κουξκουκ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Περιμένετε λίγο αυτή η τιμή σε λίγο θα είναι δεδομένη και αν δεν είναι υπάρχουν και άλλες συσκευές και ίσως ποιο πλήρες στα ίδια χρήματα το s24 είναι στα 525€ για το 128 και 603€ για το 256, πιστεύω ότι η τιμή του δεν ήταν μόνο προωθητική 1
manwlis77 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Η τιμή που επεξε στα 599 δεν έχει παίξει ποτέ σε κανενα ευρωπαϊκό site Σε σχέση με το σ24 έχει πιο καλή μπαταρία πιο μεγάλη οθόνη και σαφώς πιο καλό δούλεμε Τι πιο καλό δηλαδή έχει το τέλειο ρολάρισμα 4
ZahosDoganos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 πρώτη φορά πάω σε τέτοιο κινητό μιας και πάντα είχα Xiaomi redmi του 200ευρου. Νταξει οκ καμιά σχέση αλλά σε μερικά πράγματα software νιώθω ότι έκανα downgrade.. Το notification bar είναι χειροτερο εκτός και αν δεν έχω ανακαλύψει κάτι. Με ένα σύρσιμο εμφανίζονται πάντα 4 εικονίδια και θέλει άλλο ένα για περισσότερα και για την μπάρα φωτεινότητας, ενώ στο Xiaomi με ένα σύρσιμο εμφάνιζε και φωτεινότητα και περισσότερα εικονίδια. Για τα δεδομένα πρέπει να πατήσεις στο εικονίδιο του ίντερνετ και είναι εκεί σαν επιλογή ον/οφ και όχι ξεχωριστά σε δικό τους.. Δεν ξεκλειδώνει βάζοντας το δάχτυλο στον αισθητήρα κατευθείαν αλλά θέλει double tap πρώτα.. Το έχω μια βδομάδα και από μπαταρία μια χαρά βγάζει μέρα με κανονική χρήση.. Καμερα φοβερή και η συσκευή πολύ ποιοτική! Στα 480 που μου πήγε χωρίς ΦΠΑ αξίζει και είμαι ευχαριστημένος αλλά με το στοκ android λίγο απογοητευτικα προς τις επιλογές γιατί από ταχύτητα πάει σφαίρα. Προφανώς καλύτερα από Xiaomi αλλά θα προτιμούσα νομίζω one ui της Samsung 3
therion13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Συγνώμη που το ρωτάω εδώ αλλά εύχομαι να με βοηθήσει κάποιος γιατί αρχίζω και τρελάνουμε. Όταν με περνούν τηλ η δόνηση πάει και αυτή όπως πάει το τραγούδι έχω χάσει κλήσεις είναι χάλια πως το κλείνω αυτό; Απλή δόνηση θέλω! Είναι γιατί έχω το αρχικό ήχο κλήσης; Έχω κλείσει αυτό αλλά τίποτα Πώς το κάνω παρακαλώ κάποιος θα τρελαθώ
terry308 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, therion13 είπε Συγνώμη που το ρωτάω εδώ αλλά εύχομαι να με βοηθήσει κάποιος γιατί αρχίζω και τρελάνουμε. Ρίξτε μια ματιά ή μια ερώτηση εδώ στο διπλανό forum 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, therion13 είπε Συγνώμη που το ρωτάω εδώ αλλά εύχομαι να με βοηθήσει κάποιος γιατί αρχίζω και τρελάνουμε. Όταν με περνούν τηλ η δόνηση πάει και αυτή όπως πάει το τραγούδι έχω χάσει κλήσεις είναι χάλια πως το κλείνω αυτό; Απλή δόνηση θέλω! Είναι γιατί έχω το αρχικό ήχο κλήσης; Έχω κλείσει αυτό αλλά τίποτα Πώς το κάνω παρακαλώ κάποιος θα τρελαθώ Τι εννοείς πάει η δόνηση όπως το τραγούδι;Η δόνηση ξεκινάει άμεσα με το που έρθει η κλήση. Ετσι ακριβώς το έχω και εγώ αλλά με άλλο ringtone και έχει δόνηση.Ακόμα και με κλειστό το ring volume απο την προηγούμενη οθόνη έχει δόνηση.
therion13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 32 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι εννοείς πάει η δόνηση όπως το τραγούδι;Η δόνηση ξεκινάει άμεσα με το που έρθει η κλήση. Ετσι ακριβώς το έχω και εγώ αλλά με άλλο ringtone και έχει δόνηση.Ακόμα και με κλειστό το ring volume απο την προηγούμενη οθόνη έχει δόνηση. Να αλλά είναι ρυθμική η δόνηση χαμηλή δυνατή λίγο από εδώ λίγο από εκεί έτσι πάει η δόνηση. Η λύση τελικά είναι να βάλω ringtone άλλο από αυτά του κινητού κανένα από ότι έχει. Μεγάλος επιστήμονας αυτός που το έφτιαξε 1
stathisgtr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Λοιπόν ήρθε και το τζαμί το spigen και το έβαλα και ενεργοποίησα την ευαισθησία αφής αλλά είχα θέμα με το δακτυλικό αποτύπωμα να μην περνάει εύκολα. Έσβησα και τα 2 δακτυλικά και ξανά πέρασα από την αρχή με το τζαμί πάνω και βλέπω ότι τα κάνει register χωρίς καθυστέρηση και χωρίς προβλήματα. 1
Bourdoulas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, stathisgtr είπε Λοιπόν ήρθε και το τζαμί το spigen και το έβαλα και ενεργοποίησα την ευαισθησία αφής αλλά είχα θέμα με το δακτυλικό αποτύπωμα να μην περνάει εύκολα. Έσβησα και τα 2 δακτυλικά και ξανά πέρασα από την αρχή με το τζαμί πάνω και βλέπω ότι τα κάνει register χωρίς καθυστέρηση και χωρίς προβλήματα. Ναι θέλει οπωσδήποτε διαγραφή των προηγούμενων
imr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, IKARIWTHS said: Graphene os να δοκιμασετε. Γιατι να παρεις τηλεφωνο που το ατου του ειναι το software και να μπλεξεις με custom roms? 2
stark Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, imr said: Γιατι να παρεις τηλεφωνο που το ατου του ειναι το software και να μπλεξεις με custom roms? Την ίδια σκέψη είχα κι εγώ. Το Pixel το παίρνεις για 2 λόγους, την κάμερα και το καθαρό Google / Android λειτουργικό. Είναι δηλαδή ο ορισμός του Google κινητού που βασίζεται 100% και αποκλειστικά και μόνο στα Google Services, με το που το βγάζεις από το κουτί του. Συνεπώς - κατά τη γνώμη μου - το απόλυτο αντιπαράδειγμα κινητού που θα το φλάσαρε κάποιος με non-google-services rom ! Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από stark 3 1
therion13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Γιατί ρε παιδιά. Αλλος μπορεί να θέλει να πάρει iphone για να του βάλει android 4
nek4d Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εκτος των καμερων, που και αλλες μαρκες/μοντελα εχουν καλες, ενας βασικος λογος να παρεις Pixel, ειναι η ασφαλεια με τα day one updates. Κυριως για οσους χρησιμοποιουν το κινητο για οικονομικες συναλλαγες, τραπεζες, κλπ. Απο αυτην την αποψη, ειναι "αυτοκτονια" να του αλλαξεις το λειτουργικο. Γκρεμιζεις μονος σου τα τειχη της Κωνσταντινουπολης και τα αλλαζεις με ξυλινα δοκαρια επαρχιακου Ρωμαικου φρουριου 😋 Ποσο μαλιστα με λειτουργικο που δεν ξερεις τι κρυβεται απο πισω η απο ενδιαμεσους που το προωθουν και καλλιστα το εχουν "πειραξει". Αυτα μονο για 'χαβαλε' σε αλλα κινητα και κατα προτιμηση σε παλια μοντελα που εχουν σταματησει τα official updates (και εκει χωρις χρηση οικονομικων συναλλαγων, εε). Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από nek4d 1
jiannis182 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Γνωρίζει κάποιος αν με αντικαταβολή ισχύει η επιστροφή της eurobank?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα