Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Th3Beh0ldeR είπε

Παιδιά πλήρωσα σε φυσικό κατάστημά με πιστωτική eurobank μέσω google pay.

Γνωρίζετε αν σ αυτή την περίπτωση δεν ισχύει το 10%;

Γιατί στους όρους αναφέρει ότι σε περίπτωση πληρωμής μέσω google pay στο online κατάστημα, δεν ισχύει το 10% αλλά το 1%. Κουφό και αυτό μεν, αλλά ελπίζω να μην κάνουν καμία μαμουνιά και δεν βάλουν το φουλ ποσοστό.

Το gpay αν είναι όπως το Apple pay δημιουργεί άλλο αριθμό κάρτας.

Επειδή δεν μ αφήνει να βγάλω screenshot : η κάρτα μου λήγει σε 1619 και το Apple pay την αριθμεί ως 1669,αναφέρει ότι είναι μοναδικός αριθμός(4 τελευταία ψηφία) για αυτή την συσκευή.

• Like 2
  • Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Th3Beh0ldeR είπε

Γιατί στους όρους αναφέρει ότι σε περίπτωση πληρωμής μέσω google pay στο online κατάστημα, δεν ισχύει το 10% αλλά το 1%. Κουφό και αυτό μεν, αλλά ελπίζω να μην κάνουν καμία μαμουνιά και δεν βάλουν το φουλ ποσοστό.

Αυτοί είναι οι όροι που συμφώνησες όταν έκανες την αγορά και το αναφέρουν ξεκάθαρα!!!

Το λογικό είναι να μήν μπεί το 10%

Καλά Χριστούγεννα

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, teodor_ch είπε

Αυτοί είναι οι όροι που συμφώνησες όταν έκανες την αγορά και το αναφέρουν ξεκάθαρα!!!

Το λογικό είναι να μήν μπεί το 10%

Καλά Χριστούγεννα

image.png.860dc5f760423301d5dad26803504379.png

image.png.47c5508f96529ef6df6e21d08f101f1a.png

Οι όροι γράφουν αυτό.

Εγώ όπως ανέφερα και στο αρχικό μήνυμα, πραγματοποίησα την πληρωμή στο φυσικό κατάστημα.

Οπότε η ερώτηση μου πάει σε όσους έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο και την εμπειρία τους. Διαβάζοντας του όρους, το λογικό δεν είναι, να μπει το 10%;

Σημείωση: Το 1% φαίνεται ήδη αλλά το υπόλοιπο 9% όπως λένε και στους όρους θα μπει αργότερα, άρα από εκεί δεν γίνεται να καταλάβω κάτι.

Καλά Χριστούγεννα!

Επεξ/σία από Th3Beh0ldeR
Δημοσ.
3 minutes ago, Th3Beh0ldeR said:

image.png.860dc5f760423301d5dad26803504379.png

image.png.47c5508f96529ef6df6e21d08f101f1a.png

Οι όροι γράφουν αυτό.

Εγώ όπως ανέφερα και στο αρχικό μήνυμα, πραγματοποίησα την πληρωμή στο φυσικό κατάστημα.

Οπότε η ερώτηση μου πάει σε όσους έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο και την εμπειρία τους. Διαβάζοντας του όρους, το λογικό δεν είναι, να μπει το 10%;

Η αλήθεια είναι οτι θυμόμουν να λέει οτι δεν ισχύει με Google Pay, Apple Pay, δε θυμόμουν οτι λέει για online αγορές στο plaisio.gr. Με βάση τους όρους οπότε, θα πρέπει να πάρεις το 10% κανονικά.

Αναφέρει επίσης: "Η προσφορά ισχύει και για αγορές με τη νέα άυλη πιστωτική κάρτα Virtual Credit Eurobank Mastercard ή Visa που χρησιμοποιείτε αμέσως μετά την έκδοσή της από το κινητό σας." Η οποία αναγκαστικά πρέπει να μπει σε google pay/apple pay για αγορές από κοντά, αφού είναι άυλη. Οπότε ναι λογικά από κοντά δεν υπάρχει θέμα με gpay/apay

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Fulgore είπε

Δυσκολο όχι γιατί και σε περίοδο γιορτών/εκπτώσεων είμαστε, και σε κανονική τιμή δεν θα το πάρει κανείς/θα τους μείνει στο ράφι.

Θα το βάλουν με παραγγελία όπως το Pro XL.

Έτσι και αλλιώς δεν το έχει και κανένας άλλος από τους μεγάλους.

Δημοσ.

Google pay ή google wallet?

Το πρώτο είναι άλλη κάρτα και λογικά δεν ισχύει το bonus

ενώ το δεύτερο είναι η ίδια η κάρτα και ισχύει.

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NOODLE είπε

On topic: από μπαταρία οι κάτοχοι μπορούν να μας πουν πω τα πάει 

Τεταρτη μέρα εδώ. Μέτρια προς υψηλή χρήση με πολύ youtube βγάζει μια μέρα άνετα. Όλη μέρα ανοιχτά wifi και 5g με φωτεινότητα στην μέση περίπου.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτά τα χρήματα μήπως είναι περισσότερο VFM το Pixel 8 Pro 12/128? 

Επεξ/σία από panelis
Δημοσ.

Το παρελαβα και εγω παιδια απο την Κυπρο οπου υπαρχει στα 779 το 128GB ομως οχι το 256GB δεν με απασχολει τοσο καθως εχω απεριοριστο χωρο στο google photos 200gb

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, panelis είπε

Σε αυτά τα χρήματα μήπως είναι περισσότερο VFM το Pixel 8 Pro 12/128? 

Γενικά η σειρά 8 είχε θέματα με υπερθέρμανσης και battery drain.
Το θέμα της υπερθέρμανσης πρέπει να φτιάχτηκε με κάποιο filmware update.
Το θέμα της μπαταρία νομίζω υπάρχει ακόμη λόγω του modem που επέλεξαν για αυτή την σειρά.
Οπότε αν δεν κάνεις έντονη χρήση 4G-5G και κλήσεις, η μπαταρία θα είναι οκ.
Η σειρά 9 έφτιαξε όλα αυτά τα προβλήματα.

Γνώμη μ, δεν τα αξίζει. Πολλές εταιρείες πλέον δίνουν 5 χρόνια updates με καλύτερες επιδοσείς για τα χρήματα.
Το android δεν είναι stock, είναι ομως αρκετά κοντά (βλέπε motorola).
Στις κάμερες δυστυχώς , την πρωτιά την έχει η Google.
Αν πάνε το 8 Pro -> 500 και το 8 -> 400 τότε είναι πιο δελεαστικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To pro εκτός ότι  έχει μεγαλύτερη οθόνη .που βολεύει μεγαλύτερες ηλικίες ,έχει καλύτερη συνολική συμπεριφορά στην κάμερα ,ίσως και λόγω του τηλεφακού ,για όσους οι φωτό είναι προτεραιότητα .

Επεξ/σία από Fotia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης στην σειρά 9 βάλανε ultrasonic fingerprint σαν τα Galaxy S που είναι πιο άμεσο στο ξεκλείδωμα

Αν έφερνε το πλαίσιο pixel 9 pro (όχι το XL) σε μια καλή τιμή το έπαιρνα χθες! και άφηνα το iphone 14 pro

Επεξ/σία από Eluminator_91
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου έγινε η αρχή  από το Πλαισιο , μάλλον το 8 prο που έχουν απόθεμα να το βγάλουν προσφορά .

Πιθανόν και από αρχές του  έτους καθώς αρχίζουν οι επίσημες χειμερινές εκπτώσεις .

Επεξ/σία από Fotia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για οσους το εχασαν, μαλλον το αμαζον de προσπαθησε  να κανει price match 😄

Βγαινει 668 τελικη τιμη αφου εχει και 100 ευρω promo. Παιζει βεβαια η τιμη να αλλαξει απο ωρα σε ωρα.
Μιλαμε για το μαυρο χρωμα.  Και δυστυχως την 128GB εκδοση. Η τιμη του πλαισιο ηταν επος. 

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0D7V1QPKB/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1

image.png.c402557e22283566d319a64a1012b6dc.pngΔ

Επεξ/σία από CptBill
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...