georgezerv76 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπερα. εδω και πολυ καιρό κανω αγορες απο την shein και παραλαμβανω ως τωρα κανονικα και πολυ πριν την εκτιμωμενη ημερομηνια. Η τευταια μου παραγγελια που εγινε στις 29/11 εχει κολλησει και στην παρακολούθηση στηννεφαρμογη η τελευταία ενημέρωση ειναι στις 11/12 και γραφει κανουμε ο,τι καλυτερο μπορουμε, καντε υπομονη κλπ κλπ (εχω επισυνάψει το αρχειο). οι ερωτησεις μου ειναι οι εξής: 1) υπαρχει περιπτωση να εχει χαθει το δεμα; 2) αν τελικα το δεμα δε φτασει στην ημερομηνια που λενε (18/12) μπορω να ζητησω refund και πως γινεται; Εχω φαει το σαιτ και δε βρισκω πως ζητας πισω λεφτα για απωλεια δεματος! Δεκτη καθε βοηθεια κ ευχαριστώ εκ των προτέρων
georgezerv76 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Qyraxos είπε Θα μιλήσεις μαζί τους. Αυτο ψαχνω… δε μπορω να βρω που ζηταω το refund! Εχω ανοιξει και θεμα που τους λεω οτι δεν εχω ενημερωςη για το δεμα και δεν απαντανε καν… Μου δινουν μονο 500 ποντους… τι να το κανω με 50€ δεμα! Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από georgezerv76
Qyraxos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μέσα από το customer support ενημερώνεις για μη άφιξη πακέτου και ζητάς refund. Σε άλλους έκαναν εύκολα την επιστροφή χρημάτων και σε άλλους υπέκυψαν κατόπιν πιέσεων, απ' όσο έχει πάρει το μάτι μου κατά καιρούς. Δεν ξέρω εάν έχουν διαφορετική πολιτική πια και δίνουν μόνο πόντους. 😟 Αν συμπληρωθούν οι ημέρες που έδωσαν ως διορία παραλαβής, γράψε ξανά και πίεσέ τους. Μακάρι να μη χρειαστεί και να παραλάβεις κανονικά. Σε διαφορετική περίπτωση, κάνε αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζά σου ή μέσω Paypal (ανάλογα τον τρόπο πληρωμής). 1
georgezerv76 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μαλιστα ευχαριστω! Δοκιμασα με την εξυπηρετηση κ μεσω μεσεντζερ δεν απαντανε με τιποτα! Αυτο που καταλαβα ειναι οτι αυριο που ληγει η διορια για να ερθει το δεμα θα πατησω εκει που λεει μη παραλαβη! Ελπιζω ετσι να με οδηγησει καπου για την επιστροφη γιατι αλλο τροπο δε ξερω… οι τυποι ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ! Το δεμα το θεωρω χαμενο και μιλαμε για 50€… βεβαια ηταν με klarna ελπιζω να μην εχω θεμα! Μαλλον τελος οι αγορες απο εκει…
Qyraxos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Ναι, για δες μήπως ανοίγει κάποια σχετική επιλογή με το πέρας της διορίας. Δυστυχώς, δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω, γιατί δεν μου έτυχε να μη παραλάβω παραγγελία. Ελπίζω να έχεις καλή κατάληξη και γρήγορα. 1
georgezerv76 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Και μενα ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει! 5 χρονια ψωνιζω και ολα ηταν αψογα… τι να πω… εντωμεταξυ δεν απαντανε ουτε στο ινσταγκραμ! Σ ευχαριστώ παντως! οποιος αλλος φιλος ξερει και μπορει ευπροσδεκτη η βοηθεια!
georgezerv76 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Λοιπον εχω ευχαριστα και δυσαρεστα. τα ευχαριστα ειναι οτι μετα απο πολλα μνμτα σε μεσεντζερ ινταγκραμ και εφαρμογη, σημερα εμφανιστηκε στο σαιτ της acs η παραγγελια μου οτι ειναι αθηνα! Αρα το δεμα υπαρχει και θα το παρω! τα δυσαρεστα ειναι οτι ειχα κανει αλλες 2 παραγγελιες που μολις ειδα οτι θα σταλθουν με…speedex! 😧 αρα αυτες τις ξεχναω τουλαχιστον ως τον φλεβαρη… το καλο ειναι οτι θα το παλεψω να παρω refund και στις δυο… Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2024 από georgezerv76
georgezerv76 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Ευτυχως ναι!! Και ευτυχως ειναι acs οποτε θα παραλαβω μεσα στο… 24! 😆 για τα αλλα της σπιντεξ δεν ορκιζομαι.., 1
georgezerv76 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Κι ομως εγινε κι αυτο! Ακομα δεν εχω παραλαβει απο acs και σημερα απο το πρωι τους ψαχνω στα τηλεφωνα και ειναι εξαφανισμενοι ενω η speedex μου εφερε τις δυο παραγγελιες που ειχα κανει αργοτερα!!! 😳😳😳 Για δες… !!! Refund παντως δεν μου κανει η σειν προς το παρον αν και το ζητησα ουτε μου εχει βαλει τους 500 ποντους…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα