Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/google-pixel-9-5g-12-256gb-obsidian_4635574

Νομίζω ειναι ιστορικό χαμηλό!

Στα 539 (εμμεσα) βγαινει μονο με τις ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ της eurobank

Screenshot_2024-12-16-14-43-41-473_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από zogler1987
  • Like 10
  • Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάνω κάτω από μπαταρία πώς τα πηγαίνει σε καθημερινή χρήση;

Κυρίως για χρήση internet/social media.

Είναι να αλλάξει ο αδερφός μου κινητό (galaxy a71 4g) και έχει δει το 7a που έχω και σκέφτεται να πάει σε pixel.

Το 8a είδα ότι δεν έχει καλή μπαταρία γενικά οπότε μήπως πήγαινε σε αυτό εδώ.

Δημοσ.

Πολύ καλή προσφορά για ένα αρκετά δυνατό τηλέφωνο! Το πήρα πριν λίγες μέρες (από αυτό γράφω τώρα) στα €800 και νιώθω ελαφρώς μαλάκας βλέποντας την προσφορά... 🙄

2 ώρες πριν, vaas93 είπε

Είναι οκ με 5g, volte, wifi calling κλπ; 

Κομπλέ όλα με cosmote

36 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Πάνω κάτω από μπαταρία πώς τα πηγαίνει σε καθημερινή χρήση;

Κυρίως για χρήση internet/social media

Με αυτή τη χρήση υπολόγιζε 1,5 μέρα, αν και το έχω λίγες μόνο μέρες (2 φορές το έχω φορτίσει μόνο)

19 λεπτά πριν, imr είπε

Απο υποστηριξη τι ακριβως παιζει Ελλαδα? Μονο εγγυηση απο πλαισιο?

2 χρόνια εγγύηση από το πλαίσιο 

• Like 4
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Pixel 9 (12/256) 599€ @πλαισιο
  • Moderators
Δημοσ.

Spoiler

8 ώρες πριν, barman_ είπε

πολυ καλη περιπτωση. 539 με την επιστροφη? Αυτη πως μπαινει ακριβως στις πιστωτικες?

8 ώρες πριν, Chrisfm94 είπε

Αν γινει αγορα με τροπο πληρωμης "Πιστωτικη" και βαλω καρτα της Eurobank παιρνω επιστροφη σε χρηματα ή σε ποντους; Χρειαζεται κατι αλλο, ή αυτη ειναι η διαδικασια; Δεν το'χω ξανακανει.

8 ώρες πριν, zogler1987 είπε

Μπαινουν σαν χρηματα (στο μενου επιστροφη κατω κατω στην εφαρμογή της eurobank) και εξαργυρώνονται μονο στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις που ειναι πολλες.. πχ εγω τα τρώω στον σκλαβενιτη ή στην shell..

Υπ οψιν οτι δεν μπαίνει αμεσως η επιστροφή, οπότε καντε υπομονη καποιες μερες ή και βδομαδες..

7 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε

Υπάρχει κάπου συγκεντρωτικά η λίστα με αυτές τις επιχειρήσεις;

7 ώρες πριν, terry308 είπε

7 ώρες πριν, zogler1987 είπε

6 ώρες πριν, terry308 είπε

Πιστωτική πρέπει να είναι κι όχι χρεωστικη για να βγει 539€ με 59.90€ επιστροφή 

5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Και φυσικά θα ειναι με πληρωμή στο κατάστημα ή στο online shop του Πλαισίου, όχι σε POS Courier με αντικαταβολή. Απλά το τονίζω γιατί έχει γίνει πολλές φορές η ιδια ερώτηση και σε άλλες καμπάνιες

5 ώρες πριν, therion13 είπε

με δόσεις θα έχω επιστροφή; η θέλει όλα μαζι

5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Κανονικά περνάει η επιστροφή στις άτοκες δόσεις

Φτασαμε στο τελος της πρωτης σελιδας για να εχουμε το πρωτο σχολιο σχετικα με το κινητο. Μαζεψα εδω μεσα στο σποιλερ ολα οσα γραφτηκαν σκεφτομενος οσους δεν γνωριζουν και δεν μπηκαν ηδη στο τοπικ να τα δουν πριν τα σβησω, αλλα φυσικα θα ηταν καλυτερο να δωσουν 1-2-10 λεπτα με το google για να μαθουν οσα δεν γνωριζουν. Ειναι σαν να πεφτει θεμα με προσφορα ηχειων και αρχιζουν ολοι να ρωτουν γεμιζοντας την πρωτη σελιδα, τι ειναι ηχειο, αν συνδεεται με ενισχυτη ενα ηχειο, αν ακους μουσικη απο αυτο, αν μπορει να ψησει κοτοπουλο με πατατες κλπ. Καταλαβαινετε την υπερβολη, αλλα ειναι ενδεικτικη του πως παει το θεμα σε κατι που δεν θα επρεπε, χανει τον δρομο και την ουσια. Αν ειναι προσφορα στα 599 συζηταμε. Αν ηταν στα 100 με την επιστροφη να το καταλαβαινα το ενδιαφερον οσων δεν γνωριζουν τι εστι... ηχειο. ;) 

• Like 11
  • Thanks 1
  • Sad 1
  • Haha 6
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kakofonixx είπε

Πολύ καλή προσφορά για ένα αρκετά δυνατό τηλέφωνο! Το πήρα πριν λίγες μέρες (από αυτό γράφω τώρα) στα €800 και νιώθω ελαφρώς μαλάκας βλέποντας την προσφορά... 🙄

Κομπλέ όλα με cosmote

Με αυτή τη χρήση υπολόγιζε 1,5 μέρα, αν και το έχω λίγες μόνο μέρες (2 φορές το έχω φορτίσει μόνο)

2 χρόνια εγγύηση από το πλαίσιο 

έχει ασύρματη φόρτιση? γιατί στο πλαίσιο που είδα το link δεν λέει κατι

Δημοσ.
5 minutes ago, greekpro said:

Αξίζει η διαφορά σε τιμή σε σχέση με το ASUS Zenfone 10 στα 399 πάλι στο πλαίσιο ;

Το Zenphone είχε μόνο 2 χρόνια υποστήριξης. Το pixel έχει 7.

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Emperor1313 είπε

Ναι έχει και με βάση το gsmarena έχει και reverse wireless charging οπότε μπορείς π.χ να φορτίσεις και κανένα smartwatch / άλλο κινητό.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, greekpro είπε

Αξίζει η διαφορά σε τιμή σε σχέση με το ASUS Zenfone 10 στα 399 πάλι στο πλαίσιο ;

Την ίδια απορία έχω και εγώ, για αλλαγή από το realme 7 pro που έχει ο αδερφός...

Αλλά είναι και άλλο το εύρος τιμής..διαφορά 200€ μεταξύ τους... αν ήταν 50€ πχ δε θα το συζητούσαμε 

🙆‍♂️

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Emperor1313 είπε

έχει, εως 15W

13 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε

Οποτε εγω που δεν εχω καρτα eurobank αλλα εχω απαλλαγη φπα μπορω να το παρω 599-24%  ?

ναι, και εγώ με αποφορολόγηση το πήρα

Δημοσ.

Ξέρεις κανείς διαφορά στην ποιότητας φωτογραφίας/βίντεο σε σύγκριση με One Plus nord 5G?

Έχουμε αυτή τη στιγμή το One Plus nord 5G και το Samsung S21 FE και το σκέφτομαι να αλλάξουμε το one plus που μάλλον θα έχει τη χειρότερη κάμερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...