodafone esim. 

Τα 600 ευρώ είναι μια καλή τιμή με τα δεδομένα της αγοράς. Θεωρώ πως εκεί έπρεπε να είναι η τιμή του μιας και δεν πληρώνεις ναυαρχίδα. τα 800-1000 ευρώ αρχικής τιμής είναι σχεδόν αστεία! 

Είχα μια cosmote sim και μια Vodafone. Έβαλα της Vodafone σε esim για μόνιμη, έδωσα 10€, ακριβό, αλλά τουλάχιστον βάζεις την esim όσες φορές θες. Στην cosmote είναι 5€ αλλά είναι μια χρήσης. Αν θες να τη βάλεις σε άλλη συσκευή ή χάσεις το profile της esim, πρέπει να δώσεις 5€ να βγάλεις κι άλλη. Δουλεύει κανονικά η esim της Vodafone ναι, και wifi calling και όλα. 

Επίσης τώρα που πέρασα λίγη παραπάνω ώρα με το κινητό, έχω εκτιμήσει πόσο γρήγορο είναι και ειδικά πόσο γρήγορος είναι ο ultrasonic αισθητήρας δαχτυλιδιού. Δεν προλαβαίνεις να ακουμπήσεις το δάχτυλο κι έχει ανοίξει 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, therion13 είπε

Μόνο εγώ δεν πιάνω 5g; 

Screenshot_20241220-073738.png.63cea81170b280c8b5bd229ae524b0a6.png

Και φυσικά ούτε wifi calling έχω δει να ανοίγει 

Αν διαθέτεις άλλη συσκευή 5G δοκίμασε να βάλεις την sim, να στείλεις μήνυμα από εκεί για ενεργοποίηση 5g και μετά πίσω στο πιξελ

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Eluminator_91 είπε

Αν διαθέτεις άλλη συσκευή 5G δοκίμασε να βάλεις την sim, να στείλεις μήνυμα από εκεί για ενεργοποίηση 5g και μετά πίσω στο πιξελ

Ενδιαφέρον. Δεν το σκέφτηκα. Ισχύει ότι το προηγούμενο κινητό μέχρι 4g έπιανε. Θα το κάνω αυτό που είπες 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Eluminator_91 είπε

Kαι άντε να εισαι με  esim.Να πρέπει να πληρώσεις 2 φορές για να το κάνεις αυτό.

Επειδή είμαι στην ίδια κατάσταση όταν είμαι Ελλάδα απλά βάζω την αγγλική μου σιμ σε σύνδεση cosmote και έχω 5G.

Δημοσ.

Να κάνω μια ενημέρωση ότι σε άλλο κινητό ενεργοποιήθηκε κανονικά το 5g και δουλεύει και το pixel τώρα. Το wifi calling μου το ενεργοποίησαν μετά από τηλ και ας με έλεγε σε μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή. Δεν καταλαβαίνω αφού δουλεύουν όλα γιατί δεν μας αφήνουν να τα ενεργοποιήσουμε 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...