Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιοι είναι οι λόγοι να προτιμήσει κάποιος ένα κινητό με Tensor G4 έναντι ενός κινητού με SD 8 Gen 3; Γιατί καθαρά από άποψη απόδοσης η διαφορά υπέρ του Gen 3 είναι μεγάλη, θα την έλεγε κανείς και τεράστια από μία άποψη.

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Kasma7 είπε

Και γω παιδια νομιζω είναι καλή επιλογή. Αλλα μήπως ετοιμαζει τώρα άμεσα νέο Pixel?

Tώρα βγήκε.Το καινούργιο κατά τον Σεπτέμβρη του 2025.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, imvrios είπε

Ποιοι είναι οι λόγοι να προτιμήσει κάποιος ένα κινητό με Tensor G4 έναντι ενός κινητού με SD 8 Gen 3; Γιατί καθαρά από άποψη απόδοσης η διαφορά υπέρ του Gen 3 είναι μεγάλη, θα την έλεγε κανείς και τεράστια από μία άποψη.

Ο tensor δεν έχει σχεδιαστεί να ξεσκίζει στα benchmarks , έχει προσανατολισμό σε NPU για τις υπηρεσίες της Google , AI κλπ

Την δουλειά του θα την κάνει όμως 

Επεξ/σία από ea6gka
  • Like 4
Δημοσ.

Ετυχε και πέρασα απο ένα Πλαισιο για άλλη αγορα  ....και ατομα ρώταγαν για το θέμα εγγύησης .

Η  απάντηση ήταν  ,ότι και μετά την εγγύηση το υποστηρίζει το service του Πλαισίου ,γιατι δεν εισάγεται επίσημα .

Οποιος ενδιαφέρεται το ρωτά επίσης σχετικά .

Δημοσ.

Υπάρχει κάτι καλύτερο σε κάμερα σε αυτά τα χρήματα; Θέλω να αντικαταστήσω τι s21 fe και το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχει οπτικό zoom. 

Δημοσ.
11 hours ago, paiktaras69 said:

Στην τιμή περιλαμβάνεται και το στήσιμο το τηλ για άλλη μία φορά ???? :) 

Βρε παίκτη πιξελ είσαι, σε μια ώρα το έχεις στήσει 

Δημοσ.
9 hours ago, imvrios said:

Google soft + camera soft.

17 hours ago, imr said:

Χωρις αλλαγές του λείπει κάτι, ειδικά σε σχέση με oneui? 

17 hours ago, CptBill said:

Δεν του λείπει τπτ πλέον. Δεν μιλάμε για nexus εποχές.

- Dual apps, dual space, ολο το βαζει σε επομενο update και ακομη τιποτε εδω και χρονια...το εχει η samsung to dual apps εστω και σε βασικες εφαρμογες, η  xiaomi εχει και τα δυο, δεν θυμαμαι/δεν ξερω τωρα ποιες αλλες τα εχουν, η google βαριεται να ασχοληθει.

- 3 finger screenshot. Τοσο δυσκολο ειναι? Μακραν το ευκολοτερο. Xiaomi, Huawei, ισως και αλλοι.
Στο pixel 8 pro, δεν εχει καν επιλογη στο drop down menu.
Και μην μου πειτε, πατα τα 2 buttons μαζι, καμια σχεση ευκολιας, οποιος τα εχει ΄΄ζησει΄΄, καταλαβαινει.
Ουτε για apps τριτων για τα παραπανω (με εξτρα κοστος/διαφημισεις/bugs), χαιρω πολυ, αυτα παιζουν σε ολα τα κινητα.

Αυτα στα γρηγορα, σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα στο Πλαίσιο στη Πέτρου Ράλλη και ζήτησα καρφωτός το κινητό χωρίς πολλά πολλά. Μου το φέρνει ο υπάλληλος, ξεκινάει να ετοιμάζει την αγορά στον υπολογιστή του για να με στείλει ταμείο και μου πετάει το τρομερό ότι καλό θα ήταν να πληρώσω έξτρα 59 ευρώ για εγγύηση 1 έτους που καλύπτει τα πάντα (σπάσιμο οθόνης, νερό,...) γιατί η Google καλύπτει μόνο προβλήματα λογισμικού με την εγγύηση! 😅

Είναι ταυτόχρονα για γέλια και για κλάματα το ότι συμπεριφέρονται έτσι σε πελάτες μόνο και μόνο για να πουλήσουν ένα ασφαλιστικό προϊόν και να πάρουν το bonus τους. Κρίμα πραγματικά που κοροϊδεύουν τον κόσμο έτσι. Δεν ξέρω πως θα ένιωθαν αν εκμεταλευόντουσαν έτσι άλλοι τους γονείς/παππούδες τους.

• Like 14
Δημοσ.
2 hours ago, nek4d said:

Google soft + camera soft.

- Dual apps, dual space, ολο το βαζει σε επομενο update και ακομη τιποτε εδω και χρονια...το εχει η samsung to dual apps εστω και σε βασικες εφαρμογες, η  xiaomi εχει και τα δυο, δεν θυμαμαι/δεν ξερω τωρα ποιες αλλες τα εχουν, η google βαριεται να ασχοληθει.

- 3 finger screenshot. Τοσο δυσκολο ειναι? Μακραν το ευκολοτερο. Xiaomi, Huawei, ισως και αλλοι.
Στο pixel 8 pro, δεν εχει καν επιλογη στο drop down menu.
Και μην μου πειτε, πατα τα 2 buttons μαζι, καμια σχεση ευκολιας, οποιος τα εχει ΄΄ζησει΄΄, καταλαβαινει.
Ουτε για apps τριτων για τα παραπανω (με εξτρα κοστος/διαφημισεις/bugs), χαιρω πολυ, αυτα παιζουν σε ολα τα κινητα.

Αυτα στα γρηγορα, σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα.

Αυτό είναι Downgrade. Ο μόνος λόγος να το πάρεις είναι για να του βάλεις Graphene.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλός χρήστης με χρήση social και εφαρμογές, έπαιζα πάντα σε αγορές 200-300€ μέχρι και τώρα με Xiaomi 11s δεν είμαι πολύ δυσαρεστημένος, να κάνω την υπέρβαση για αγορά με  τιμολόγιο 480€? ή δεν υπάρχει λόγος να ξεφύγω.

Επεξ/σία από valantis123
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, valantis123 said:

Απλός χρήστης με χρήση social και εφαρμογές, έπαιζα πάντα σε αγορές 200-300€ μέχρι και τώρα με Xiaomi 11s δεν είμαι πολύ δυσαρεστημένος, να κάνω την υπέρβαση για αγορά με  τιμολόγιο 480€? ή δεν υπάρχει λόγος να ξεφύγω.

εγώ θα το έπαιρνα σε αυτήν την τιμή,αν το πληρωσεις με eurobank πιστωτικής θα έχεις επιπλέον 10%, κινητήρα για αυτά τα λεφτά,ΤΑΧΥΤΑΤΟ και τρομερή κάμερα. 

Επεξ/σία από h3342
  • Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Αξίζει η υπέρβαση εφόσον θες να κάνεις αναβάθμιση. Η φωτό που θα βγάζεις θα είμαι πολλά επίπεδα καλύτερες.

Στο software κομμάτι ίσως να σου λείψουν κάποιες ευκολίες που δίνουν οι άλλοι κατασκευαστές, οι οποίες όμως μπορούν να αναπληρωθούν με εφαρμογές τρίτων .

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηση, για εμας που εχουμε αναγκη dual sim , πως ακριβως δουλευει το dual sim με esim? Γιατι εχω διαβασει οτι σε μερικες περιπτωσεις αλλαγης κινητου, θελει αναγκαστικα(?) αλλαγη και esim/νουμερου? Χρειαζομαι να εχω παντα και τα 2 νουμερα μαζι μου, αρα πιθανη αλλαγη νουμερου στο μελλον, για μενα ειναι no go.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...