nk9 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 18 ώρες πριν, ostvarivanje είπε Ναι, δεν είναι 4Κ (η δικιά μου τουλάχιστον) και είναι μάλλον του 18 ή μετά. Αλλά τι σχέση έχει το μοντέλο αν δεν το έχεις στο Lg Content το cosmote app. Όποιο και να είναι το μοντέλο, αν δεν υπάρχει το cosmote app στο LG Content, απλά δε βλέπεις αυτόνομα και θες μέσω κάποιας άλλης λύσης. Υπάρχει πιθανότητα να γίνεται mirroring από smart tv σε smart tv; Λογικά όχι. Μόνο από κινητό προς τηλεόραση. 1
ostvarivanje Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, nk9 είπε Λογικά όχι. Μόνο από κινητό προς τηλεόραση. Ή από Laptop προφανώς ε; Γιατί μετά το δωρεάν μήνα σκέφτομαι να κάνω συνδρομή για τα αθλητικά nova και cosmote και δεν ξέρω και ποιο πακέτο να προτιμήσω (internet από την cosmote έχω αν αυτό έχει κάποια σημασία).
d_gkal Δημοσ. Παρασκευή στις 02:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:56 μμ Που θα βρω να ενεργοποιήσω το cosmote tv;
andreas1gr Δημοσ. Παρασκευή στις 05:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:49 μμ 2 ώρες πριν, d_gkal είπε Που θα βρω να ενεργοποιήσω το cosmote tv; Εξαφανιστήκαν σήμερα από την εφαρμογή όλα τα «δώρα». Κ εγώ στις 10 Ιανουαρίου θέλω να το ενεργοποιήσω…
ak156 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:12 μμ (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Εξαφανιστήκαν σήμερα από την εφαρμογή όλα τα «δώρα». Κ εγώ στις 10 Ιανουαρίου θέλω να το ενεργοποιήσω… Μήπως γιατί απλά ήταν έως 2/1/2025?😉 https://techmaniacs.gr/pare-xana-i-gia-teleytaia-fora-entelos-dorean-to-cosmote-tv-gia-ena-mina/ Άλλο μέχρι πότε μπορούσες να πάρεις το κουπόνι και άλλο μέχρι πότε μπορούσες να το ενεργοποιήσεις αυτό (δηλαδή έως 16/1/2025) Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:16 μμ από ak156
andreas1gr Δημοσ. Παρασκευή στις 06:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:49 μμ 35 λεπτά πριν, ak156 είπε Μήπως γιατί απλά ήταν έως 2/1/2025?😉 https://techmaniacs.gr/pare-xana-i-gia-teleytaia-fora-entelos-dorean-to-cosmote-tv-gia-ena-mina/ Άλλο μέχρι πότε μπορούσες να πάρεις το κουπόνι και άλλο μέχρι πότε μπορούσες να το ενεργοποιήσεις αυτό (δηλαδή έως 16/1/2025) Μπορεί να είναι έτσι. Δεν πειράζει… του χρόνου πάλι. Έτσι κ αλλιώς κ της ΕΟΝ ελάχιστα το χρησιμοποίησα…
d_gkal Δημοσ. Παρασκευή στις 07:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:12 μμ Πωωωω σοβαρά; Την πάτησα Το ηθελα.. αν κάποιος έχει κουπόνι και δε το χρησιμοποιήσει ας το στείλει
andreas1gr Δημοσ. Παρασκευή στις 08:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:03 μμ 48 λεπτά πριν, d_gkal είπε Πωωωω σοβαρά; Την πάτησα Το ηθελα.. Κάνε υπομονή…. Σε 11 μήνες, 10 ημέρες, 3 ώρες, 28 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα θα το ξανά προσφέρει…
MikeJ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:24 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:24 μμ Αν πατήσεις experiences εμένα το βγάζει. Βέβαια είχα πατήσει το κωδικό απλά δε τκ έχω ενεργοποιήσει ακόμα. Κι εγώ υπολόγιζα να το βάλω μόλις τελειώσει το eon.
agnostos99 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες πω σοβαρα? Και εγω ειχα δει το 16/1 και περιμενα μετα την εον να δοκιμασω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα