MauroPaltoudias Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, matrixxx said: Παιζει το cosmote tv app σε 2 τιβι στο ιδιο σπιτι; Μιλω για τηλεορασεις με τις εφαρμογες τους αμεσα, δεν με νοιαζουν καθολου tvboxes , πισι, κινητα, λαπτοπ και λοιπες "μα..@κιες" Και σε τρεις παίζει άμα γουστέρνεις. Δεν παίζει ρόλο η IP (αν αυτή είναι η απορία σου, δοθεντος ότι τονίζεις "το ίδιο σπίτι").
ak156 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, matrixxx είπε Μια ερωτηση μιας και θυμαμαι απο περυσι οτι γνωριζεις περι των IPTV στην Ελλαδα. Aν υποθεσουμε οτι παιρνει καποιος που ειναι τυχερος τον κωδικο απο το δωρο του τιτλου. Θα μπορεσει να βαλει την εφαρμογη ΜΟΝΟ σε μια τηλεοραση οπως κανει η EON ή θα μπορει και σε 2η απλα σε αλλο δωματιο στο ιδιο σπιτι; Μιλω για τηλεορασεις με τις εφαρμογες τους αμεσα, δεν με νοιαζουν καθολου tvboxes , πισι, κινητα, λαπτοπ και λοιπες "μα..@κιες") (Αυτο που κανει η EON πραγματικα μου φαινεται δυσκολο να το κανει αλλος παροχος IPTV, μου ακουγεται απιθανο προσωπικα.) Επειδή τώρα είδα το ποστ σου. Έκανα το πιο απλό τεστ. Έβαλα την Cosmote TV σε 2 τηλεοράσεις smart. Ξεκίνησα να παίζει στην 1 και πήγα να παίξει και στην 2η. Ε λοιπόν ΔΕΝ με άφησε. Έβγαλε μήνυμα ότι έφθασα το μέγιστο όριο συσκευών !! Άρα ναι σε αφήνει να παίζεις σε 3 διαφορετικές συσκευές, αλλά μάλλον όχι ταυτόχρονα σε 2 TV. Τώρα εάν το αφήνει αυτό σε κάτι "πρόσθετα" πακέτα που έχει/είχε (δυνατότητα εγκατάστασης αντί σε 5 να μπορείς σε 10 κλπ) αυτό είναι άλλο θέμα. Μάλιστα έχω την εντύπωση ότι μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα σε 3 διαφορετικές συσκευές (π.χ. Smart TV, laptop, smartphone) όχι όμως ταυτόχρονα διαφορετικά αθλητικά κανάλια εκεί. (βέβαια στην παρούσα προσφορά ΔΕΝ υπάρχουν καν αθλητικά κανάλια) Σημείωση: Δεν είμαι συνδρομητής στην Cosmote TV. Εάν κάποιος συνδρομητής έχει άλλη εμπειρία, ας το πει. Η σίγουρη διαφορά με την ΕΟΝ είναι ότι σε αφήνει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή της σε παραπάνω από 1 TV. Εγώ π.χ. έχω 4 Smart TVs σε 4 διαφορετικούς χώρους, άρα είναι ωραίο να μπορώ να βλέπω σε οποιαδήποτε με βολεύει εκείνη την στιγμή. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2024 από ak156
Luciddream Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Να ρωτήσω εγώ τώρα κάτι? Είχα πάρει και πέρυσι το Cosmote TV για ένα μήνα της προσφοράς και είχα δει κάποιες ωραίες σειρές και το έβαλα και φέτος. Η διαφορά είναι ότι πέρυσι την είχα στο υπνοδωμάτιο την τηλεόραση τώρα την έχω στο σαλόνι μαζί με 5.1 ηχοσύστημα. Έβαλα χτες να δω ένα επισόδιο του Halo που είχα αφήσει στην μέση, η ποιότητα του Cosmote TV φτάνει μέχρι αυτό που είδα χτες? Δηλαδή 1080p SDR? Ή είναι κουτσουρεμένη λόγω της προσφοράς? Έπεσε πολύ σκοτάδι 😛 Και ο ήχος δεν με τρέλανε. Μάλλον έχω κακομάθει από τα streaming sites του εξωτερικού (για να μην μιλήσω για Blu-ray)
dimis_pj Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 21 ώρες πριν, matrixxx είπε Μαλλον δεν καταλαβες τι ρωτω. Επισης ειμαστε στο θεμα της cosmote, δεν εχω απορια για την nova αλλα για την cosmote. Στην νοβα ειπαμε ΜΟΝΟ μια τιβι δουλευει, δεν δουλευει 2η σε αλλο δωματιο, το εχουν επιβεβαιωσει πολλοι στο δικο της τοπικ. Προσθηκη: Αντιγραφω μαζεμενη την ερωτηση: Παιζει το cosmote tv app σε 2 τιβι στο ιδιο σπιτι; Μιλω για τηλεορασεις με τις εφαρμογες τους αμεσα, δεν με νοιαζουν καθολου tvboxes , πισι, κινητα, λαπτοπ και λοιπες "μα..@κιες" Ναι μπορείς να κάνεις εγκατάσταση σε 2 τηλεοράσεις την εφαρμογή κανονικά, όχι δεν γίνεται να παίζουν ταυτόχρονα. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 23 ώρες πριν, ak156 είπε Επειδή τώρα είδα το ποστ σου. Έκανα το πιο απλό τεστ. Έβαλα την Cosmote TV σε 2 τηλεοράσεις smart. Ξεκίνησα να παίζει στην 1 και πήγα να παίξει και στην 2η. Ε λοιπόν ΔΕΝ με άφησε. Έβγαλε μήνυμα ότι έφθασα το μέγιστο όριο συσκευών !! Δεν ρωτησα για ταυτοχρονα. Αν θυμασαι την σχετικη κουβεντα για την ΕΟΝ, δεν αφηνει 2η τηλεοραση σε αλλο δωματιο ΓΕΝΙΚΑ, οχι να παιζει. Ουτε κλειστες και οι 2! Αρα στην κοσμοτε μπηκε ο λογαριασμος και στις 2 τιβι και παιζουν ; (εναλλακτικα φυσικα) Και ειπα απο χθες δεν με νοιαζουν παιχνιδακια τυπου ταμπλετ κινητα λαπτοπ, μισο σεντονι γι αυτα μου γραφεις.
ultrahd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Να βοηθήσω κι εγώ στο σχετικό θέμα για τις θεάσεις της cosmote tv.Λοιπόν επειδή για κανονικές συνδρομές ισχύουν άλλα και έχει κάμποσες περιπτώσεις,δεν θα τα γράψω τώρα γιατί θα γίνει σεντόνι και μπορεί να μπλέξει κάποιος και με αυτά που μάλλον ισχύουν στη δωρεάν προσφορά καθώς και στα πακέτα diy + cosmote tv pass του whats up Λογικά λοιπόν και μιλάω χωρίς να το έχω τσεκάρει,αλλά από την εμπειρία μου με τα πακέτα diy + cosmote tv pass του whats up που είχαν αναφερθεί και κάποια στιγμή παλαιότερα αυτά που πρέπει να ισχύουν στην δωρεάν προσφορά πρέπει να είναι μάλλον τα ίδια με αυτά που ισχύουν και στα πακέτα diy + cosmote tv pass δηλαδή: Μπορείς να εγκαταστήσεις σε 5 ή 10 διαφορετικές συσκευές το cosmote tv app (χωρίς διάκριση αν πρόκειται για smart tvs,smartphones,tablets,κλπ) Το πιθανότερο είναι να είναι 10 απ ότι θυμάμαι γιατί κάποια στιγμή το είχαν αλλάξει.Επίσης νομίζω πως είχα ακούσει να αναφέρεται λίγο πιο παλιά (χωρίς να μου έχει τύχει να το τσεκάρω) ότι όταν συμπληρωθούν οι 5 ή 10 και πας να κάνεις login στην 6 ή 11 σου βγάζει λίστα με τις συσκευές για να "σβήσεις" μία. Τώρα στο συγκεκριμένο δωρεάν πακέτο λογικά πρέπει να είναι μόνο μια θέαση.Ταυτόχρονες θεάσεις λογικά καθόλου.Το πακέτο έξτρα συσκευών δεν το παρέχουν ως επιλογή να το επιλέξεις ,οπότε γι αυτό λέω λογικά έχει μόνο μια θέαση κάθε στιγμή. Λογικά έτσι πρέπει να έχουν τα πράγματα ,αλλά τονίζω και πάλι ότι είναι από την εμπειρία μου σε αντίστοιχα πακέτα,δεν έχω κάνει πειράματα με το δωρεάν πακέτο. Έχω κι εγώ μια ερώτηση να θέσω: Όπως αναφέρει η cosmote, Η δυνατότητα ενεργοποίησης του πακέτου είναι διαθέσιμη από 16/12/2024 έως και 2/1/2025. Το κουπόνι που σου δίνει για την ενεργοποίηση μέχρι πότε μπορείς να το εξαργυρώσεις? Νομίζω πως κάτι σαν να είδα πως το κουπόνι που σου δίνει μπορείς να το εξαργυρώσεις μέχρι 16/01 αλλά το ερώτημα μου είναι: Η παραπάνω ημερομηνία εξαργύρωσης του κουπονιού είναι standard ανεξάρτητα του πότε θα ενεργοποιήσεις την προσφορά ή αλλάζει ανάλογα του πότε στο διάστημα από 16/12/2024 έως και 2/1/2025 ενεργοποιήσεις την προσφορά? Αν ας πούμε ενεργοποιήσεις την προσφορά στο τέλος 02/01 τότε και πάλι το κουπόνι που θα σου δώσει θα είναι για να εξαργυρωθεί μέχρι της νομίζω 16/01 ή θα πάει αργότερα?
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, ultrahd είπε Έχω κι εγώ μια ερώτηση να θέσω: Όπως αναφέρει η cosmote, Η δυνατότητα ενεργοποίησης του πακέτου είναι διαθέσιμη από 16/12/2024 έως και 2/1/2025. Το κουπόνι που σου δίνει για την ενεργοποίηση μέχρι πότε μπορείς να το εξαργυρώσεις? Νομίζω πως κάτι σαν να είδα πως το κουπόνι που σου δίνει μπορείς να το εξαργυρώσεις μέχρι 16/01 αλλά το ερώτημα μου είναι: Η παραπάνω ημερομηνία εξαργύρωσης του κουπονιού είναι standard ανεξάρτητα του πότε θα ενεργοποιήσεις την προσφορά ή αλλάζει ανάλογα του πότε στο διάστημα από 16/12/2024 έως και 2/1/2025 ενεργοποιήσεις την προσφορά? Αν ας πούμε ενεργοποιήσεις την προσφορά στο τέλος 02/01 τότε και πάλι το κουπόνι που θα σου δώσει θα είναι για να εξαργυρωθεί μέχρι της νομίζω 16/01 ή θα πάει αργότερα? Απο οσο διαβαζω μολις στο #1 σχολιο-ανοιγμα του θεματος ειναι νομιζω ξεκαθαρο το τι ισχυει: Ειναι για 30 ημερες, με δυνατοτητα ενεργοποιησης της συνδρομης μεχρι 16-1. Αρα μπορεις να το ενεργοποιησεις 16-1 και να το εχεις μεχρι 15-2. Το πιο "αργοπορημενο" σεναριο αυτο. Ετσι γραφουν τα ψιλα γραμματα στο #1, οποτε αν δεν υπαρχει λαθος σε αυτα, ειναι ετσι οπως το λεω 100%. Καλυτερη λυση εννοειται γιατι μπορει καποιος να χρησιμοποιησει οποτε θελει αυτος τις 30 ημερες μεσα στα πλαισια ενος μηνα μετα. Σε αντιθεση με της αλλης που ειναι μαξιμουμ 30 ημερες, μονο για οποιον το ενεργοποιησε απο την πρωτη στιγμη. Μπορει να ειναι μεχρι και για 1 ημερα ή μεχρι για 1 ωρα ή ενα λεπτο αν θες, στο ακραιο σεναριο που καποιος θα το παρει χαμπαρι και θα το ενεργοποιησει 10 Γεναρη. Και βεβαια κανεις δεν μπορει να δει κατι μετα τις 10-1 αν το προτιμουσε για Χ λογους.
alefther Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, ultrahd είπε Όπως αναφέρει η cosmote, Η δυνατότητα ενεργοποίησης του πακέτου είναι διαθέσιμη από 16/12/2024 έως και 2/1/2025. μπερδευεσαι γιατι διαβαζεις τους ορους 2 διαφορετικων προιοντων. Η cosmote tv μπορει να ενεργοποιηθει οποτε θες μεχρι 16/1 και θα εχεις περιεχομενο για 30 μερες Τα δωρεαν δεδομενα στο κινητο μπορουν να ενεργοποιηθουν μεχρι 2/1 και θα εχεις απεριοριστα δεδομενα για 15 μερες
ultrahd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, alefther είπε μπερδευεσαι γιατι διαβαζεις τους ορους 2 διαφορετικων προιοντων. Η cosmote tv μπορει να ενεργοποιηθει οποτε θες μεχρι 16/1 και θα εχεις περιεχομενο για 30 μερες Τα δωρεαν δεδομενα στο κινητο μπορουν να ενεργοποιηθουν μεχρι 2/1 και θα εχεις απεριοριστα δεδομενα για 15 μερες Αγαπητέ φίλε μου αν δεις στη σχετική σελίδα της cosmote στις συχνές ερωτήσεις αναφέρει αυτό που έγραψα παραπάνω.Δεν είμαι στο pc αυτή τη στιγμή και μου είναι δύσκολο να επισυναψω το σχετικό link με τις συχνές ερωτήσεις της cosmote.Αν είναι μόλις μπορέσω θα επισυναψω το σχετικό link. Ωστόσο φυσικά δεν επιμένω, άνθρωποι είμαστε και όλοι μπορεί να κάνουμε λαθος! Εγώ απλά να επισημάνω κάτι που ίσως δεν έχει γίνει κατανοητό το οποίο αν και διαδικαστικό είναι τελικά σημαντικό: Όπως το έχει κάνει η cosmote (τονίζω και πάλι αν δεν κάνω κι εγώ κάπου λάθος) στο διάστημα από 16/12/24 μέχρι 02/01/25 μπορείς να πάρεις το δωρεάν κουπόνι για τον ένα μήνα προσφορά cosmote tv. Στη συνέχεια (δηλαδή αφού έχεις πάρει ήδη το κουπόνι) αυτό το κουπόνι που έχεις, μπορείς να το εξαργυρώσεις μέχρι και 16/01.Ο ένας μήνας ξεκινά να μετράει από τη στιγμή που θα εξαργυρώσεις το κουπόνι. Εγώ τώρα αυτό που ρωτούσα είναι αν η καταληκτική ημερομηνία εξαργύρωσης του κουπονιού είναι standard στις 16/01 ? Δηλαδή ανεξάρτητα του πότε στο διάστημα 16/12 - 02/01 πάρει κάποιος το κουπόνι αυτό θα μπορεί σε κάθε περίπτωση να το εξαργυρώσει μέχρι τις 16/01? Απ' ότι φαίνεται μάλλον έτσι εχουν τα πράγματα απλά ρωτούσα προς επιβεβαίωση. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από ultrahd
ostvarivanje Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Τι γίνεται αν η Smart tv (συγκεκριμένα μία LG) δεν έχει το cosmote tv app; Τι λύση υπάρχει εκτός από το να το παίζω από τον browser;
nk9 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 28 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε Τι γίνεται αν η Smart tv (συγκεκριμένα μία LG) δεν έχει το cosmote tv app; Τι λύση υπάρχει εκτός από το να το παίζω από τον browser; Κι εγώ LG έχω κι έχω το ίδιο πρόβλημα. Με mirroring βλέπω.
ak156 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, ostvarivanje είπε Τι γίνεται αν η Smart tv (συγκεκριμένα μία LG) δεν έχει το cosmote tv app; Τι λύση υπάρχει εκτός από το να το παίζω από τον browser; να υποθέσω ότι η LG TV σας ΔΕΝ είναι UHD/4K? ή είναι προγενέστερη του 2017? Γιατί αλλιώς πρέπει να βλέπετε την εφαρμογή Cosmote. Καλό είναι όταν λέτε ένα πρόβλημα κάπου να λέτε και το ακριβές μοντέλο. Πάντως η δική μου LG 49UM7100 δεν έχει θέμα είτε σε ΕΟΝ είτε σε Cosmote. https://www.lg.com/gr/lg-experience/up-coming/lg-tvs-cosmote-app https://help.cosmote.gr/el/article/PROD-21325/KW1138 Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από ak156
ostvarivanje Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, ak156 είπε να υποθέσω ότι η LG TV σας ΔΕΝ είναι UHD/4K? ή είναι προγενέστερη του 2017? Γιατί αλλιώς πρέπει να βλέπετε την εφαρμογή Cosmote. Καλό είναι όταν λέτε ένα πρόβλημα κάπου να λέτε και το ακριβές μοντέλο. Πάντως η δική μου LG 49UM7100 δεν έχει θέμα είτε σε ΕΟΝ είτε σε Cosmote. https://www.lg.com/gr/lg-experience/up-coming/lg-tvs-cosmote-app https://help.cosmote.gr/el/article/PROD-21325/KW1138 Ναι, δεν είναι 4Κ (η δικιά μου τουλάχιστον) και είναι μάλλον του 18 ή μετά. Αλλά τι σχέση έχει το μοντέλο αν δεν το έχεις στο Lg Content το cosmote app. Όποιο και να είναι το μοντέλο, αν δεν υπάρχει το cosmote app στο LG Content, απλά δε βλέπεις αυτόνομα και θες μέσω κάποιας άλλης λύσης. 15 ώρες πριν, nk9 είπε Κι εγώ LG έχω κι έχω το ίδιο πρόβλημα. Με mirroring βλέπω. Υπάρχει πιθανότητα να γίνεται mirroring από smart tv σε smart tv;
koslol8 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Τα απεριόριστα data σε συνδρομητή κινητής cosmote, μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω μηνύματος; Δεν υπάρχει πρόσβαση στο cosmote app
duffyduck Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 46 minutes ago, koslol8 said: Τα απεριόριστα data σε συνδρομητή κινητής cosmote, μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω μηνύματος; Δεν υπάρχει πρόσβαση στο cosmote app πανε στον Γερμανό ή σε καταστημα Cosmote να στο φτιάξουν εκείνοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα