7nisiotis Δημοσ. Πέμπτη στις 01:53 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:53 πμ (επεξεργασμένο) Ευχαριστούμε για την υπενθύμιση..Το ενεργοποίησα πριν λίγο και γω (κάνοντας το "claim" πρωτοχρονιά). Προσοχή: σε κινητό android/chrome ανοίξτε την σελίδα που θα σας μεταφέρει από την εφαρμογή του what's up - όπου εκεί θα πληκτρολογήσετε τον κωδικό και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας (mail/κινητό) - να είναι σε "desktop site" mode.. Σε διαφορετική περίπτωση πετάει ένα σφάλμα και δεν προχωρά. 17 hours ago, matrixxx said: Θυμιζω οτι σημερα και αυριο ειναι οι τελευταιες ημερες που μπορειτε να φτιαξετε την δωρεαν για ενα μηνα συνδρομη. Μην το ξεχασετε και παει χαμενη. Αρκει φυσικα να πηρατε οπως ειχε γραφτει κατ'επαναληψη στο θεμα, το κουπονι μεχρι τις 2-1-2025. Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:55 πμ από 7nisiotis
ultrahd Δημοσ. Πέμπτη στις 05:37 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:37 πμ (επεξεργασμένο) Έστω ότι έχει κάποιος ενεργοποιήσει 1 δωρεάν μήνα από το xmas κουπόνι ,με κάποιο συγκεκριμένο cosmote id.Αυτος ο 1 μήνας δεν έχει λήξει ακόμα.Αν έχουμε ένα δεύτερο κουπόνι, μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε με το ίδιο cosmote id? Φαντάζομαι ότι λογικά θα πρέπει να γίνεται κανονικά κι απλά κατά την είσοδο στο cosmote tv app , αφού κάνεις login θα σου ανοίγει μια καρτέλα με τους κωδικούς των διαφορετικών λογαριασμών-συνδρομων που έχουν όλοι ενεργοποιηθεί με το συγκεκριμένο cosmote id,κι εσύ θα επιλέγεις με ποια απ' όλες τις συνδρομές θα κάνεις είσοδο.Τουλαχιστον αυτό γινόταν σε monthly packs αν θυμάμαι καλά. Μήπως όμως κάποιος φίλος γνωρίζει καλύτερα αν γίνεται αυτό ή πρέπει να χρησιμοποιήσει κάποιος ένα άλλο cosmote id? Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:39 πμ από ultrahd
DxL Δημοσ. χθες στις 12:48 πμ Δημοσ. χθες στις 12:48 πμ Καλησπέρα! Με ενημέρωσαν κι εμένα φίλοι μου ότι λήγει σήμερα, και προσπαθώ σήμερα όλη μέρα να το ενεργοποιήσω, και ενώ λέει ότι αφορά ενεργοποιήσεις έως 16/01/2025, μου βγάζει συνέχεια όταν πατάω "Πάρε το κουπόνι" μου βγάζει: "Προσπαθήστε ξανά σε λίγο! Ευχαριστούμε". Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή μόνο σε εμένα το έβγαλε? Τους πήρα και τηλέφωνο και περιμένω......
ak156 Δημοσ. χθες στις 05:22 πμ Δημοσ. χθες στις 05:22 πμ 4 ώρες πριν, DxL είπε "Πάρε το κουπόνι" Εάν δεν είχες πάρει ήδη το κουπόνι μέχρι τις 2/1/2025, τότε ΔΕΝ μπορείς να το πάρεις μετά. Έχει γραφτεί ήδη πολλές φορές αυτό. https://www.insomnia.gr/forums/topic/837103-συνδρομητές-cosmote-1-μήνα-cosmote-tv-entertainment-pack-απεριόριστα-data-15-μέρες-4€-box-τελοσ/#findComment-60585125
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα