katsikoula Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, jiannis182 είπε Γνωρίζει κάποιος αν με αντικαταβολή ισχύει η επιστροφή της eurobank? Λέει ξεκάθαρα στους ορους ότι ισχύει με πληρωμή κάρτας Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιστροφή. Φαντάζομαι ότι αν έρθει ο ντελιβεράς του Πλαίσιο με το POS στο χέρι και πληρώσεις με κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιστροφή θα είσαι ok. Καλύτερα να καλέσεις και να ρωτήσεις. Όπως και να έχει, ξεπούλησε το κινητό οπότε...
ea6gka Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Βουτυρο παει , ολα καλα με τη συσκευη αλλα αυτη η τρυπα της σελφοκαμερας...στο μεγεθος μαυρης τρυπας. Πως τα καταφερνουν ετσι και κατι κανουν και χαλανε την γενικη εικονα.
Bourdoulas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, ea6gka είπε Βουτυρο παει , ολα καλα με τη συσκευη αλλα αυτη η τρυπα της σελφοκαμερας...στο μεγεθος μαυρης τρυπας. Πως τα καταφερνουν ετσι και κατι κανουν και χαλανε την γενικη εικονα. Ή θα έχεις αυτή την τρύπα ή ένα τεράστιο bezel. Δεν βλέπω άλλη λύση. Ότι άλλο δοκίμασαν δεν περπάτησε.
Chrisfm94 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 56 minutes ago, Bourdoulas said: Ή θα έχεις αυτή την τρύπα ή ένα τεράστιο bezel. Δεν βλέπω άλλη λύση. Ότι άλλο δοκίμασαν δεν περπάτησε. Pixel 5 ή αλλα αντιστοιχα που η καμερα ηταν πανω αριστερα η καλυτερη λυση κατα τη γνωμη μου.
nek4d Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 17 hours ago, ea6gka said: Βουτυρο παει , ολα καλα με τη συσκευη αλλα αυτη η τρυπα της σελφοκαμερας...στο μεγεθος μαυρης τρυπας. Πως τα καταφερνουν ετσι και κατι κανουν και χαλανε την γενικη εικονα. 3 hours ago, Bourdoulas said: Ή θα έχεις αυτή την τρύπα ή ένα τεράστιο bezel. Δεν βλέπω άλλη λύση. Ότι άλλο δοκίμασαν δεν περπάτησε. 2 hours ago, Chrisfm94 said: Pixel 5 ή αλλα αντιστοιχα που η καμερα ηταν πανω αριστερα η καλυτερη λυση κατα τη γνωμη μου. Για την ιστορια, το πιο παλιο ZTE Axon 30 του 2021 μια χαρα εχει selfie κατω απο την οθονη (Under display camera)... πιθανοτατα και αλλα μοντελα, αυτο τυχαινει να το εχω δευτερευων. Αλλα οκ, για να μην το υιοθετησουν οι μεγαλοι παικτες, προφανως θα εχει θεματα αποδοσης στα σημεια, στις λεπτομερειες, τα οποια τους απασχολουν στην τελικη αποδοση/βαθμολογια της καμερας. (Για απλη χρηση, ειναι μια χαρα η καμερα του ZTE). Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από nek4d
ea6gka Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Ή θα έχεις αυτή την τρύπα ή ένα τεράστιο bezel. Δεν βλέπω άλλη λύση. Ότι άλλο δοκίμασαν δεν περπάτησε. Γιατι το λες αυτο, εγω νομιζω οτι αφησαν την τρυπα ιδια γιατι το pro φοραει πιο μεγαλο αισθητηρα 48ΜΡ στη σελφι και οι 2 συσκευες φορανε ακριβως την ιδια οθονη (το εκαναν δηλαδη για θεμα κοστους IMHO), σε αλλες συσκευες πως υπαρχουν slim bezels & μικροσκοπικες τρυπες στην οθονη οπως πχ στο S24. Ολα γινονται Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από ea6gka
Bourdoulas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, ea6gka είπε Γιατι το λες αυτο, εγω νομιζω οτι αφησαν την τρυπα ιδια γιατι το pro φοραει πιο μεγαλο αισθητηρα 48ΜΡ στη σελφι και οι 2 συσκευες φορανε ακριβως την ιδια οθονη (το εκαναν δηλαδη για θεμα κοστους IMHO), σε αλλες συσκευες πως υπαρχουν slim bezels & μικροσκοπικες τρυπες στην οθονη οπως πχ στο S24. Ολα γινονται Νόμιζα ότι εννοούσες την τρύπα γενικά και όχι μόνο το μέγεθος. Πράγματι το μέγεθος είναι μεγαλύτερο. Κ εμένα με ενόχλησε κάπως αρχικά, αλλά εν τέλει μου είναι αδιάφορο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα