Trapper Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, terry308 είπε Την ίδια απορία έχω και εγώ, για αλλαγή από το realme 7 pro που έχει ο αδερφός... Αλλά είναι και άλλο το εύρος τιμής..διαφορά 200€ μεταξύ τους... αν ήταν 50€ πχ δε θα το συζητούσαμε 🙆♂️ Android χρήστης από τότε που βγήκαν τα Android, πήγα πρόσφατα σε Pixel. Δεν συγκρίνεται με τίποτα από ότι έχει περάσει από τα χέρια μου, οποιασδήποτε εταιρείας (Sony, Xiaomi, Samsung, Poco, κλπ) - είναι κλάσεις ανώτερο. Θυμίζει το Nexus, για τους πιο παλιούς. Το πήρα και βρήκα την ησυχία μου. 8 2
imr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 46 minutes ago, Trapper said: Android χρήστης από τότε που βγήκαν τα Android, πήγα πρόσφατα σε Pixel. Δεν συγκρίνεται με τίποτα από ότι έχει περάσει από τα χέρια μου, οποιασδήποτε εταιρείας (Sony, Xiaomi, Samsung, Poco, κλπ) - είναι κλάσεις ανώτερο. Θυμίζει το Nexus, για τους πιο παλιούς. Το πήρα και βρήκα την ησυχία μου. Επειδή η εμπειρία μου τα παλιά χρόνια από το pure android ήταν ότι είχε ελλείψεις και ήθελε σκάλισμα για να το πετύχεις, πόσο καλό είναι out of the box? Χωρις αλλαγές του λείπει κάτι, ειδικά σε σχέση με oneui?
CptBill Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 9 minutes ago, imr said: Επειδή η εμπειρία μου τα παλιά χρόνια από το pure android ήταν ότι είχε ελλείψεις και ήθελε σκάλισμα για να το πετύχεις, πόσο καλό είναι out of the box? Χωρις αλλαγές του λείπει κάτι, ειδικά σε σχέση με oneui? Δεν του λείπει τπτ πλέον. Δεν μιλάμε για nexus εποχές. Φαντάσου είμαι με ένα πίξελ 6 και δεν νιώθει τίποτα. Και αν δεν ήταν η έλλειψη υποστήριξης 5g/vowifi(από το πίξελ 7 και μετά δεν τίθεται θέμα υποστήριξης ), δεν θα σκεφτόμουν να αλλάξω συσκευή μέχρι να βγω στη σύνταξη. 4
paiktaras69 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, kakofonixx είπε Πολύ καλή προσφορά για ένα αρκετά δυνατό τηλέφωνο! Το πήρα πριν λίγες μέρες (από αυτό γράφω τώρα) στα €800 και νιώθω ελαφρώς μαλάκας βλέποντας την προσφορά... 🙄 Κομπλέ όλα με cosmote Με αυτή τη χρήση υπολόγιζε 1,5 μέρα, αν και το έχω λίγες μόνο μέρες (2 φορές το έχω φορτίσει μόνο) 2 χρόνια εγγύηση από το πλαίσιο Mία από τα ίδια και εγώ, το παρέλαβα την προηγούμενη Δευτέρα στα 800 € (αγορά με τιμολόγιο ) εάν δεν είχα σκίσει το εξωτερικό χαρτί και αυτό του καλωδίου + ότι βαριέμαι να το στήσω πάλι από την αρχή , θα το επέστρεφα και θα το αγόραζα ξανά. Πολύ καλή συσκευή, εξαιρετική κάμερα σε όλες τις συνθήκες παρά την απουσία τηλεφακού και η μπαταρία του με χρήση 80% με 20% μου βγάζει άνετα την ημέρα και μένουν και ρέστα 3
ekkli Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, teodor_ch είπε Ξέρεις κανείς διαφορά στην ποιότητας φωτογραφίας/βίντεο σε σύγκριση με One Plus nord 5G? Έχουμε αυτή τη στιγμή το One Plus nord 5G και το Samsung S21 FE και το σκέφτομαι να αλλάξουμε το one plus που μάλλον θα έχει τη χειρότερη κάμερα. Έχει κορυφαία κάμερα. Ξεκολλάτε, Pixel είναι, συγκρίνεται μόνο με ναυαρχίδες καλών εταιριών και όπως έχει ειπωθεί ήδη, το λογισμικό δεν συγκρίνεται με τίποτα. Η σύντροφος μου δούλευε με το 4a 5g ως το καλοκαίρι, που πήγαινε υπέροχα ενώ του έκανε γερή χρήση, με ώρες βιντεοκλήσεων κάθε βδομάδα. Αναγκαστήκαμε να το αλλάξουμε επειδή έληξε η υποστήριξη και πήραμε το 8 pro. 7 χρόνια ενημερώσεις πλέον! 3
ea6gka Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε αξιζει αλλαγη απο s24? μπα οχι. 2
marklar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Έχω παραγγείλει το Pixel 8 Pro και σκέφτομαι σοβαρά να το ακυρώσω και να πάρω το Pixel 9 για τους εξής λόγους: ### Πλεονεκτήματα του Pixel 9: 1. **Μπαταρία**: Παρόλο που η μπαταρία είναι μικρότερη, η αυτονομία είναι καλύτερη λόγω της βελτιωμένης εξοικονόμησης ενέργειας του G4 και του νέου μόντεμ X70. 2. **Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων**: Υπερηχητικός αισθητήρας, πιο γρήγορος και ασφαλέστερος. 3. **Οθόνη**: Καλύτερη φωτεινότητα και ένα επιπλέον έτος ενημερώσεων. 4. **Εσωτερικό hardware**: Καλύτερα σχεδιασμένο hardware. 5. **NPU**: Καλύτερη NPU για βελτιωμένες δυνατότητες AI. 6. **Εγγύηση και Κατάστημα**: Εγγύηση από το Πλαίσιο και χαμηλότερο κόστος κατά 50€, καθιστώντας το πιο εύκολο στο service και στη μεταπώληση. ### Πλεονεκτήματα του Pixel 8 Pro: 1. **Οθόνη**: Ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη (0.4 ίντσες). 2. **Φόρτιση**: Λίγο πιο γρήγορη φόρτιση. 3. **Κάμερα**: Αντικειμενικά καλύτερη κάμερα με δυνατότητα οπτικού ζουμ. 4. **Ultra Wideband**: Υποστήριξη ultra wideband για βελτιωμένη ακρίβεια εντοπισμού και συνδεσιμότητα. Το κινητό θα είναι πολλές ώρες πάνω στο μηχανάκι με συνεχή χρήση ίντερνετ και χαρτών. Ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο; To ai λεει αυτο παντως : Χρήση στο Μηχανάκι Για συνεχή χρήση ίντερνετ και χαρτών πάνω στο μηχανάκι, το Pixel 9 μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή λόγω της βελτιωμένης αυτονομίας και της καλύτερης εξοικονόμησης ενέργειας. Η βελτιωμένη NPU και το νέο μόντεμ X70 θα βοηθήσουν επίσης στη διαχείριση της ενέργειας κατά τη χρήση δεδομένων και χαρτών.
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Προσωπικά αν και καλή περίπτωση/προσφορά, μένω μακριά από Pixel συσκευή μέχρι να έρθουν μελλοντικά επίσημα στην χώρα μας, και υπάρχει service για αυτά. Γιατί αν σου πάθει κάτι η συσκευή πχ εκτός εγγύησης, καλή τυχη. 1
marklar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Προσωπικά αν και καλή περίπτωση/προσφορά, μένω μακριά από Pixel συσκευή μέχρι να έρθουν μελλοντικά επίσημα στην χώρα μας, και υπάρχει service για αυτά. Γιατί αν σου πάθει κάτι η συσκευή πχ εκτός εγγύησης, καλή τυχη. Yπαρχει service plaisio για 2 χρονια εξουσιοδοτημενο για επισκευη ή αντικατασταση συσκευης. Επισημα ανταλακτικα απο την google. Θα ερθει επισημα στην Ελλαδα απο την vodafone στο επομενο διαστημα. προσωπικα "παρακαλάω" ενα προιον να εχει εγγυηση πλαισιο και οχι κατασκευαστη. 2 ώρες πριν, paiktaras69 είπε Mία από τα ίδια και εγώ, το παρέλαβα την προηγούμενη Δευτέρα στα 800 € (αγορά με τιμολόγιο ) εάν δεν είχα σκίσει το εξωτερικό χαρτί και αυτό του καλωδίου + ότι βαριέμαι να το στήσω πάλι από την αρχή , θα το επέστρεφα και θα το αγόραζα ξανά. Πολύ καλή συσκευή, εξαιρετική κάμερα σε όλες τις συνθήκες παρά την απουσία τηλεφακού και η μπαταρία του με χρήση 80% με 20% μου βγάζει άνετα την ημέρα και μένουν και ρέστα Πωλείται εξωτερικό χαρτί + αυτό του καλωδίου σε ελκυστική τιμή 😜 3 4
paiktaras69 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, marklar είπε Yπαρχει service plaisio για 2 χρονια εξουσιοδοτημενο για επισκευη ή αντικατασταση συσκευης. Επισημα ανταλακτικα απο την google. Θα ερθει επισημα στην Ελλαδα απο την vodafone στο επομενο διαστημα. προσωπικα "παρακαλάω" ενα προιον να εχει εγγυηση πλαισιο και οχι κατασκευαστη. Πωλείται εξωτερικό χαρτί + αυτό του καλωδίου σε ελκυστική τιμή 😜 Στην τιμή περιλαμβάνεται και το στήσιμο το τηλ για άλλη μία φορά ????
marklar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, paiktaras69 είπε Στην τιμή περιλαμβάνεται και το στήσιμο το τηλ για άλλη μία φορά ???? ναι παικταρα μου καλωδιακι μεταφερεις τα δεδομενα στο δικο μου παιρνεις το καινουργιο και εισαι αρχοντας.
imr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, marklar said: Yπαρχει service plaisio για 2 χρονια εξουσιοδοτημενο για επισκευη ή αντικατασταση συσκευης. Επισημα ανταλακτικα απο την google. Θα ερθει επισημα στην Ελλαδα απο την vodafone στο επομενο διαστημα. προσωπικα "παρακαλάω" ενα προιον να εχει εγγυηση πλαισιο και οχι κατασκευαστη. Πωλείται εξωτερικό χαρτί + αυτό του καλωδίου σε ελκυστική τιμή 😜 To θεμα που βλεπω ειναι για εκτος εγγυησης, πχ τι κανεις αν σου σπασει μια οθονη η αν θες πχ να αλλαξεις μπαταρια. 1
Grim Ripper Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 55 λεπτά πριν, imr είπε To θεμα που βλεπω ειναι για εκτος εγγυησης, πχ τι κανεις αν σου σπασει μια οθονη η αν θες πχ να αλλαξεις μπαταρια. Παίρνεις τα ανταλλακτικά και τα πας σε ένα σοβαρό μαγαζί να στα βάλουν. https://www.ifixit.com/en-eu/Parts/Phone https://www.ifixit.com/en-eu/Parts/Google_Phone 2
marklar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 58 λεπτά πριν, imr είπε To θεμα που βλεπω ειναι για εκτος εγγυησης, πχ τι κανεις αν σου σπασει μια οθονη η αν θες πχ να αλλαξεις μπαταρια. 1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε Παίρνεις τα ανταλλακτικά και τα πας σε ένα σοβαρό μαγαζί να στα βάλουν. https://www.ifixit.com/en-eu/Parts/Phone https://www.ifixit.com/en-eu/Parts/Google_Phone Αυτό έγραφα τώρα μπρο πιάσε κόκκινο λολ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα