Innersense Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Γειά χαρά σε όλους και καλές γιορτές εύχομαι, Ψάχνω δώρο για την καλή μου και μιας και είμαι άσχετος, θα ήθελα να δοκιμάσω μήπως τυχόν υπάρχει κάποιος εδώ που μπορεί να βοηθήσει. Πριν μερικούς μήνες έχασε την πολυαγαπημένη της σκυλίτσα και έτσι προσπαθώ να βρω ένα κρεμαστό κολιέ πατούσα ζώου. Θέλω να είναι καλό, αλλά δε φοράει χρυσό, οπότε κατευθύνομαι σε Λευκόχρυσο ή Πλατινένιο. Έχει κανένας υπόψιν του που θα μπορούσα να βρω θα με βοηθούσε πολύ. (online έψαξα και βρήκα πολύ λίγα πράγματα). Προφανώς κάτι διαθέσιμο για άμεση αγορά στην Αθήνα θα εξυπηρετούσε.
fmarkos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Θα φας δούλεμα, αλλά μην μασάς σου αξίζει . Ρε φίλε τώρα σοβαρά, δεν ξέρεις τα γούστα της κοπέλας σου και ζητάς από άσχετους συμβουλή για δώρα; Πάντως η ιδέα σου για το πατουσάκι δεν είναι καλή, δεν είναι ωραία σκέψη να της υπενθυμήσεις μέσα στις γιορτές κάτι που, πιθανών την στεναχώρησε. Καλύτερα να της πάρεις ένα κουτάβι. 1
Nabuko Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, Innersense είπε Έχει κανένας υπόψιν του που θα μπορούσα να βρω θα με βοηθούσε πολύ. Κάνε μια ερώτηση στο Que Sera. Ίσως να μπορεί να σου φτιάξει ένα ίδιο με της φωτό 1
The_Judas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 https://www.google.com/search?q=κοσμημα+πατουσα+σκυλου&sca_esv=b91ec29083e2d2be&sxsrf=ADLYWIIiljtnBzptdlWnQFKPLVwqSUcMvg%3A1734351942597&source=hp&ei=RhxgZ5GQIvy-xc8PscHZyAY&iflsig=AL9hbdgAAAAAZ2AqViD9o66lzwaZ6JTk6W_wck8zwf4v&ved=0ahUKEwiRy867pKyKAxV8X_EDHbFgFmkQ4dUDCBg&uact=5&oq=κοσμημα+πατουσα+σκυλου&gs_lp=Egdnd3Mtd2l6IirOus6_z4POvM63zrzOsSDPgM6xz4TOv8-Fz4POsSDPg866z4XOu86_z4UyBxAjGCcY6gIyBxAjGCcY6gIyBxAjGCcY6gIyBxAjGCcY6gIyBxAjGCcY6gIyBxAjGCcY6gIyBxAjGCcY6gIyBxAjGCcY6gIyBxAjGCcY6gIyBxAjGCcY6gJImQJQkgFYkgFwAXgAkAEAmAEAoAEAqgEAuAEDyAEA-AEC-AEBmAIBoAIGqAIKmAMG8QUYZXKWOEgPnJIHATGgBwA&sclient=gws-wiz 1
Innersense Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, fmarkos said: Θα φας δούλεμα, αλλά μην μασάς σου αξίζει . Ρε φίλε τώρα σοβαρά, δεν ξέρεις τα γούστα της κοπέλας σου και ζητάς από άσχετους συμβουλή για δώρα; Πάντως η ιδέα σου για το πατουσάκι δεν είναι καλή, δεν είναι ωραία σκέψη να της υπενθυμήσεις μέσα στις γιορτές κάτι που, πιθανών την στεναχώρησε. Καλύτερα να της πάρεις ένα κουτάβι. Όντως θα φάω δούλεμα και το ξέρω. Για τις 1/100 πιθανότητες δοκιμάζουμε πάντα να ξέρει κάποιος και να βοηθήσει. Τα γούστα τα ξέρω πολύ καλά, ρώτησα πολύ συγκεκριμένο πράγμα, αν έχει πάρει το μάτι κανενός. Πίστεψε με για κουτάβι είναι πολύ δύσκολο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ξανά. Είναι ψυχές δεν είναι πράγματα. Προς το παρών ζορίζεται πάρα πολύ με την πολύ δύσκολη διαδικασία που πέρασε. Ευχαριστώ όπως και να έχει για την απάντηση. 5 minutes ago, Nabuko said: Κάνε μια ερώτηση στο Que Sera. Ίσως να μπορεί να σου φτιάξει ένα ίδιο με της φωτό Εικάζω ότι custom παραγγελία θα ανεβάζει την τιμή. Θα ρωτήσω πάντως. Ευχαριστώ όπως και να έχει για την απάντηση.
The_Judas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 και εγώ θεωρώ ότι δεν είναι καλή ιδέα να μην έχει κάτι που να της το θυμίζει... αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα. 1
Innersense Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 4 minutes ago, The_Judas said: https://www.google.com/search?q=κοσμημα+πατουσα+σκυλου&sca_esv=b91ec29083e2d2be&sxsrf=ADLYWIIiljtnBzptdlWnQFKPLVwqSUcMvg%3A1734351942597&source=hp&ei=RhxgZ5GQIvy-xc8PscHZyAY&iflsig=AL9hbdgAAAAAZ2AqViD9o66lzwaZ6JTk6W_wck8zwf4v&ved=0ahUKEwiRy867pKyKAxV8X_EDHbFgFmkQ4dUDCBg&uact=5&oq=κοσμημα+πατουσα+σκυλου&gs_lp=Egdnd3Mtd2l6IirOus6_z4POvM63zrzOsSDPgM6xz4TOv8-Fz4POsSDPg866z4XOu86_z4UyBxAjGCcY6gIyBxAjGCcY6gIyBxAjGCcY6gIyBxAjGCcY6gIyBxAjGCcY6gIyBxAjGCcY6gIyBxAjGCcY6gIyBxAjGCcY6gIyBxAjGCcY6gIyBxAjGCcY6gJImQJQkgFYkgFwAXgAkAEAmAEAoAEAqgEAuAEDyAEA-AEC-AEBmAIBoAIGqAIKmAMG8QUYZXKWOEgPnJIHATGgBwA&sclient=gws-wiz Έγραψα ότι την έχω κάνει την online έρευνα. Just now, The_Judas said: και εγώ θεωρώ ότι δεν είναι καλή ιδέα να μην έχει κάτι που να της το θυμίζει... αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα. Είμαστε τσεκαρισμένα σε πολύ safe επίπεδο με τέτοιο δώρο. Θα συνοδεύεται μάλιστα με πολύ καλογραμμένη καρτούλα
The_Judas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ βλέπω ότι υπάρχει και σε λευκόχρυσο, τυχαία παραδείγματα: https://talurockngold.com/el/χρυσά-κοσμήματα/χρυσά-κολιέ/χρυσό-μενταγιόν-πατούσα-σκύλου-2/ https://dio-lab.gr/product/asimenio-925-kolie-petlover-9/ 1
fmarkos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Innersense είπε Όντως θα φάω δούλεμα και το ξέρω. Για τις 1/100 πιθανότητες δοκιμάζουμε πάντα να ξέρει κάποιος και να βοηθήσει. Τα γούστα τα ξέρω πολύ καλά, ρώτησα πολύ συγκεκριμένο πράγμα, αν έχει πάρει το μάτι κανενός. Πίστεψε με για κουτάβι είναι πολύ δύσκολο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ξανά. Είναι ψυχές δεν είναι πράγματα. Προς το παρών ζορίζεται πάρα πολύ με την πολύ δύσκολη διαδικασία που πέρασε. Ευχαριστώ όπως και να έχει για την απάντηση. Ναι έχεις δίκιο, δεν διάβασα προσεκτικά τι έγραψες, τώρα είδα πιο προσεκτικά. Άστοχο το μισό μου σχόλιο και ζητώ συγνώμη. 1
Innersense Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, The_Judas said: Εγώ βλέπω ότι υπάρχει και σε λευκόχρυσο, τυχαία παραδείγματα: https://talurockngold.com/el/χρυσά-κοσμήματα/χρυσά-κολιέ/χρυσό-μενταγιόν-πατούσα-σκύλου-2/ https://dio-lab.gr/product/asimenio-925-kolie-petlover-9/ Ωραίος το πρώτο link με ενδιαφέρει και δεν είχε προκύψει στην αναζήτηση μου. 3 minutes ago, fmarkos said: Ναι έχεις δίκιο, δεν διάβασα προσεκτικά τι έγραψες, τώρα είδα πιο προσεκτικά. Άστοχο το μισό μου σχόλιο και ζητώ συγνώμη. Κανένα πρόβλημα φίλε, να σαι καλά.
animor Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δεν θα βοηθήσω, καθώς θα πω ότι δεν βρίσκω καλή ιδέα την πατούσα για το σκυλάκι που έχασε. Συναισθηματικά μιλώντας. Προσωπικα, δεν μου αρέσει κι αισθητικά, αλλά άλλο αυτό. Όπως δεν μου αρέσουν τα ανθρωπάκια στη σειρά που δείχνουν τα μέλη της οικογένειας και άλλα τέτοιου είδους. η γνώμη μου είναι ότι αν είναι να δώσουμε χρήματα για πραγματικά κοσμήματα και μέταλλα, πέτρες κλπ, να είναι κάτι κομψό και διαχρονικό και στα γούστα φυσικά αυτού που θα τα φοράει. Μπορεις να δείξεις τη συμπόνια για το σκυλάκι που έχασε με άλλους τρόπους.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 παρε κανενα βραχιολακι pandora και παρε κατι με σκυλακι να περασει πανω συν οτι αλλο θες
Camal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Innersense είπε Γειά χαρά σε όλους και καλές γιορτές εύχομαι, Ψάχνω δώρο για την καλή μου και μιας και είμαι άσχετος, θα ήθελα να δοκιμάσω μήπως τυχόν υπάρχει κάποιος εδώ που μπορεί να βοηθήσει. Πριν μερικούς μήνες έχασε την πολυαγαπημένη της σκυλίτσα και έτσι προσπαθώ να βρω ένα κρεμαστό κολιέ πατούσα ζώου. Θέλω να είναι καλό, αλλά δε φοράει χρυσό, οπότε κατευθύνομαι σε Λευκόχρυσο ή Πλατινένιο. Έχει κανένας υπόψιν του που θα μπορούσα να βρω θα με βοηθούσε πολύ. (online έψαξα και βρήκα πολύ λίγα πράγματα). Προφανώς κάτι διαθέσιμο για άμεση αγορά στην Αθήνα θα εξυπηρετούσε. Δες εδώ www.mrcr.gr Είναι στο Παλαιό Φάληρο. Ζήτα τον Μάνο. Κάνει καταπληκτική δουλειά.
sangreaL Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 αν ενδιαφέρεσαι για ασήμι 925 τσέκαρε και αυτό www.oficina.gr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα