LabrakisG1992 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Λύθηκε το πρόβλημα παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους. Το πρόβλημα τελικά ήταν στο καλώδιο και ήμουν άτυχος και το δεύτερο display port που αγόρασα, ήταν κι αυτό χαλασμένο. Τελικά σήμερα αγόρασα ένα τρίτο γιατί είχα απελπιστεί, και δουλεύει κανονικά. Άρα το προηγούμενο που είχα αγοράσει ήταν χαλασμένο μάλλον 1 1
Pstathece Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Πωω έλα ρε συ?!?!?! Πω πωω. Ευτυχώς που λύθηκε χαίρομαι πολύ, και πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ περίεργο που έτυχε 2 φορές χαλασμένο καλώδιο... Πω πω, πολύ περίεργη φάση να μη συμβεί σε κανέναν ποτέ! Καλό gaming και εργασίες τώρα στο PC!! 😎 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Νυσταγμένος είπε Πωω έλα ρε συ?!?!?! Πω πωω. Ευτυχώς που λύθηκε χαίρομαι πολύ, και πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ περίεργο που έτυχε 2 φορές χαλασμένο καλώδιο... Πω πω, πολύ περίεργη φάση να μη συμβεί σε κανέναν ποτέ! Καλό gaming και εργασίες τώρα στο PC!! 😎 Ναι δεν είμαι σίγουρος αν ήταν χαλασμένο το καλώδιο ή απλά έγινε κάτι άλλο . Αυτό που πήρα τώρα είναι 1.2 και δουλεύει . Δυστυχώς το άλλο δεν ξέρω τι είναι , πέταξα και την συσκευασία . Τέλος καλό όλα καλά 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα